Top Age of Empires væddemålssider 2024

Age of Empires er en prisvindende serie af real-time strategi (RTS) videospil udgivet over en periode på over to årtier. Denne usædvanlige historiske RTS har vundet hjerterne hos millioner af spilleentusiaster, inklusive dem til esports-væddemål. Listen over Age of Empires-elskere er lang, og den fortsætter med at vokse. Dette kan forklares med dets fremragende funktioner, herunder fascinerende historiske temaer, masser af civilisationer, ægte gameplay og episk grafik.

Interessant nok er seriens kunstige intelligens (AI) spilleres muligheder noget begrænsede, så de har ikke fordelen i forhold til menneskelige spillere. Dette giver fair play, som de fleste af sidstnævnte kan lide.

Top Age of Empires væddemålssider 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt om Age of Empires-serien gennem årene

I skrivende stund (januar 2022) kommer Age of Empires med ni spil. Tjek dens vigtigste PC-eksklusive titler:

Age of Empires (1997)

Dette var det første Age of Empires-spil, som Ensemble Studios udgav i 1997. Xbox Game Studios udgav denne titel, som udnytter Genie-spilmotoren. Der var ikke mange RTS spil tilgængelig dengang, og dette var den første med et historisk tema.

GameSpot, populært kendt for sine omfattende spilanmeldelser, definerede Age of Empires som en kombination af Blizzard Entertainments Warcraft: Orcs & Humans og Sid Meier's Civilization. Men dette amerikanske videospilswebsted beskrev også dets design som noget forvirret. På trods af dette og andre negative anmeldelser fra kritikere blev dette spil godt modtaget og solgte mere end tre millioner enheder på tre år.

Microsoft udgav Age of Empires' udvidelsespakke Age of Empires: The Rise of Rome i 1998.

Age of Empires II (1999)

Ligesom den første Age of Empires-titel, udnytter Age of Empires II: The Age of Kings Genie-spilmotoren. Disse titlers gameplay er også ens. Men i modsætning til sin forgænger, der tilbyder tolv civilisationer, som spillere kan vælge imellem, har Age of Kings tretten af dem fra Mellemøsten, Asien og Europa.

I 2000 udkom Age of Kings' udvidelse, The Conquerors. De fleste spillere var imponerede over, at den kom med yderligere nye funktioner, inklusive fem civilisationer mere.

Age of Empires III (2005)

Dette er den tredje hovedaflevering af AoE-serien. Age of Empires III kan prale af et væld af nye funktioner, såsom hjembyer, for at give spillere ressourcer og opgraderinger. The WarChiefs, dette spils første udvidelse, blev introduceret til spilverdenen i 2006. I 2007 udgav Microsoft Game Studios sin anden udvidelse, The Asian Dynasties.

Age of Empires IV (2021)

Relic Entertainment samarbejdede med World's Edge om at udvikle Age of Empires IV, der oprindeligt blev udgivet i slutningen af oktober 2021. Det deler flere funktioner med Age of Empires II. MobileSyrup, en canadisk bookmaker, der anmelder forskellige tekniske produkter, beskrev endda denne titel som sidstnævnte, men med et nyt lag maling.

Det er også bemærkelsesværdigt, at Age of Empires også har disse spin-off spil:

 • Age of Mythology (2002)
 • Age of Mythology: The Titans (2003)
 • Age of Empires: The Age of Kings (2006)
 • Age of Empires: Mythologies (2008)
 • Age of Empires Online (2011)

Age of Empires-væddemål 2024 : alt hvad du behøver at vide

De fleste videospilentusiaster kan lide at hengive sig til Age of Empires-væddemål. Disse omfatter virksomheder, der ønsker at maksimere deres overskud. Det handler dog ikke kun om materiel gevinst. En stor del af de parter, der deltager i denne aktivitet, er fascineret af den spænding, den byder på.

Derudover er Age of Empires esport-væddemål bekvemt enkelt. Til at begynde med skal spillere identificere en bookie med den unikke kombination af funktioner, de leder efter. Derefter skal de finansiere deres spillekonti for at satse på deres foretrukne AoE-hold eller spillere. Så nemt er det!

Som tonsvis af erfarne spillere allerede har bemærket, ligner væddemål på Age of Empires væddemål på mange andre sportsbegivenheder. Gamblere bliver præsenteret for mange kampe at vælge imellem. Hvad der er endnu mere tiltalende er, at der er en stor pulje af eSport betting sider tilgængelige, alle giver forskellige markeder for dem.

Det er vigtigt at lære de grundlæggende termer, der bruges i AoE-væddemål, for at undgå hensynsløse fejlberegninger. For eksempel kræver det, at spillere forudser holdet, der sandsynligvis vil vinde en bestemt begivenhed. Hvis man ikke forstår dette i første omgang, kan det være svært at satse på denne legendariske e-sport.

Hvorfor er Age of Empires populær?

Uden tvivl har dette esport-spil en af de største fanbaser globalt. Hvorfor kan esport-elskere ikke få nok af denne strategi-videospilserie? Følgende er de vigtigste årsager.

Age of Empires internetfællesskab

Det virtuelle fællesskab Age of Empires er bredt, og det omfatter spillere fra alle dele af kloden. Disse personer binder sig ikke kun over deres kærlighed til denne esports-titel. De oplyser også hinanden om en række emner, herunder:

 • Sådan navigerer du i Age of Empires-fora og får maksimalt udbytte af dem
 • Age of Empires begivenheder og væddemålsmuligheder
 • Sådan finpudses ens AoE-spil- og bettingfærdigheder
 • De bedste funktioner i de nuværende AoE-titler og hvad de gerne vil se i fremtidige udgivelser

Dette fællesskabs sammenhængskraft tiltrækker flere Age of Empires-fans hver dag, hvilket gør dette spil endnu mere populært.

Spil Age of Empires online

Nemheden ved at spille Age of Empires er en anden faktor, der fortsætter med at fange opmærksomheden hos spillere, der brænder for e-sport. Man behøver ikke engang års erfaring for at nyde at spille dette spil online, derhjemme, på farten eller på et hvilket som helst andet passende sted.

Sådan spiller du Age of Empires

Nogle spillere foretrækker Age of Empires andre videospil fordi det er nemt at opfylde sine systemkrav og nyde forskellige titler. Disse omfatter en 64-bit processor, 8 GB RAM (hukommelse) og NVIDIA® GeForce® GT 420 (grafik). Bemærk, at disse ikke er faste; plus, de kan variere fra en Age of Empires-udgave til en anden.

Største Age of Empires spillere og hold at satse på

Prominente Age of Empires-spillere har også bidraget til populariteten af denne videospilserie. Oftere end ikke ser yngre spillere op til dem. De spiller dette spil ofte for at forbedre deres færdigheder og forhåbentlig være lige så gode som de spillere, de beundrer.

De fleste af nutidens AoE-dygtige spillere har fans, der følger hver kamp, de spiller. Derudover bakker de op om disse gamers hold og opfordrer deres venner til at hoppe med på vognen. Dette har massivt øget accepten af denne RTS på globalt plan.

Er der nogen Age of Empires mesterskaber?

Ja. Der er forskellige Age of Empires globale turneringer hvor spillere og hold kæmper mod hinanden om at vinde et bestemt beløb. I de fleste tilfælde deles præmiepuljen mellem de deltagende hold, men i et forudbestemt forhold. Da denne videospilserie har forskellige titler, varierer andre turneringsfunktioner.

For eksempel blev 2v2 World Cup 2020-turneringen afholdt for Age of Empires II-hold. Den kom med et 2 versus 2, GSL-system og enkelt-elimineringsformat og en præmiepulje på $28.570. Age of Empires-holdene, der sluttede først (Kina A) og nummer to (Norge A), modtog henholdsvis $7.200 og $5.100.

Der var et globalt mesterskab for Age of Empires III-spillere i 2021. I modsætning til 2v2 World Cup 2020 indeholdt denne turnering en præmiepulje på $5.000. Vinderen, Haitch, gik hjem med $1.500, mens andenpladsen, Mitoe, modtog $1.000.

Især deltager forskellige jurisdiktioner i Age of Empires verdensmesterskaber. Disse omfatter Storbritannien, Canada, Finland, Østrig, USA, Tyrkiet, Frankrig, Holland, Australien, Tyskland og Polen. Som forventet investerer spillere og hold, der konkurrerer i disse turneringer, meget tid i at forberede dem til at slå deres modstandere og gøre deres lande stolte.

Der er også AoE-turneringer for Age of Empires IV, som bestemt er værd at satse på:

Find de bedste Age of Empires esports bookmakere

Spillere kan spille på AoE på de utallige online esports betting-websteder, der er tilgængelige. Men det er altid en fantastisk idé først at gennemgå en bookmakers funktioner, før du vælger den. Tjek nogle af de spørgsmål, som alle bør besvare, før de registrerer sig på en platform for at satse på denne videospilserie:

 • Tilbyder det favorable Age of Empires odds?
 • Hvad er de tilgængelige betalingsmetoder for ind- og udbetalinger? Er de sikre og hurtige?
 • Accepterer de angivne ind- og udbetalingsmuligheder spillerens lokale valuta?
 • Er det muligt at spille på Age of Empires på mobilen?
 • Kan spillere få adgang til egaming betting-appen på flere sprog?
 • Er bookmakerens kundesupport pålidelig og benyttet på praktiske måder?
 • Hvilken myndighed har givet bookmakeren tilladelse til at operere i spillerens jurisdiktion?
 • Har bookeren truffet nogle specifikke foranstaltninger for at gøre brugernes konti umulig at hacke sig ind på?

At få gode nok svar på disse spørgsmål er afgørende, fordi det afgør, om en spiller har fantastiske Age of Empires bettingoplevelser eller forfærdelige. Mens de surfer på internettet og søger efter de bedste Age of Empires-udbydere, er her nogle top-tier muligheder, de kan tænke over:

 • 22 Bet
 • Casumo
 • 1xBet
 • TonyBet
 • Betsson
 • Betvinder
 • 10 væddemål

Følg de bedste Age of Empires-hold for at satse præcist

Hvis en spiller ønsker at satse på Age of Empires, bør de finde ud af denne video spillets bedste hold og deres seneste optrædener. Dette kunne hjælpe dem i deres væddemålsrejse ved at gøre det nemmere at forudsige favoritter og underdogs.

Her er nogle bemærkelsesværdige Age of Empires-hold, der er værd at følge:

Efterspil

Dette hold er kendt for at konkurrere i Age of Empires II-turneringer, hvor dets første var Into the Darkness (2016), som det vandt. Dengang omfattede Aftermath MbL, Liereyy og Hearttt, men Hera og Nicov er også en del af denne trup nu.

Team GamerLegion

Denne tyske e-sportsorganisation blev etableret i 2017. Selvom de fleste kender den til at opstille lister i League of Legends, har den også et fantastisk AoE-hold.

Vietnam Legends (VNA)

Vietnam Legends, som oprindeligt blev grundlagt af All, KoolPixel og Binh, har deltaget i Age of Empires-turneringer i næsten to årtier. Fra januar 2022 bestod dette holds aktive hold ACCM, SongSong, CooL, saymyname og BadBoy.

Suomi

Dette hold blev grundlagt af finske Age of Empires II-spillere, som ønskede at konkurrere i denne titels turneringer sammen. Dens aktive spillere er Jupe, TheMax, Villese, Rubenstock og Zuppi.

Flere hold kendt for at spille Age of Empires er Team Secret, Infinity Legends, SalzZ, Tempo Storm, Rulers of Rome, Clown Legion, Dark Empire og Heresy.

Fordele og ulemper

De fleste spillere, der overvejer at begynde deres Age of Empires-væddemål eller spillerejse, vil gerne vide, hvad det giver dem. Nå, det er de fordele og ulemper, man kan forvente.

Fordele

 • Tilgængelighed: De fleste Age of Empires-titler er ret nemme at få adgang til, takket være deres tilgængelighed på Steam, Microsoft Store og Xbox Game Pass. Derudover er størstedelen af afdragene gratis at spille på iOS-, Windows- og Android-enheder.
 • Spilbarhed: Enhver interesseret spiller kan spille spillet. At gennemgå et par artikler om det er nok til at oplyse dem om dets gameplay og temaer for at vide præcis, hvad de kan forvente. Konsekvent praksis er dog obligatorisk for dem, der håber at forbedre deres færdigheder.
 • Pædagogisk: Spændende nok giver Age of Empires mere end bare underholdning. Det udstyrer også spillere med praktiske færdigheder, såsom at udnytte forskellige ressourcer, trives i et stærkt konkurrencepræget miljø og innovation.
 • Kvalitet: Dette esport-spil er et fremragende valg for dem, der leder efter de bedste esport-spil på markedet lige nu. Dens grafik og grafik er blevet enormt forbedret gennem årene. Der er også sket en bemærkelsesværdig forbedring af dets andre funktioner, såsom civilisationer, kunstig intelligens og lydspor.

Con

 • Selvom denne spilserie er ret nem at spille, er den en smule vanskelig at mestre, især for amatørspillere.

Forstå Age of Empires odds

I eSport-spil såsom Age of Empires repræsenterer odds sandsynligheden for et bestemt resultat. Dette kan være som et specifikt hold, der vinder en turnering eller en spiller, der slår et andet.

De hjælper spillere med at beregne deres mulige afkast efter væddemål på forskellige Age of Empires-kampe. Typisk er de forskellige fra en bookie til en anden, og de kan komme i forskellige formater. Spillere bør forstå dem for at skelne favoritter fra underdogs og placere de mest rimelige indsatser.

Nedenfor er de mest populære typer af AoE odds bookmakere tilbyder:

 • Fraktionelle odds: Disse odds er populære blandt britiske esports bookmakere. De fleste spillere kan lide dem, fordi de er ret ligetil. For eksempel, hvis et bestemt Age of Empires-hold har odds på 2/5, får spillere $2 for hver $5, de satser og vinder.
 • Decimal odds: De fleste spillere har også let ved at beregne deres potentielle gevinster ved hjælp af decimalodds. De behøver kun at gange deres indsats med dem.
 • Amerikanske odds: Amerikanske odds tilbydes hovedsageligt af esports betting-websteder i USA eller Canada. De kan enten være positive tal odds eller negative tal odds. Førstnævnte viser den mulige udbetaling, når en spiller satser $100, mens sidstnævnte angiver, hvor meget man skal satse for at have en chance for at vinde $100.

Betting tips og tricks

Age of Empires bettors kan udnytte nogle få praktiske strategier for at nyde at satse på denne eSport. Man kan begynde med kun at vælge det bedste videospil-væddemålssted, der accepterer spillere fra deres land. Ideelt set bør den bookmaker, de vælger, også komme med et mobilvenligt websted, forskellige betalingsmuligheder, kommende kundeserviceagenter og praktiske odds.

Et andet praktisk Age of Empires-væddemålstip er at undersøge dette spil, før du placerer væddemål. Spillere bør tjekke kommende turneringer og de hold/spillere, der deltager, for at identificere de bedste væddemålsmuligheder.

Amatører bør ikke tænke to gange om at konsultere professionelle AoE-væddere; de lærer måske en ting eller to om, hvordan man vinder.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiske Esports-maestro, står som et fyrtårn af viden hos EsportRanker. Jun-ho blander analytisk dygtighed med en medfødt kærlighed til spil og optrævler det indviklede billedtæppe af onlinekonkurrencer og sikrer, at spillere forbliver informerede og inspirerede.

Send email
More posts by Jun-ho Kim