Top Tekken væddemålssider 2024

Tekken-videospillet er et kamparcade-videospil distribueret af Bandai Namco Entertainment, og er skabt af Bandai Namco Studios. Udviklerne har også distribueret print- og filmatiseringer, som nyder global popularitet blandt fans. Spillere kæmper mod modstanderen ved at bruge våben og hånd-til-hånd-kampe i form af kast, blokeringer og flugter. En spiller kan vælge fra en forskelligartet rollebesætning, som er af forskellig etnicitet og inkorporerer forskellige kampstile. Nogle karakterer er overnaturlige, inklusive Angel, Devil og Ogre.

Tekken er anerkendt som branchens førende inden for 3-D-animation, som et af branchens første e-sportsspil, der inkluderer teknologien i videoer. I 1994 udgav Namco, en japansk udvikler, den første gengivelse af spillet. I 2017 havde virksomheden udgivet otte spin-offs. Landmark-udgivelser inkluderer Tekken 2 og Tekken 3-spil, som er rost for den medrivende spilleroplevelse. Serien af videospil er en kommerciel succes, og Tekken anses for at være en bedst sælgende franchise nogensinde. Virksomheden har afsendt mere end 53,5 millioner enheder. Faktisk krediterer industrieksperter virksomhedens publikationer med at forbedre standarderne for videospil.

Top Tekken væddemålssider 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Satser på Tekken

Selvom Tekken er et populært spil, er esports betting scenen ikke så robust som med andre esports titler. For eksempel er Tekken-væddemål ikke så populært som andre velkendte esports spil som CSGO, Dota og LOL. Det er derfor ikke alle bookmakere, der tilbyder væddemål til Tekken-kampe. Alligevel tilbyder selv den bedste esport-betting-side odds og væddemålsmuligheder til store Tekken-turneringer. Generelt tages Tekken-væddemål for kampe mellem to kæmpere. Her er de almindelige Tekken-væddemål på esports betting sider:

 • Matchvinder: En spiller, der vinder en 1v1-kamp. Det er den nemmeste indsats for Tekken. Spillere med lavere odds vil sandsynligvis vinde
 • Rundevinder: Spiller der vinder runden
 • Rundens varighed: Spillerne satser på, hvor længe runden varer
 • Turneringsvinder: Placer et væddemål på hvilket hold eller hvilken spiller der vinder hele turneringen
 • Totale runder: Sats på antallet af runder, inklusive under eller over et bestemt antal.
 • Fighter Total: En spiller kan satse på det samlede antal runder, en fighter vinder
 • Handicap: Med handicap-væddemål kan en gambler fjerne point fra en begunstiget spiller og overføre pointene til underdog
 • Ulige eller lige: Dette væddemål er på antallet af runder i en kamp, der falder på et lige eller ulige tal
 • Andre: Specialindsatser inkluderer, hvilken spiller der vil være den første til at angribe, eller hvilken spiller der starter kampens første kombination.

Hvorfor er Tekken populær?

Tekkens popularitet er baseret på det faktum, at det er et af de første spil, der får en verdensomspændende tilhængerskare på flere millioner spillere. Ved at bruge nye teknologier greb spillets udviklere ind på et marked, der var ivrige efter at deltage i fordybende spil med evnen til at kontrollere forskellige karakterer.

Internetfællesskab

Med et robust internetbaseret fællesskab nyder Tekken global popularitet. Millioner af spillere nyder spillet. Som et af de mest populære e-sportsspil i esports historie deltager Tekken-fans i online-fællesskaber og sociale medier-apps for at interagere med ligesindede spillere. Spillere fra hvert færdighedsniveau samles for at diskutere spilstrategier. Fællesskabsmedlemmer planlægger lokale turneringer og mødes til spilsessioner online. Nogle spillere taler smæk og andre støtter medspillere. Fremkomsten af online platforme, som sociale mediegiganter Discord og Twitter, er konkurrence for old-school gaming communities. Et websted, Tekken Zaibatsu, lukkede ned i 2021, da spillere migrerer til mere populære sociale medier for at mødes, planlægge og skralde.

Spil Tekken online

I takt med at videospil udvikler sig, ændres måden, Tekken-spil distribueres på, i takt med markedets efterspørgsel. Tekkens videospilskonkurrencer tager form af organiserede begivenheder. Spillet individuelt eller med hold har amatørspil givet plads til et professionelt niveau. Udvikleren skaber aktivt nye spil med det formål at udvikle turneringer for at skabe en online fanbase.

Hvorfor er spillet elsket af spillere?

Spillere elsker Tekken af fem hovedårsager, herunder:

 1. Interessante karakterer og kampstile tiltrækker spillere, der ønsker at opleve forskellige spiloplevelser
 2. Animationer og effekter gør spillet spændende og interessant at se.
 3. Muligheden for at tilpasse spil er attraktiv for spillere, især da nogle tilpasningsmuligheder ikke kræver ekstra betalinger.
 4. Nem at spille gør spillet attraktivt for nybegyndere, der kan vælge muligheder for at spille og nyde spillet ved hjælp af den letforståelige teknologi.
 5. Modes tilbyder intenst spil og nok kampvariation til at holde spillerne tilbage efter mere.

Hvordan spiller man det?

Interesseret i at spille Tekken? Du skal blot downloade spillet til en personlig computer. Installer filen. Spillere skal have nok harddiskplads og RAM. Spillet kræver mindst 6 GB for at køre, samt RAM 2 GB.

Er der en Tekken-turnering?

Tekken 6 Global Championship er den største turnering for Tekken i spillets historie på det tidspunkt. I 2010 sponsorerede Namco Bandai Games turneringen, herunder til kategorier for spillere: Xbox 360 og PlayStation 3. Arrangørerne valgte to vindere fra hver kategori ved Tokyo-finalen. Officielt kaldet, Japan Round, afholdt Namco finalen på Tokyos internationale forum.

I 2022 tager Namco og andre turneringsarrangører omfattende sundhedsmæssige forholdsregler for at beskytte turneringsspillere under pandemien. Mediespilgiganten Twitch samarbejder med Bandai Namco Entertainment America for at være vært for kommende turneringsbegivenheder. I juni er der planlagt en kampspilsturnering for mesterskabet at starte i Orlando, Florida. Den samlede World Tour-præmiepulje er $200.000.

Tekken Teams

Fra relativt nye spillere til hold, der har konkurreret professionelt i et stykke tid, Tekkens konkurrencelandskab er modent til ekstrem konkurrence. Her er en et par hold at se i de kommende turneringssæsoner.

De ucertificerede nørder

The Uncertified Geeks (også kendt som TUG) byder på en gruppe af selverklærede nørder baseret i Sydafrika. Disse intense spillere følger nørdet kultur og arbejder på at forbedre spilydelsen for at forblive konkurrencedygtig. Holdet startede, da en ven lagde mærke til, hvor godt hans kammerater spillede, og foreslog, at gruppen gik sammen for at konkurrere professionelt. Født ud af venskab og kærlighed til spil, træner gruppen hårdt for at nå sit fulde potentiale. TUG konkurrerer i Tekken 7, Smash Bros og EA FIFA-turneringer. Efterhånden som holdets færdigheder forbedres, sigter det mod international succes på højeste niveau.

Vision Strikers

Vision Strikers er en koreansk e-sportsgruppe, som arbejder med kamp på spilscenen. Efter at have rekrutteret tre af Tekkens bedste spillere, forventer holdet at konkurrere på højeste niveau. Vision Strikers sigter mod at opbygge en tip-tier esports-organisation i Asien, efter at have erhvervet Rox Gaming-teamet, legendarisk for succes i Tekken-turneringer. Opkøbet vil helt sikkert få andre Tekken-konkurrenter til at lægge mærke til Vision Striker i kommende turneringer.

UYU

UYU er en e-sportsorganisation i Nordamerika, som er konkurrencedygtig i Call of Duty efter at have underskrevet Skyz, Proto, Mayhem, Nova og Spoof. Da de konkurrerede i CWL Pro League, oplevede forskellige rostervariationer succes i e-sportskonkurrencer. En plan om at franchise organisationen blev annonceret. Listen af spillere rejste til deres egne franchiselister. I 2019 annoncerede UYU en liste med Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch og Pentagrxm. Esports-holdet er en af Tekken-turneringernes største konkurrenceindtjenere.

Team Liquid

Enhver, der er forbundet med e-sport, er bekendt med Team Liquid, en multiregional e-sportsgruppe, som er beliggende i Holland. I 2000 lancerede grundlæggerne Team Liquid efter udgivelsen af StarCraft II. I 2012 erhvervede holdet et nordamerikansk hold til Dota 2-spil. I 2015 samlede en fusion med Team Curse en række højt rangerede spillere. Det europæiske Dota 2-hold vandt i International 2017 og vandt den hidtil største præmie i esports-turneringshistorien. Team Liquids medlemmer har vundet LCS-titler og 2019 Intel Grand Slam-turneringen for enestående CS:GO-spil. Team Liquid er en Tekken-præmiepuljevinder på topniveau.

Talon Esports

Beliggende i Hong Kong konkurrerer Talon Esports i hele Asien. Gruppens Tekken-team er opført som en af de bedste indtjenere for videospillet. Også kendt for at spille League of Legends godt, holdet kaldes også PSG Talon på grund af dets PSG Esports-partnerskab. Pacific Championship Series er en velkendt liga, der opererer i Sydøstasien, Taiwan, Hong Kong og Macau.

Team Secret

Siden 2014 har Team Secret har begejstrede fans med fremragende Dota 2-spil. Esports-holdet erhvervede et CS:GO-kvindehold i 2016. Det udvidede også sin konkurrenceevne i Street Fighter-spilverdenen og signede en Super Smash-spiller på topniveau. I 2018 erhvervede Team Secret vigtige Team TyRanT-medlemmer for at opnå en konkurrencefordel i Age of Empires. I 2018 udvidede holdet igen, da det underskrev Rainbow Six Siege Team IDK. Team Secret rangerer højt i Tekken-turneringsindtjening.

Fordele og ulemper

Hver Tekken-karakter har en række fordele og ulemper, som spillerne lærer om under spillet. For eksempel er nogle karakterer konsekvent låst ude af andre karakterer og inkonsekvente. Andre er hurtige og sjove at bruge. Selve spillet modtager anerkendelser og en hovedklage.

Fordele

 • 3-D animation
 • Kreative karakterer
 • Tilpasning
 • Nem at spille

Ulemper

 • Indlæsningstider

Forstå Tekken betting odds

I Tekken esports er oddsene repræsentative for sandsynligheden for, at et hold eller en individuel spiller kan vinde. Det er afgørende for spillere at spille på online sportsbooks med rimelige odds. Der er tre hoved typer af betting odds, inklusive amerikansk, fraktionel og decimal.

De fleste sportsbooks tilbyder decimal odds. Med decimalodds, jo lavere ulige betyder, at spilleren er mere tilbøjelig til at vinde. Udbetalingen er dog generelt lav. Med højere odds tager spilleren en høj risiko, men udbetalingen er mere for vinderne. Det er vigtigt at forstå, hvordan man beregner betting-odds, før du placerer en indsats.

Tekken esports betting tips og tricks

Kend spillet

Det er vigtigt for spillere at forstå Tekken-spillet. For at vinde et esports-væddemål bør spilleren kende spillets regler. At se online tutorials, læse vejledninger og holde sig opdateret om branchenyheder vil forbedre oddsene for at vinde en indsats.

Budget

Hver indsats er en risiko. Derfor skal en spiller identificere sit budget for indsatser. At holde sig til et budget hjælper med at opretholde sikre væddemålsvaner for begyndere og erfarne professionelle. At sætte et budget er afgørende og smart spilleadfærd. At planlægge, hvor meget og hvornår man skal satse, hjælper en gambler med at træffe informerede og vindende beslutninger.

Vælg en god bookmaker

Velrenommerede sportsbooks er mere tilbøjelige til at tilbyde favorable odds og pålidelige udbetalinger. Undersøg for at sikre, at bookmakeren er korrekt licenseret og pålidelig. Uanset om du spiller via en hjemmeside eller esports-væddemålsapp, sikrer læsning af vilkårene, at spilleren forstår, hvad han kan forvente, når han indbetaler penge og placerer et væddemål. At se på online anmeldelser kan give en gambler en idé om, hvordan andre forbrugere har klaret sig, når de har spillet på bestemte virksomheder.

Selvovervågning

Som med al gambling er det vigtigt selv at overvåge for udsatte esports gamblingadfærd for at undgå afhængighed, mens du spiller på esports betting sites. Vanedannende adfærd omfatter manglende evne til at stoppe med at placere væddemål, væddemål på penge, som en gambler ikke har råd til at tabe, og at opleve følelser af angst og depression. Hvis en person oplever nogen af disse symptomer, kan en person vælge at udelukke sig selv. Licenserede spillesteder giver normalt en spiller mulighed for at tage en pause ved at vælge at sætte en konto på hold i en bestemt periode. Lokale, nationale og internationale agenturer, såsom Gamblers Anonymous, yder rådgivning og andre tjenester for at hjælpe dem med afhængighedsproblemer.

Tekken by Namco er et af de ældste og mest kendte videospil på markedet. Som en af de første til at inkludere avanceret animation og grafik, fortsætter spillet med at give spillere en fordybende spiloplevelse. Spillet byder på en række kreative karakterer, og spillet fascinerer spillere med evnen til at tilpasse karakterer og vælge forskellige spiltilstande.

Som et væsentligt medlem af esports-landskabet fortsætter Tekken-turneringer med at give spillernes deltagelse og fan-entusiasme næring med hver ny gengivelse af spillet. I det nye sportsbook-landskab trækker store Tekken-turneringer indsatser mod, hvem der vil vinde store turneringer. Spillere på store e-sportshold nærmer sig næsten berømthedsstatus, da hold vinder store præmiepuljer og vinder popularitet.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiske Esports-maestro, står som et fyrtårn af viden hos EsportRanker. Jun-ho blander analytisk dygtighed med en medfødt kærlighed til spil og optrævler det indviklede billedtæppe af onlinekonkurrencer og sikrer, at spillere forbliver informerede og inspirerede.

Send email
More posts by Jun-ho Kim