Nyheder

February 10, 2022

Betssons dominans i eSports-væddemål

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Betsson er en af de traditionelle bookmakere, der har rettet fokus mod eSports-væddemål, et af de hurtigst voksende markeder i online gambling-industrien.

Betssons dominans i eSports-væddemål

Ifølge en 2020-rapport fra Eilers & Krejcik satsede over 6,5 millioner spillere på eSports-kampe. Dette tal er steget yderligere, siden eSport er vokset eksponentielt i 2021.

I betragtning af hvor omfattende og potent eSports-væddemålsindustrien er, er BML Group Ltd, bettingsidens operatør, opsat på at dominere eSports-væddemålsscenen, ligesom de gør i traditionelle sportsvæddemål. Strategien med fire søjler tilbyder spillere masser af væddemålsmuligheder og bekvemmelighed.

Bred eSports dækning

Betsson er ikke den almindelige eSports bookie, der kun dækker elite eSports turneringerne alene; det dækker alle konkurrencedygtige eSports-spil verden over. Uanset om det er en lav-tier kvalifikationskamp Dota 2 eller LoL World Championships, Betsson har bettors dækket. I øjeblikket omfatter nogle af de konkurrencer, som spillere kan satse på, Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 1, Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 2, CS: GO: IEM WINTER og FIFA eSports Battle.

Store væddemålsmarkeder

Udover den omfattende dækning af eSports turneringer og konkurrencer, går Betsson videre ved at tilbyde en bred vifte af markeder at vælge imellem. For sportssimulerings-eSports, for eksempel FIFA, er væddemålsmarkederne præcis det samme som traditionelle fodboldvæddemål. Men for first-person shooter (FPS) spil har de fleste eSports betting sider blot de grundlæggende markeder. Men Betsson har masser af markeder. 

I CS: GO, for eksempel, kan spillere spille på match-up vinder, korrekt score, draw no bet, pistol runde vinder 1, pistol runde vinder 2, handicaps, samlede runder spillet på et kort, overtid på et map, runder vundet på et kort (handicap), kort spillet i en serie, kortspecifikke vindere og så videre.

Høje eSports odds

Odds er en nøglefaktor, når du skal vælge en god bettingside. Spillere er altid på jagt efter de højeste odds; Det forstår Betsson helt klart. For at sikre, at det er på toppen af spillet, tilbyder Betsson nogle af de højeste odds på markedet i alle de tre oddsformater. For eksempel når andre eSport betting sider har et eSports-holds vinderodds på 1,66, vil Betsson have oddset sat til 1,70 eller endnu højere.

Hurtige, sikre indbetalinger

Sidst har Betsson strømlinet sin bankinfrastruktur og udvidet partnerskaber med online betalingsmetoder for at lette hurtige og indskud. Det er ikke den sædvanlige eSports bettingside, der forsinker indbetalinger op til timer efter, at den kamp, som en spiller ville satse på, er afsluttet. 

Hvad er mere? Betsson fremskynder udbetalinger, så længe spillerne har bekræftet deres konti. Derudover har bookmakeren indgået partnerskab med alle de populære online betalingssystemer, lige fra eWallets til debet- og kreditkort og mere.

Faktisk har Betsson en klar plan om at hævde sig selv på listen over de bedste eSports betting sider. Udover den omfattende eSports-dækning, forskellige væddemålsmarkeder, høje odds og hurtige indbetalinger, har Betsson en af de bedste eSports-bonusser, der findes. Hvad er mere? Spillesiden tilbyder en enestående kundeoplevelse.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder