Nyheder

February 15, 2024

Frigør High Evolutionary's Power i Marvel Snap

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nogle af de mest populære og magtfulde skurke i Marvel-universet er Big Bad-kortene fra Marvel Snap. De giver spilskiftende effekter, der potentielt kan vende kampe på hovedet. De fleste af deres evner er baseret på deres tegneseriefigurer eller filmfortolkninger, inklusive High Evolutionary.

Frigør High Evolutionary's Power i Marvel Snap

High Evolutionary i Guardians of the Galaxy Vol. 3

High Evolutionary er hovedskurken i Guardians of the Galaxy Vol. 3. I filmen er han en skaber af civilisationer og væsener. Han udvikler skabningers intelligens, kraft og mere.

High Evolutionary i Marvel Snap

I Marvel Snap er High Evolutionary et fire-Cost, fire-Power-kort med effekten, der lyder: "I starten af ​​spillet, lås op for dine korts potentiale uden evner." Denne spilskiftende effekt låser op for alle vaniljekortenes hemmelige egenskaber og laver sine egne arketyper af flere dæk, der potentielt kan ændre metaen.

Alle vaniljekorts hemmelige evner

Før vi dykker ned i de bedste kort at bruge med High Evolutionary, det nyeste af Big Bad-kortene i Marvel Snap, her er alle de hemmelige evner ved vaniljekortene, som skurken selv låser op:

  • Wasp (0-Cost, 1-Power): On Reveal: Påfør et tilfældigt fjendekort her med -1 Power.
  • Misty Knight (1-Cost, 2-Power): Når du afslutter en tur med ubrugt energi, giv endnu et venligt kort +1 Power.
  • Shocker (2-Cost, 3-Power): On Reveal: Giv kortet længst til venstre på din hånd -1 Cost.
  • Cyclops (3-Cost, 4-Power): Når du afslutter en tur med ubrugt energi, skal du ramme to tilfældige fjender her med -1 Power.
  • The Thing (4-Cost, 6-Power): On Reveal: Påfør 3 tilfældige fjendekort her med -1 Power.
  • Vederstyggelighed (5-Cost, 9-Power): Koster én mindre for hvert fjendekort i spil, der er plaget af negativ Power.
  • Hulk (6-Cost, 12-Power): Igangværende: Når du afslutter en tur med ubrugt energi, +2 Power. (Hvis i hånd eller i spil).

De bedste højevolutionære dæk

Ren højevolutionær

Forsvar er angreb. Skærmbillede via Untaped.gg

Standardmåden at spille High Evolutionary på er i et kortspil med størstedelen af ​​de nuværende vaniljekort. Dette dæk har to hovedmekanikker, som dens overordnede strategi for dets offensive og defensive motorer drejer sig om – at spare energi til at udsætte flere høj-powerede kort og påføre negativ Power på din modstanders kort for at låse op for stærke effekter.

Cyclops, The Thing og Abomination drager fordel af at påføre negativ Power på din modstanders kort. Scorpion og Spider-Woman kan tilføjes for en anden kraftfuld debuff-mulighed.

Hvad angår strategien "sparing af ubrugt energi" (flydende), så udnytter evnerne hos Misty Knight, Abomination og Hulk alle mekanikeren, især med Hulk som din primære strømkilde til dine placeringer i det sene spil. Solplet kan også være en potentiel strømkilde takket være dens evne til at opnå strøm svarende til din ubrugte energi hver gang.

InSheNaut

Magt er alt. Skærmbillede via Untaped.gg

Et andet dæk, hvor kreationerne af High Evolutionary kan bruges, er i InSheNaut-dækket. Her er hovedstrategien at skabe så meget Power som muligt ved hjælp af She-Hulk og The Inifinaut, mens du drager fordel af de høje evolutionære kreationers evner fra tidlig til midt i spillet.

Den vigtigste offensive motor i dette dæk er tur seks-spring, som kan bane vejen for She-Hulk og Infinaut-spillet i turn syv. Derfor er det vigtigt for Magik at vende et sted til Limbo, hvilket vil udvide spillet og give dig mere tid til at opsætte den potentielle massive combo i den sidste tur.

Den energibesparelse, du har brug for for at gøre She-Hulk til en 10-power-enhed uden omkostninger på tur syv, vil gavne kombinationen af ​​kort som Sunspot og Misty Knight, såvel som Cyclops' evner, som kan konverteres til angreb for din side . Denne opsætning vil opbygge Power til mindst to steder, så sigt altid efter at udføre dette scenarie i hvert spil så meget som muligt.

Luk bunken af ​​med kort, der kan beskytte dine enheder, såsom Armor (for at forhindre dine kort i at blive ødelagt i nogen form) og Caiera (for at beskytte dine en- og seks-omkostningskort). Cosmo kan også tilføjes, da det kan forstyrre On Reveal-evnerne, hvilket gør evnerne til kort som Shang-Chi og Killmonger ineffektive.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder