ComeOn anmeldelse af eSports-væddemål 2024 - Security

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $200
Hurtige hævninger
Stort udvalg af spil
Retrobet på tilbud
Betroet
Verificeret
Sikkert
Hurtige hævninger
Stort udvalg af spil
Retrobet på tilbud
ComeOn is not available in your country. Please try:
Security

Security

Sidens privatlivspolitik siger, at de ikke gemmer betalinger kun med kort som en sikkerhedsforanstaltning. I amatørers termer betyder det, at selvom dit kreditkort bliver stjålet, eller nogen får adgang til det på en eller anden måde, kan ingen opkræve dit kort uden den firecifrede pinkode.

Sikre betalinger, sikre spil

ComeOn siger eksplicit, at ingen transaktioner kan spores direkte fra person til person. Det betyder, at hvis nogen bruger dit kreditkortnummer, kan de ikke få nogen information ud af ComeOn, så du skal ikke bekymre dig om, at de finder ud af, hvis kort der blev brugt, eller hvor meget det blev opkrævet.

ComeOn arbejder med et cookie-system. Det betyder, at hvis du ikke ønsker at blive genkendt af siden, hver gang du logger på hjemmesiden, kan du blokere cookies eller slette dem. Det gøres via din browsers indstillinger. ComeOn gemmer ingen personlige oplysninger vedrørende browsing gennem deres hjemmeside, medmindre du beslutter dig for at tilmelde dig en af deres kampagner.

Kontosikkerhed

ComeOn tilbyder også totrinsbekræftelse. Derfor, selvom nogen får fat i din adgangskode, kan de ikke logge ind på din konto uden engangskoden sendt til dig via sms, hver gang du vil opdatere din profil eller ændre nogle personlige oplysninger.

Det vigtigste for hver bruger af ComeOn er altid at holde deres adgangskode sikkert og aldrig afsløre det for nogen. ComeOn vil aldrig bede om din adgangskode, og hvis de gør det, står der en anden bag siden, og det er en fidus. Du skal klikke på "luk" eller afslutte browseren med det samme.

Før du logger ind, bør du altid se på ComeOn-webstedets adresse for at sikre, at du er beskyttet og ikke giver din adgangskode ud til nogen. Hvis nogen får din adgangskode, kan de logge ind som dig, se dine personlige oplysninger og endda ændre adgangskoden, hvis de kender din firecifrede pinkode, så sørg altid for at holde dette sikkert.

Hjemmesiden er meget sikker at bruge (hvilket ikke er det samme som 100% sikker). Til dato har der aldrig været et dokumenteret tilfælde af, at nogen har mistet kryptovalutaer på siden.

Sikker registrering

Når du opretter en konto, skal brugere angive navn, e-mailadresse og adgangskode. Tidligere kunne brugere også tilføje deres bopælsland ved tilmelding, men det er ikke længere nødvendigt.
Under registreringen bliver brugerne bedt om at indtaste en henvisningskode, hvis de har en. Det sker hovedsageligt til markedsføring, så dommeren kan modtage bonusser.