Nyheder

February 16, 2024

Kommende Twisted Fate Nerfs og andre ændringer i League of Legends Patch 14.4

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Riot Games-udviklere har annonceret yderligere ændringer, der skal implementeres i Patch 14.4, specifikt rettet mod mesteren Twisted Fate.

Kommende Twisted Fate Nerfs og andre ændringer i League of Legends Patch 14.4

Twisted Fate Nerfs

Twisted Fate, en populær mage i League of Legends, skal modtage betydelige nerver. Ændringerne, som blev offentliggjort af Spideraxe den 15. februar, omfatter en reduktion i væksthastigheden i angrebet fra tre procent til 2,5 procent. AP-forholdet på Twisted Fates Blue card vil også blive reduceret fra 115 procent til 100 procent. Derudover vil AP-forholdet på hans E-evne blive reduceret fra 50 procent til 40 procent.

Årsag til Nerfs

De kommende nerver til Twisted Fate kommer ikke som nogen overraskelse for almindelige League-spillere. I mellembanen kan Twisted Fate i øjeblikket prale af en vinderrate på 51,91 procent i Emerald+ rækker, ifølge U.GG. Han er dog ikke den bedst præsterende mester i denne rolle. Overraskende nok dominerer Twisted Fate i den øverste bane og AD bærer roller, hvilket gør ham uden tvivl det stærkeste valg i den nuværende patch.

Andre ændringer i Patch 14.4

Patch 14.4 vil bringe en række ændringer til League of Legends. Ud over de Twisted Fate-nerf vil andre mestre som Lulu, Aurelion Sol, Renekton og Volibear modtage både buffs og nerfs. Forskellige elementer og systemer, især supportartikler, vil også gennemgå mindre justeringer.

Indvirkning på Solo Queue

De kommende ændringer i Patch 14.4 forventes at have en betydelig indflydelse på solo-køen. Spillere vil have mulighed for at opleve disse ændringer, når opdateringen udgives torsdag den 22. februar.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder