Parimatch forlader Rusland, udvider sig i Indien

Nyheder

2022-06-09

Parimatch er blandt de bedste esport-væddemålssider, der er troværdige, hvor spillere altid kan placere væddemål på deres foretrukne esports, turneringer eller fodboldklub. Parimatch tilbyder live betting, løbende sportsnyheder og mesterskaber. Spiludbyderen giver også detaljerede statistikker og daglige analyser. Spillere kan satse på over tyve sportsgrene fra mere end halvtreds lande. Disse begivenheder dækker over to hundrede ligaer med mere end 500 daglige sportsbegivenheder.

Parimatch forlader Rusland, udvider sig i Indien

Ophør af aktiviteter i Rusland

Efter at have gennemført alle juridiske og tekniske trin, har Parimatch Tech taget sit brand ud af markedet i Rusland. Parimatch Tech annoncerede i marts 2022, at de forlod det russiske marked på grund af dets invasion af Ukraine.

I 2016 underskrev Betring LLC et partnerskab med Parimatch Tech om at drive Parimatch-mærket i Rusland. Betring modtog alle rettigheder til at bruge Parimatch-varemærket i Rusland som en del af denne aftale. Parimatch Tech, et ukrainsk firma, sendte imidlertid Betring-opsigelsesdokumenter for at stoppe driften af Parimatch-mærket i Rusland. Derudover var Betring forpligtet til at begrænse Parimatch-varemærkets brug i lokale sponsorkontrakter.

Denne annullering betyder, at alle Parimatch-annoncematerialer, emblemer, farver, globale ambassadører og slogans er forbudt i Rusland. Desuden er alle lokale ambassadører forbudt at bruge nogen Parimatch-branding.

Ingen returdato i nuværende plan

Ifølge Roman Syrotian, co-chief executive for Parimatch, gjorde Ruslands krig mod det ukrainske folk og stat det umuligt for dem at bruge Ruslands brand og digitale løsninger. Dermed ophørte Parimatch med at assistere alle operationelle og tekniske aktiviteter og trak sit varemærke tilbage.

Maksym Liashko, co-chief executive for Parimatch Tech, mente, at bestyrelsens beslutning om at forlade det russiske marked blev gennemført med rette. Enhver brug af Parimatch-mærket i Rusland vil blive betragtet som en krænkelse af intellektuel ejendomsret. De gentog, at beslutningen ikke var en restyle eller en rebranding. Franchisen er blevet lukket helt ned.

Opsigelse af Team Spirit Partnerskab

Mange e-sportsorganisationer har indstillet eller reduceret deres aktiviteter i Rusland eller med russiske organisationer på grund af Ruslands invasion af Ukraine. Efter Parimatchs exit fra russiske markeder, væddemålsbranchen og den russiske e-sportsorganisation Holdånd har afsluttet deres samarbejde tidligt.

I januar meddelte selskaberne, at de ville forlænge deres samarbejde. Parimatch Techs Head of Esports, Stepan Shulga, reagerede på beslutningen og sagde, at de ikke har nogen gensidige krav, fordi alle partnerskabets forpligtelser blev opfyldt. De mener dog, at det var den eneste måde at komme forbi dem på grund af udfordringerne ved at arbejde under konflikten.

Parimatch har siden sat sine esports-udviklingsmål i bero for at afsætte sine ressourcer til at hjælpe Ukraine i kampen. Efter Ruslands invasion besluttede virksomheden at lukke sine russiske aktiviteter i februar. Dens Parimatch Tech-platform, som leverer teknologiske løsninger til operatører i landet, er også inkluderet.

På samme måde har Team Spirit flyttet sit hovedkvarter fra Rusland til Beograd, Serbien. Derudover erklærede gruppen, at den indtil videre ville udskyde planerne om at udvide sin infrastruktur i Moskva.

Parimatch var en ærlig og pålidelig partner, med hvem Team Spirit etablerede gensidig forståelse i alle situationer, ifølge Nikita Chukalin, CEO for Team Spirit. Han udtrykte taknemmelighed for tre års produktivt arbejde på holdets vegne, og denne tvungne adskillelse gav dem ingen glæde. Holdet har en klar forståelse af den aktuelle situation og arbejder sammen med Parimatch uden at komme med beskyldninger mod hinanden.

Flere attraktive væddemålsmuligheder i Indien

Det nye initiativ blev lanceret af PMI, et servicefirma, der hjælper Parimatch med at planlægge og implementere sin ekspansionsstrategi. Virksomheden er begejstret for at se spilindustrien vokse i landet.

Parimatch Exchange er en ny måde at spille online på det er mere tilpasningsdygtigt, rentabelt og behageligt. Parimatch har annonceret åbningen af sin spillebørs, en online platform, der hurtigt bliver kendt som en ny type esport-væddemål. Brugere har flere muligheder for at satse og vinde på grund af det brede udvalg af væddemål, der er tilgængelige på de nye markeder. Hurtigheden, hvormed væddemål accepteres, såvel som andre funktioner, er fremragende.

PMI, en servicevirksomhed, der har til opgave at udvikle og implementere Parimatchs ekspansionsplan, annoncerede det nye initiativ, hvilket indikerer, at spillesektoren i landet er i fremgang. Parimatch Exchange er en unik væddemålsplatform, der kombinerer traditionelle og generelle væddemål. Det forbedrer effektiviteten og effektiviteten af væddemål på en række forskellige måder.

Bedre odds med Exchange

Der er et meget tiltalende aspekt: Man kan satse og give en mere signifikant koefficient, men den skal understøttes og matches af en anden spiller. Brugere nyder godt af høje priser og større gennemsigtighed med hensyn til antallet af personer, der satser og det samlede satsede beløb. Omsætningen er altid tydelig ved visning af de betalte beløb for arrangementet. Hvis en anden person er ivrig efter at satse, giver udvekslingen kunderne mulighed for at lave højere indsatser.

Parimatch Exchange-platformen er mere tiltalende og effektiv til væddemål, da den kombinerer traditionelle væddemål og online væddemål. Layers og Backers får deres indsatser matchet hurtigere ved at matche begge sider. Ved at bruge Parimatch Exchange har spillere forbedret deres odds og fået hjælpsom ekspertise. Det giver også kunderne mulighed for at satse mod hinanden, uanset om begivenheden finder sted eller ej, når summen af indsatsen er aftalt. Dets primære driftsgrundlag ligner det for en børs. Kunder satser på en række forskellige sportsbegivenheder over hele verden.

Seneste nyheder

Seneste væddemålsnyheder på NewBee
2022-09-22

Seneste væddemålsnyheder på NewBee

Nyheder