Nyheder

October 30, 2023

Guild Esports sikrer en investering på 1 mio. GBP for at udvide i MENA-regionen

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Guild Esports, en international esportsorganisation, har meddelt, at den har underskrevet en abonnementsaftale for at rejse op til £1 million. Investeringen kommer fra et fremtrædende e-sports-, indholdsskabelse- og mediebrand.

Guild Esports sikrer en investering på 1 mio. GBP for at udvide i MENA-regionen

Udvidelse af forretningsdrift

Guild Esports planlægger at bruge midlerne til at udvide sine forretningsaktiviteter, med et specifikt fokus på den mellemøstlige Nordafrika (MENA). Denne region forventes at have 88 millioner spillere i 2026, hvilket gør det til et lovende marked for e-sport.

Investeringsdetaljer

Million-dollar-investeringen involverer to ubetingede betalinger på £250.000. Derudover er der en tredje rate af abonnementet til £500.000, som er betinget af forhandling og indgåelse af en bredere kommerciel aftale mellem brandet og Guild.

At gribe chancen

Guild Esports anerkender den voksende internationale appetit på e-sport, især i MENA-regionen. Administrerende direktør Jasmine Skee understreger, at denne investering er afgørende for at fremme deres vision om at blive det førende internationale esports- og gaming-fokuserede mediebrand.

Uddybende bånd

Guild Esports ser frem til at uddybe båndene til det investerende brand, da de mener, at det er en komplementær forretning. Dette partnerskab vil hjælpe Guild Esports med at styrke sin position i branchen og styrke sin tilstedeværelse i MENA-regionen.

Tilmeld dig GI Daily for at modtage de seneste nyheder og opdateringer direkte i din indbakke.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder