Nyheder

November 14, 2023

Optimering af komfort og ydeevne: Secretlabs indflydelse på Worlds 2023 Esports

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Worlds 2023 x Secretlab – Ergonomi for professionelle esports-atleter

Optimering af komfort og ydeevne: Secretlabs indflydelse på Worlds 2023 Esports

Worlds 2023 er ved at nå sit sidste stadie, med den længe ventede kamp mellem WBG og T1 planlagt til den 19. november. Da disse to hold konkurrerer om mesterskabstitlen, er det afgørende at anerkende betydningen af ​​ergonomi i den moderne æra af e-sport. Vi talte med Secretlab, den globale sponsor og officielle Chair Partner for LoL Esports, om deres utrættelige indsats for at give spillere den bedste komfort ved Worlds 2023.

Rollen som Secretlab i LoL Esports

Secretlab har været en nøglespiller i LoL Esports-verdenen i flere år og etableret et langvarigt partnerskab med Riot Games. Som den officielle Chair Partner i fem år i træk har Secretlab vist sig at give spillere den ultimative siddeoplevelse. Dette partnerskab er et vidnesbyrd om virksomhedens forpligtelse til at levere enestående komfort, så spillerne kan præstere deres bedste i high-stakes kampe som dem i Worlds. Mens mekanik og strategi er afgørende i e-sport, spiller siddekomfort også en stor rolle, da det kan påvirke spillernes præstationer og helbred markant, især i det stressende spilmiljø.

Indvirkningen af ​​spil på spillernes sundhed

Dr. Lindsey Migliore, en Esports Medicine & PMR Læge og grundlægger af GamerDoc, understreger den vejafgift, som professionel esport tager på krop og sind. På grund af den ubarmhjertige tidsplan, gentagne bevægelser, der kræves for at spille, og begrænset frikvarter, er spillere modtagelige for muskuloskeletale og nerveskader. I de fleste tilfælde forsinker spillerne behandlingen og venter til lavsæsonen med at rehabilitere. For hold, der kvalificerer sig til internationale turneringer som Worlds, er deres tidsplan dog forlænget, hvilket resulterer i endnu kortere restitutionstider. Kombinationen af ​​intense scrimmages, sene nats solo-kø-sessioner, søvnmangel fra jetlag og øget træningsbelastning før konkurrencer forværrer yderligere den fysiske og mentale belastning af spillerne.

Vigtigheden af ​​design i komfort

At overse vigtigheden af ​​ergonomi kan føre til udbrændthed, håndledsskader og andre alvorlige problemer, der kan påvirke spillernes og holds præstationer betydeligt. Secretlab samarbejder med fagfolk som Dr. Migliore for at designe den bedst mulige spillestol til lange spilsessioner. Virksomheden mener, at bevægelse er nøglen til at lindre stress på kroppen. Deres stole er designet til at fremme naturlig bevægelse og samtidig give den rette mængde komfort og støtte. Funktioner som den proprietære pebble sædebase i TITAN Evo fører kroppen til midten for mere jævn trykfordeling, mens de udstrakte kanter skaber rigelig plads til bevægelser. Derudover rådes spillere, der kæmper med at opretholde korrekt kropsholdning på grund af skærmens nærhed, til at strække sig eller tage pauser under runder eller timeouts.

Overgang fra professionelle til hverdagsbrugere

Spillestole er ikke kun gavnlige for esports-atleter, men også for personer, der tilbringer længere tid på deres arbejdsstationer. Secretlab genkender de forskellige aktiviteter, folk deltager i, såsom at skrive rapporter, deltage i virtuelle møder, spille og endda tage lur. Virksomhedens stole er designet til at rumme naturlige skift og justeringer i kropsholdningen under disse aktiviteter. 4-vejs L-ADAPT Lumbar System giver brugerne mulighed for at bøje krumningen af ​​rygsøjlen, når de skifter mellem stillinger. Ud over lændestøtte er korrekte arm- og fodstillinger afgørende for at reducere stress og forbedre siddeoplevelsen. Armlæn skal tillade underarmene at ligge vandret og undgå for stort tryk på indersiden af ​​albuen. Fødderne skal plantes solidt på gulvet, og Secretlab tilbyder en professionel fodstøtte til personer, der ikke kan nå jorden. Det anbefales også at holde en fast lænd mod sæderyggen og holde leddene flydende i pauserne for optimal komfort.

Omhyggelig designproces

Secretlabs lederskab inden for spillestolsindustrien stammer fra deres fokus på ergonomi og en tværfaglig tilgang til design og udvikling. Deres flagskibsprodukt, TITAN Evo, er konstrueret til at sikre ensartet vægtfordeling og tilbyder fuld tilpasning til individuelle support- og positionspræferencer. Hvert design gennemgår strenge brugertests, herunder trykkortlægning, for at sikre, at virkelighedens brug opretholder konceptet om ultimativ komfort. Mens andre mærker måske forsøger at efterligne Secretlabs stole, resulterer deres manglende forståelse bag designet ofte i manglende levering af et sammenhængende produkt, der fremmer langsigtet ergonomisk komfort.

Konklusion

Når Worlds 2023 Finals nærmer sig, vil Secretlab støtte både WBG og T1 med deres spillestole, hvilket gør det muligt for spillere at levere deres bedste præstationer på den mest behagelige måde som muligt. Betydningen af ​​ergonomi i e-sport kan ikke overvurderes, da det direkte påvirker spillernes sundhed, velvære og generelle præstationer. Secretlabs dedikation til at levere enestående komfort og design tjener som et vidnesbyrd om deres engagement i e-sportssamfundet. Uanset om det er professionelle esports-atleter eller hverdagsbrugere, tilbyder Secretlabs gaming-stole den perfekte blanding af komfort, støtte og tilpasning, hvilket sikrer en optimal siddeoplevelse for alle.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder