Nyheder

October 30, 2023

Guild Esports sikrer en investering på 1 mio. GBP for at udvide i MENA-regionen

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Guild Esports, en international esportsorganisation, har meddelt, at den har underskrevet en abonnementsaftale for at rejse op til £1 million. Investeringen kommer fra et fremtrædende e-sports-, indholdsskabelse- og mediebrand.

Guild Esports sikrer en investering på 1 mio. GBP for at udvide i MENA-regionen

Udvidelse af forretningsdrift

Guild Esports planlægger at bruge midlerne til at udvide sine forretningsaktiviteter, med et specifikt fokus på den mellemøstlige Nordafrika (MENA). Denne region forventes at have 88 millioner spillere i 2026, hvilket gør det til et lovende marked for e-sport.

Investeringsdetaljer

Million-dollar-investeringen involverer to ubetingede betalinger på £250.000. Derudover er der en tredje rate af abonnementet til £500.000, som er betinget af forhandling og indgåelse af en bredere kommerciel aftale mellem brandet og Guild.

At gribe chancen

Guild Esports anerkender den voksende internationale appetit på e-sport, især i MENA-regionen. Administrerende direktør Jasmine Skee understreger, at denne investering er afgørende for at fremme deres vision om at blive det førende internationale esports- og gaming-fokuserede mediebrand.

Uddybende bånd

Guild Esports ser frem til at uddybe båndene til det investerende brand, da de mener, at det er en komplementær forretning. Dette partnerskab vil hjælpe Guild Esports med at styrke sin position i branchen og styrke sin tilstedeværelse i MENA-regionen.

Tilmeld dig GI Daily for at modtage de seneste nyheder og opdateringer direkte i din indbakke.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder