Top Rocket League væddemålssider 2024

Rocket League er et køretøjsfodboldvideospil, der blev udgivet tilbage i 2015. Spillet blev oprindeligt designet til PlayStation 4 og Microsoft Windows-spil. Et par måneder efter udgivelsen blev porte til Nintendo Switch og Xbox One også frigivet. Spillet har tætte ligheder med dets forgænger, Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, dog med et par iøjnefaldende forskelle.

Spillerne kan styre raketdrevne biler, hvormed de kan slå en stor bold og forsøge at score på samme måde som i en fodboldkamp. Køretøjerne kan hoppe, når raketkraft aktiveres for at ramme bolden, mens de stadig er i luften.

Top Rocket League væddemålssider 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt hvad du behøver at vide om Rocket League esports

Der er afmærkede pladser inden for feltet, hvor spillere kan passere deres biler for at få fartforøgelser. Speed boosts bruges til at øge bilernes ydeevne ganske betydeligt og kan give en spiller adskillige fordele i gameplay.

Rocket League blev udgivet som en modifikation af Supersonic Acrobatic RPBC. Psyonix udviklede kampbiler. Et af Psyonix' mål var at få de uvirkelige biler til at føles sjove at køre uden at gå på kompromis med realismen.

Efter at have udviklet Battle-Cars forsøgte Psyonix at sælge spillet til en udgiver som et fodboldspil med raketdrevne biler, men de modtog ingen interesse fra alle udgiverne. De valgte derefter selv at udgive spillet på PlayStation Network, næsten uden markedsføring.

Spillet blev downloadet over to millioner gange. Studiet lod det dog ligge i et stykke tid for at arbejde på andre projekter. De andre projekter hjalp med at generere midler, der senere blev indsprøjtet i Battle-Cars for at gøre det til en succes.

Rocket League-udviklingen, som kom fra Battle-Cars-projektet, startede i 2013 og kostede omkring to millioner dollars. Nogle af de justeringer, der blev foretaget for at transformere Battle-Cars til Rocket League, inkluderede at øge billedhastigheden fra 30 til 60 for at gøre den egnet til den nyere hardware.

RL eSport

Efter udgivelsen af Rocket League, blev det relativt populært på forskellige streamingplatforme, inklusive Twitch. Den første Rocket League Championship Series fandt sted i 2016 med en pengepræmie på $55.000. Det tjente mere end en million dollars i omsætning gennem salg af kosmetiske genstande og kasser i spillet. Midlerne blev hovedsageligt brugt til at finansiere andre konkurrencebegivenheder, hvilket resulterede i spillets øgede popularitet som eSport.

Rocket League-væddemål 2024 : alt hvad du behøver at vide

Spillere kan også ramme andre spilleres biler og ødelægge dem. De ødelagte biler tager et par øjeblikke, før de genopstår. En spiller kan også udføre adskillige hurtige undvigelser, såsom at spinde i bestemte retninger og lave korte hop for at undgå at ramme for at opnå en bedre positioneringsfordel.

Alle kampe varer typisk fem minutter. Hvis begge hold spiller uafgjort efter fem minutter, vinder det første hold, der scorer det næste mål. Kampene kan spilles fra en-til-en op til fire mod fire.

Betting på Rocket League ligner relativt væddemål på andre eSport-spil. Spillere skal starte med at finde en passende spilleside. På grund af spillets popularitet er det ikke ret svært at finde en spilleside, der tilbyder RL blandt sit eSports-væddemålsmarked, som mange velrenommerede casinoer gør.

Spillere bør dog også overveje antallet af tilgængelige begivenheder. Jo flere Rocket League-begivenheder en væddemålsside tilbyder, jo flere væddemålsmuligheder vil en spiller have. Efter at have fundet en velrenommeret væddemålsside, der tilbyder Rocket League-bookmakere, skal spillere indsætte penge på deres væddemålskonti og placere relevante væddemål på Rocket League. Typerne af væddemål kan variere afhængigt af de udbudte markeder.

De mest almindelige væddemål er normalt baseret på et hold, der skal vinde, spiller, der skal score, og antallet af mål. Rocket League-væddemålene kan også kombineres. Væddemålene kan også være på enkelte kampe eller en hel begivenhed. Processen med at placere væddemålet kan variere lidt på forskellige væddemålssider, men principperne forbliver de samme.

At satse på Rocket League er normalt ret sjovt på grund af spillets karakter. Spillere kan nyde gameplayet uanset spillets udfald. Hver kamp varer typisk kun fem minutter, så spillere venter ikke for længe med at kende resultaterne af deres væddemål.

Hvorfor er Rocket League populær?

Rocket League er et af de mest populære gratis spil, der er tilgængelige på PS4 og forskellige andre platforme. Det er ret populært, at det har et aktivt onlinefællesskab, der udelukkende interagerer om spillet og dets problemer. Steam Charts anslår, at spillet stadig har mere end 150.000 aktive brugere. Antallet stiger normalt under større begivenheder.

eSport-konkurrencer har også markant været med til at øge spillets popularitet. Nogle af eSport-konkurrencerne er Major League Gaming og ESL. Psyonix har også sin Rocket League Championship Series, der hjælper med at bevare spillets popularitet.

Spil eSport online

Rocket League blev generelt skabt til at blive spillet blandt venner. Den nemmeste måde at få det til at ske er at spille online, selvom det er muligt at spille offline på en spillekonsol. Spillere kan forbinde og konkurrere online på alle de platforme, hvor RL er tilgængelig. Spillere har mulighed for at deaktivere spil på tværs af platforme. Spillere kan kun oprette forbindelse til andre spillere på en lignende platform, når spil på tværs af platforme er deaktiveret.

For at sikre glat gameplay har spillere brug for en stabil internetforbindelse. Spillet giver mulighed for forbindelser på op til otte forskellige spillere. Det er dog kun fire forskellige spillere, der kan dele skærmen ad gangen.

Big Rocket League eSports spillere

Flere esport-spillere har skabt sig et navn på grund af deres succes med at spille eSport. Sådanne bliver normalt bedømt ud fra mængden af penge, de tjener på de populære spil, inklusive Rocket League. De fleste af dem er også ansvarlige for at popularisere nogle af de spil, hvor de normalt vinder.

Johan Sundstein har vundet over 7,2 millioner dollars på eSport, hvilket gør ham til den højest indtjenende nogensinde inden for eSport. Den næste spiller er Kyle Giersdorf, som har mere end 3,2 millioner dollars i gevinst. Andre bemærkelsesværdige navne er Peter Rasmussen, Ian Porter, Lee Sang-Hyeok, Feg og Joona Sotala.

Hvorfor elsker spillere Rocket League?

En af hovedårsagerne til Rocket Leagues popularitet er, at spillet er ærligt. Det betyder, at spillet ikke bruger algoritmer til at bestemme spillernes succes.

Spillerne behøver kun at stole på fysikkens lov uden nogen form for randomisering. Der er heller ikke noget pay-to-win element i spillet. Alle transaktioner i spillet er kun kosmetiske, som spillere kun bruger til at få deres biler til at fremstå æstetisk bedre.

En anden åbenlys grund er, at spillet er ret underholdende. Spillets grafik og konkurrenceprægede karakter er de vigtigste medvirkende faktorer til, hvor sjovt det er. Spillets titel på tværs af platforme er også ret tiltalende for mange spillere.

Hvordan spiller man Rocket League som en professionel?

At spille Rocket League er relativt nemt. Det tager kun et par minutter for enhver ny spiller at forstå og spille spillet. Men at blive ekspert kræver meget øvelse, da nogle manøvrer kan være svære at lære.

Den primære indlæringskurve involverer at kende spilkontrollerne. Spillere kan derefter begynde at lære nogle af de positionelle spil og tricks for at forbedre vinderchancer. Spillet har en træningstilstand, der inkluderer en tutorial, der hjælper spillere med at lære og forbedre deres spil.

De grundlæggende tutorials lærer alt om at styre biler, udføre undvigelser og hop og bruge boosts. Avancerede tutorials tilbyder information om udførelse af komplekse manøvrer, såsom at lave dobbeltspring, raketflyvning og at udføre frontflip.

Største spillere og hold i Rocket League

Listen over største spillere og hold af Rocket League spænder fra forsvarende mestre til hotte nykommere. Topspilleren er M0nkey M00n, som spiller for team BDS. Han er i øjeblikket i gang med sit tredje år med professionelt Rocket League-spil. Den 18-årige er kendt for konsekvent at føre sit hold til sejr.

Jstn, der spiller for NRG-holdet, er også rangeret blandt de bedste. Ud over sin succes er han kendt for at have scoret det mest berømte mål i spillet. Hans spilstil er hurtig, prangende og meget kreativ. Andre bemærkelsesværdige navne inkluderer Turbopolsa fra Team Envy, Extra fra team BDS og Firstkiller fra Team Rogue.

Satser på et Rocket League-mesterskab

VM i eSport er i øjeblikket kendt som Electronic Sports World Convention (ESWC). Denne internationale konkurrence involverer flere eSports, som finder sted årligt. Nationale kvalifikationsbegivenheder finder typisk sted blandt hold fra hele verden.

Kun vinderne af kvalifikationen får ret til at repræsentere deres lande i mesterskabet. Begivenhedens popularitet er vokset gradvist, men støt. Det tiltrækker i øjeblikket hundredtusindvis af online tilskuere fra hele verden.

ESWC blev skabt af et fransk firma kaldet Ligarena. Virksomheden var tidligere kendt for kun at være vært for mindre LAN-begivenheder i Frankrig. I 2003 besluttede virksomheden at gå stort og være vært for en begivenhed, som deltagere fra hele verden kunne deltage i. Det markerede fødslen af ESWC.

Virksomheden voksede derefter og ændrede sig til Game–Services i 5005. Det bragte derefter et andet firma ved navn Games-Solution i 2009, som senere erhvervede ejerskabet af sit brand. I 2012 købte et bureau ved navn Oxent, som er specialiseret i elektronisk sport, ESWC.

Alt om ESWC

Det første verdensmesterskab i eSport, som blev afholdt i 2003, havde 358 forskellige deltagere. I alt 37 lande deltog i begivenheden for at vinde præmiepengene på 150.000 euro. Begivenheden indeholdt kun fem kampe. Antallet af deltagere var nået op på 547 i 2006, der repræsenterede 53 forskellige lande. Præmiesummen voksede også til 400.000 amerikanske dollars. Antallet af spil var også steget til syv.

ESWC har fundet sted hvert år lige siden, med antallet af deltagere konstant stigende hvert år. Præmiesummen svingede dog i begge retninger, hvor nogle år havde en puljepræmie lavere end de foregående år. I nogle år ændrede begivenhedens struktur sig også for at inkorporere forbedringer, der forbedrer spillernes og tilskuernes oplevelse.

Spilfunktioner i ESWC

I 2003 var kun fem spil med i ESWC-begivenheden. Disse omfattede Counter-Strike, Unreal Tournament, Warcraft III, Quake 3 og Counter-Strike Female. I 2004 blev Painkiller og Pro Evolution Soccer føjet til listen. Hvert efterfølgende år blev der også tilføjet nogle nye spil.

Gran Turismo 4, Trackmania Nations, Defense of the Ancients, Special Force, FIFA, Need for speed, Guitar Hero, Super Street Fighter, Dota, Shoot Mania Storm, Tekken, Call of Duty, Just Dance og League of Legends er nogle af de andre spil, der nogensinde er blevet spillet i ESWC.

Når nyere versioner af et spil er med i turnering blev udgivet, erstattede de de ældre versioner. For eksempel blev FIFA 10 erstattet af FIFA 11 i 2011 og derefter FIFA 13 i 2012. Det højeste antal spil, der nogensinde har været med i en enkelt begivenhed, er ti tilbage i 2010.

Ud over de officielle titler inkluderer turneringen normalt flere andre spil. Generelt spilles næsten alle populære e-sportsgrene, men de vises ikke som hovedbegivenheder. Spillene er kategoriseret som kamp, førstepersons skydespil, multiplayer online kamparenaer, væddeløb, sport, realtidsstrategi, tredjepersons skydespil og kortspil.

Medaljetal

I øjeblikket har Frankrig det højeste antal medaljer, som er 23 guldmedaljer, 14 sølvmedaljer og 25 bronzemedaljer. USA ligger på andenpladsen med 30 medaljer efterfulgt af Sverige og Sydkorea. Af alle de lande, der nogensinde har deltaget i begivenheden, har kun 32 lande vundet medaljer.

Find de perfekte Rocket League-bookmakere

I øjeblikket er der ikke mange spiludbydere, der tilbyder spilmarkeder på Rocket League. At finde en kan være lidt udfordrende. En nem måde at få en på er ved at besøge et casino rangeringssted og gennemgå listen over tilgængelige. Det næste trin involverer at sammenligne alle de potentielle væddemålssider for at finde den bedst egnede.

Denne proces indebærer at overveje antallet af tilgængelige begivenheder på siden, odds, udbyderens troværdighed og betalingsbehandling blandt mange andre ting. At finde den rigtige bettingside sikrer, at spilleren får den bedste brugeroplevelse.

Spillere skal indbetale penge ind på deres konti, før de spiller på Rocket League. Det er bortset fra websteder, der tilbyder og tillader brugen af bonusser uden indskud til at satse på RL. Med alt det sæt kan spillere overveje alle de tilgængelige væddemålsmuligheder og placere de relevante væddemål.

Sådanne indbefatter væddemål på et Rocket League-hold for at vinde, antallet af scoringer og den spiller, der skal score. Nogle af esports bookmakere streamer normalt spillene live. Det giver spillerne mulighed for at følge spillet efter væddemål. Det giver også spillere indsigt i hold og spillere, som kan hjælpe med at informere deres efterfølgende væddemålsbeslutninger.

De bedste Rocket League-hold at satse på

Adskillige hold er gode nok til at blive rangeret blandt de bedste. At satse på sådanne hold giver normalt spillere bedre vinderchancer, selvom de typisk har lavere odds. Placering af hold kan være lidt udfordrende på grund af de mange faktorer, der skal tages i betragtning. Sådanne omfatter:

 • Holdets samlede præstation.
 • Holdets nuværende form.
 • Konkurrencer, hvor holdene har deltaget, bl.a.

Team BDS

Det højest rangerende hold hedder Team BDS. Holdet er en schweizisk e-sportsorganisation med spillere M0nkey M00n, MaRc_Ved_8, og ekstra. De tre er i øjeblikket under en kontrakt, der løber frem til udgangen af 2022. Holdtræner er Kael. Holdet har spillet hundredvis af kampe og registreret over 75 % sejre i serier og over 64 % sejre.

Team vitalitet

Holdet på andenpladsen er Team Vitality, tidligere Renault Vitality. Holdet er baseret i Frankrig og er kendt for at konkurrere i flere forskellige eSport-spil. Dens aktive spillere er Fairy Peak, Kaydop og Alpha54. Holdtræneren hedder Mount. Holdet har en rekord på over 67% sejre i serier og 59% sejre i spil.

Dignitas

Det tredje hold hedder Dignitas, tidligere kaldt Team Dignitas. Dette hold er baseret i USA, med Joreuz, Apparentlyjack, Scrub Killa og Jessie. De har en rekord på over 58% sejre i serier og 54% sejre i spil.

Misfits Gaming

Holdet på fjerdepladsen er Misfits Gaming. Den amerikanske eSports organisation er baseret i Miami. Holdspillerne er Mittaen, arju, Kash og ANDYTHEMANDY. Holdets præstation er 70 % sejre i serier og 59 % sejre i spil. Procenterne er ret imponerende, men det samlede antal kampe, holdet har spillet, er meget mindre end de andre tophold.

SMPR eSport

SMPR eSports kaldes også Semper Esports. Ejeren af European Rocket League-holdet er en engelsk eSports organisation kaldet Semper Fortis Esports. Spillerne er Kassio, Archie, Chausette45 og RamS. Holdpræstationen er på 52 % sejre i serier og 51 % sejre i spil.

De andre bemærkelsesværdige hold inkluderer Endpoint CeX, Evil Geniuses, Vodafone Giants, Rix GG, Team Liquid, Guild Esports, Williams Resolve, FC Barcelona, Karmine Corp, Team Queso, SK Gaming og Natus Vincere. Det er vigtigt at bemærke, at placeringerne normalt ændrer sig fra tid til anden på grund af spillets konkurrenceprægede karakter.

Fordele og ulemper

Fordele

 • Spillet er underholdende: Den mest åbenlyse pro er, at spillet er ret underholdende. At styre biler ved hjælp af fysikkens love i spillet kan til tider være vanedannende. Grafikken og evnen til at ændre bilens æstetik gør den også ganske underholdende.
 • Det er nemt at spille spillet: Spillet har relativt nemme regler og mål. Spilkontrollerne er også ret enkle. Det gør det nemt for alle at spille og nyde spillet, inklusive nybegyndere.
 • **Spillet er gratis:**En anden topprofessionel er, at spillet er helt gratis. Spillere behøver ikke at bekymre sig om at skille sig af med deres penge for at få adgang til spillet eller dets funktioner.
 • Spillet har en detaljeret bileditor: Bileditoren er ret detaljeret, hvilket giver spillerne mulighed for at ændre deres biler til ekstreme detaljer. Ændringerne påvirker ikke spillets ydeevne.
 • Spillet har en træningstilstand: Spillere kan lære eller træne for at forbedre deres spil ved at skifte til træningstilstand. Selvstudierne er ret detaljerede og effektive.

Ulemper

 • Spillelængden er fast: Der er ingen mulighed for at ændre spillets længde, som er sat til fem minutter.
 • AI-hold taber ofte for let: AI-holdet gør det sædvanligvis ubesværet at score, og til tider får holdkammeraterne endda til at score på sig selv
 • Servere kan ofte gå i stykker: Spillere oplever normalt servernedbrud fra tid til anden.

Alt om Rocket League odds

De fleste spiludbydere tilbyder normalt Rocket League odds baseret på det forventede udfald af spillet. Der er specifikke formler, der bruges til at beregne odds, som er direkte relateret til sandsynlighed. For eksempel vil et hold med høj sandsynlighed vinde et spil have lavere odds, hvilket resulterer i lavere gevinster. Oddsene præsenteres normalt på samme måde som for autentisk fodbold.

Oddsene for væddemål bliver som regel også ved med at ændre sig, efterhånden som spillet fortsætter for sider, der tillader det live betting på Rocket League. For eksempel kan oddsene for, at et hold vinder, falde ganske betydeligt, hvis holdet scorer et mål.

Oddsene kan variere på forskellige bettingsider, selvom de fleste af dem normalt har ubetydelige forskelle. Der er dog nogle betting sider, der er kendt for at tilbyde væsentligt bedre odds end resten. Det gør det vigtigt at vælge det bedste websted, da det direkte påvirker det mulige gevinstbeløb.

Nogle sider har også forskellige krav til odds, spillere skal satse hvornår ved hjælp af bonusser. Spillere skal opfylde kravene for at kunne konvertere deres gevinster til rigtige penge. Det er derfor vigtigt at holde øje med omsætningskravene, når du bruger bonusser til at spille på Rocket League.

Sådan vinder du bedst væddemål på Rocket League

For det første skal spillere være meget selektive med deres indsatser. Det er især tilfældet for spillere, der er nye til Rocket League-væddemål. Spillere bør kun placere væddemål på RL, der er mere tilbøjelige til at få et ønskeligt resultat i stedet for dem, der med størst sandsynlighed vil resultere i de højeste gevinster.

At undersøge et hold og dets spillere før væddemål kan også hjælpe spillere med at træffe bedre væddemålsbeslutninger. Et holds tidligere præstationer, rangering og nuværende form kan alle påvirke det forventede resultat af et spil.

Spillere skal også bruge retten betting taktik og strategier. At gøre det kan hjælpe spillere til at være meget mere beslutsomme, når de skal træffe væddemålsbeslutninger. Det er fordi, de altid vil vide, hvilken bookmaker og væddemålstype de skal vælge for alle de væddemål, de foretager.

Korrekt bankrollstyring er også afgørende. Spillere bør aldrig bruge penge, som de ikke har råd til at tabe på et væddemål.

Spillere bør altid bruge alle tilgængelige bonusser. De fleste udbydere af esports betting tilbyder normalt en velkomstbonus. Brug af en sådan bonus giver spillere muligheder for at lære eller øve spillet og muligvis vinde penge uden at risikere noget.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiske Esports-maestro, står som et fyrtårn af viden hos EsportRanker. Jun-ho blander analytisk dygtighed med en medfødt kærlighed til spil og optrævler det indviklede billedtæppe af onlinekonkurrencer og sikrer, at spillere forbliver informerede og inspirerede.

Send email
More posts by Jun-ho Kim