Nyheder

February 13, 2024

Warzone sæson to-opdatering: våbenbalancering, ændringer i livskvalitet og fejlrettelser

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Knap en uge efter den første opdatering af MW3 sæson to, udgav Raven Software en lille Warzone-patch i dag, der omhandler våbenbalancering, ændringer i livskvalitet og fejlrettelser.

Warzone sæson to-opdatering: våbenbalancering, ændringer i livskvalitet og fejlrettelser

Justering af våben

Sæson tos kortrækkende meta har ikke en klar favorit. AMR9, RAM-9, HRM-9 og WSP-9 er alle levedygtige muligheder, og hver tilbyder deres egne fordele, der adskiller dem fra andre valg. Udviklerne tilføjede muligvis en ny udfordrer til blandingen ved at reducere Striker 9's pistolspark, hofteildspredning og øge dens kuglehastighed.

TAQ Evolvere fik sin bevægelseshastighed øget, og dens brandhastighed faldt betydeligt fra 706 RPM til 500 RPM. Begge ændringer gjorde ondt på LMG, men 556 Belts-magasinet fik en buff, der støder den skudhastighed helt op til 857 RPM, øger bevægelseshastigheden med 16 procent og fremskynder ADS-tider over hele linjen.

De fleste Warzone-spillere drager i retning af at bruge XRK Stalker, efter at den blev en one-shot snigskytteriffel i den seneste opdatering, men JAK Tyrant 762 konverteringssættet til Longbow kommer ind i samtalen efter dets ADS-tid og bevægelseshastigheder blev forbedret. Endelig vil WSP Stinger være sværere at bruge, efter at dens pistolspark blev meget værre.

Ændringer i livskvalitet og fejlrettelser

Sæson to introducerede også nye ændringer i livskvaliteten, såsom hurtigere helbredsregenerering, nye farezoneikoner til at angive det område, en Precision Airstrike eller UAV vil dække, og forbedrede jordplyndrevåben, så de kan have en større chance i en skudkamp mod en ladningspistol. Opdateringen den 13. februar udvider den første patch ved at adressere eventuelle løse ender.

Warzone-udviklerne tilføjede en etiket til forskellige tilstande, der angiver, hvor lang tid en kamp tager, og introducerede en ny funktion, der gør det muligt at stuve eller bytte rustning og ammunition, når en rygsæk er fuld.

Derudover blev et problem løst i Rangeret Play Resurgence, der viste en forkert mængde SR tildelt for nogle udfordringer og løste et problem, der forhindrede SR-udfordringer i at vise en meddelelse, når de var afsluttet.

Andre vigtige ændringer inkluderer en løsning på problemet, der gjorde det muligt for spillere at duplikere genstande, mens de interagerer med rygsækken, og en patch til udnyttelsen, der gjorde det muligt for spillere at forblive i gassen på ubestemt tid ved at kombinere fordelene ved den bestrålede og hurtige løsning.

Konklusion

Warzones sæson to-opdatering medførte betydelige ændringer i våbenbalancering, forbedringer af livskvalitet og fejlrettelser. Kortrækkende meta tilbyder nu flere levedygtige muligheder, hvor Striker 9 dukker op som en potentiel udfordrer. TAQ Evolvere og 556 Belts-magasinet modtog justeringer, der påvirker deres ydeevne. JAK Tyrant 762 konverteringssættet og XRK Stalker oplevede også forbedringer. Opdateringen introducerede også ændringer i livskvaliteten, såsom hurtigere helbredsregenerering og forbedrede jordplyndrevåben. Fejlrettelser blev implementeret for at løse problemer i Rangeret Play Resurgence og forhindre udnyttelser. Samlet set forbedrer opdateringen gameplayet og giver en mere afbalanceret og behagelig oplevelse for Warzone-spillere.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder