Nyheder

November 14, 2023

The Return of Frosty Flights: Genbesøg det nostalgiske vinterbiome i Fortnite Kapitel 1

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Introduktion

Fortnite Frosty Flights, et af de mest elskede interessepunkter (POI'er) fra kapitel 1, gør comeback i den kommende Fortnite-opdatering. Denne ikoniske placering med vintertema har en særlig plads i spillernes hjerter, og dens tilbagevenden er meget ventet.

The Return of Frosty Flights: Genbesøg det nostalgiske vinterbiome i Fortnite Kapitel 1

Arven fra Frosty Flights

Frosty Flights blev først introduceret i kapitel 1 sæson 7, sammen med tilføjelsen af ​​sne til spillet. Dette POI blev hurtigt synonymt med det nye vinterbiome, og dets snedækkede landskab blev en fan-favorit. Selvom det ikke er så ikonisk som Tilted Towers, har Frosty Flights efterladt et varigt indtryk på spillerne og har endda inspireret en kollektion af kosmetik opkaldt efter det.

Et hjem for fly

Fysisk består Frosty Flights af to hangarer og et forbindende kompleks fyldt med bytte. Denne placering blev designet som en hub for fly, da sæson 7 var den første til at introducere køretøjer til Fortnite. Hangarerne, der rygtes at være ejet af Sgt Winter, blev en populær destination for spillere, der ville tage til skyerne.

Frosty Flights Retur

Beslutningen om at bringe Frosty Flights tilbage i den kommende Fortnite OG sæson 7-opdatering har efterladt spillere begejstrede. Denne vinter-tema POI er indstillet til at vende tilbage den 16. november, og den forventes at forblive i spillet i løbet af kapitel 1. Ligesom i tidligere sæsoner vil Frosty Flights sandsynligvis blive, indtil den nuværende Fortnite-sæson kommer til en ende.

Konklusion

Gør dig klar til at gense de nostalgiske Frosty Flights i Fortnite Kapitel 1. Uanset om du er fan af vinterbiomet eller blot nyder spændingen ved at flyve fly, vil denne ikoniske placering helt sikkert bringe gode minder tilbage. Sæt kryds i din kalender for den 16. november, og forbered dig på at udforske himlen igen!

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder