Nyheder

January 27, 2022

Hvorfor Unibet forbliver dominerende inden for eSports-væddemål

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Den anerkendte eSports bookmaker Unibet bremser ikke sin søgen efter at blive den største eSports bettingside. Mærket ser fuldt opladet ud til at overtage eSports-væddemålsindustrien for altid.

Hvorfor Unibet forbliver dominerende inden for eSports-væddemål

Der er ingen tvivl om, at eSport-væddemål er den næste store ting i online gambling-industrien. Statistik viser, at over 6,5 millioner spillere satser på eSport. Interessant nok er eSports-væddemålsindustrien værd hele $66 milliarder i 2021.

Selvom der er hundredvis af eSport betting sider i dag, skiller Unibet sig ud af flere grunde og er rangeret som en af de bedste eSports bookmakere af bookmaker ranking sites, som f.eks eSportsRanker blandt andre.

Intuitiv grænseflade og fremragende brugervenlighed

En af grundene til Unibets succes er den intuitive grænseflade, der gør det muligt for spillere at foretage væddemål uden meget besvær. Der er en desktop-side, der viser alle spil og konkurrencer pænt. Hvad er mere? Unibet er en mobil-fokuseret betting-side for on-the-go eSports-væddere. Bookmakeren har også strømlinet kundeservice og har en flersproget hjemmeside.

Unibet er også populær blandt eSports betting-entusiaster på grund af de hurtige og sikre bankmuligheder. Spillere kan indsætte og hæve penge hurtigt og sikkert.

Al eSport dækket

Måske den største grund til, at Unibet har domineret eSports-væddemålsscenen, er, at det dækker alle eSports, fra first-person shooter-spil til sportssimuleringstitler.

I skrivende stund har Unibet markeder for alle de bedste eSports, inklusive Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, PES, League of Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege og så videre. Dette er i modsætning til mange eSports betting sider med kun en eller to eSports på deres portefølje.

Udover at dække al eSport, dækker Unibet alle de konkurrencedygtige turneringer, så spillerne har noget at satse på hele året rundt. Nogle af de bedste eSports-turneringer på Unibets radar inkluderer CBCS Finals, Elisa Invitational, ESEA Advanced EU, Fragleague, Intel Extreme Masters, Malta Vibes, Blast Premier, Dota Pro Circuit og Blast Rising. For dem, der ønsker at satse på det bedste CS: GO eSports-hold, som Natus Vincere og Team Liquid, er Unibet stedet at være.

En anden styrke ved Unibet på eSports-væddemålsscenen er de store eSport-væddemålsmarkeder. I modsætning til mange bookmakere tilbyder Unibet spillere mange muligheder for at satse. Spillere kan satse på kommende begivenheder, før de starter og endda i spil. 

Desuden er Unibet eSports odds højere sammenlignet med, hvad konkurrenterne tilbyder. Siden understøtter også alle eSports odds, fra decimaler og fraktioneret odds til amerikanske.

Unibet, en bookie med fokus på eSport

Der er ingen tvivl om, at Unibet er en integreret virksomhed i eSportens økosystem. For eksempel underskrev Astralis, et af de største eSport-hold i dag, i 2018 en toårig multi-million sponsoraftale med Unibet. Dette viser virksomhedens engagement i at gøre eSport og eSports betting endnu større.

I 2019 samarbejdede virksomheden også med Abios. Denne innovative eSports-platform gør Unibet i stand til fuldt ud at engagere sit publikum takket være detaljerede eSports-turneringsdata, dybdegående spiller- og holdstatistikker, kampplaner og mere. Interessant nok kan spillere også følge al handlingen på Unibet takket være livestreaming-funktionen.

Unibet er uden tvivl en kraft at regne med. Et af de produkter, virksomheden fokuserer meget på, er eSport. Den omfattende dækning af eSport på konkurrencescenen indikerer tydeligt, at den er kommet for at blive.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder