Nyheder

February 15, 2024

Destiny 2 PvP Sandbox Overhaul: Balancering og færdighedsbaserede gameplay-opdateringer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Lige siden introduktionen af ​​initiativer som Crucible Labs, har det følt sig uundgåeligt, at Destiny 2's PvP en dag ville modtage et omfattende omarbejde. Det første skridt på den rejse ankommer med Update 7.3.5 den 5. marts, hvor alt fra spillersundhed til ammunitionsøkonomien bliver ændret.

Destiny 2 PvP Sandbox Overhaul: Balancering og færdighedsbaserede gameplay-opdateringer

The Crucible's Sandbox Revision

Crucibles kommende sandbox-eftersyn har til formål at løse de grundlæggende årsager til de problemer, der har plaget Destiny 2's PvP-oplevelse. PvP Strike Team har skitseret en række opdateringer designet til at forbedre det overordnede gameplay.

Opdateringernes mål

Strike Team har sat tre hovedmål for de kommende opdateringer:

  1. Forbedre spillernes forståelse af rækkefølgen af ​​begivenheder, der førte til deres død i en kamp.
  2. Skift våbensandkassen for at tage højde for forbedringen i spillerens samlede færdigheder.
  3. Reducer mængden af ​​muligheder med høj belønning og lav risiko, der er tilgængelige for spillere, og gør beherskelse af primære våben til en aspirationsforfølgelse.

Ændringer i spillerens sundhed

For at nå disse mål øges spillersundheden fra 70 til 100, hvilket giver mere granularitet til at balancere spillet og mindsker den relative dødelighed af flere sandkasseelementer.

Evne nedkøling

Afkøling af evner i PvP vil blive straffet, med en straf på 15 procent på nedkøling af nærkampe, granater og klasseevner, og en straf på 20 procent pålagt super nedkøling. Men nærkamps- og superevner vil modtage skade-buffs for at kompensere for den øgede spillersundhed og reducerede oppetid.

Ændringer til primære våben

Primære våben vil gennemgå forskellige tweaks for at genbalancere deres færdighedslofter. Den kritiske slagskade for alle primære våben, undtagen buer, vil blive øget. Håndkanoner og SMG'er vil få deres kropsskud reduceret, hvilket understreger vigtigheden af ​​præcision.

Ændringer til specielle og tunge våben

Specielle og tunge våben vil også blive opdateret for at tilpasse sig ændringerne i spillernes sundhed. Grundskaden på sporrifler, haglgeværer, fusionsrifler og glaives vil blive øget. Glaives vil modtage en 20 procent buff til projektilskade og en 16 procent buff til nærkampsskader. Maskingeværer i Heavy-slottet vil modtage en stigning på 20 procent i skader, mens tunge granatkastere vil blive nervet af fem procent i deres detonationsskader.

Særlig ammunitionsøkonomi

Den særlige ammunitionsøkonomi vil undergå en væsentlig ændring. Spillere starter hver kamp med specialammunition til en værdi af to drab, men vil ikke længere genoptage med mere i løbet af kampen. Særlig ammunition vil blive tildelt gennem et pointbaseret system, der tilskynder til drab, assists og objektivt spil. Særlige og tunge våbendrab vil ikke bidrage til måleren, og Special ammunition vil ikke længere falde ved døden.

Fremtidige opdateringer

Sandkasseeftersynet er kun begyndelsen. PvP Strike Team planlægger at lave yderligere tweaks baseret på spillerens feedback. Flere meddelelser vedrørende belønninger, tuning af spiltilstand og matchmaking forventes i de kommende uger.

Konklusion

Med den kommende sandbox-eftersyn og specifikke balanceringsopdateringer er Destiny 2's PvP klar til at gå ind i en ny æra. Spillere kan se frem til en mere afbalanceret og færdighedsbaseret spiloplevelse. Sæt kryds i dine kalendere for den 5. marts og gør dig klar til at dykke ned i de spændende ændringer!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder