Nyheder

February 13, 2024

Fejr kærlighed og Pokémon ved Carnival of Love i Pokémon Go

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

The Carnival of Love er ankommet til Pokémon Go, hvilket bringer en livlig fest fyldt med kærlighed og Pokémon. Fra den 13. til 15. februar kl. 20.00 lokal tid kan spillere forvente at støde på visse prangende og lyserøde Pokémons oftere.

Fejr kærlighed og Pokémon ved Carnival of Love i Pokémon Go

Spændende Pokémon-møder

Under Carnival of Love-begivenheden vil Pokémon som Oricorio, Luvdisc, Flabébé og Quaxly dukke op oftere. Trænere kan endda have chancen for at støde på en Shiny Oricorio, hvis de er heldige. Derudover vil Furfrou have adgang til sin Heart Trim, og der vil være en øget chance for at få Candy XL, når du går med din Buddy Pokémon.

Ny tidsbestemt forskning og bonusser

For at få mest muligt ud af Carnival of Love, bør trænere også fokusere på de forskellige tilgængelige forskningsmuligheder. En bemærkelsesværdig tilføjelse er den betalte Timed Research-billet, som koster $1 og er temaet omkring Spinda. Dette fortsætter Niantics trend med at inkludere betalt forskning i deres arrangementer.

Collection Challenge og Elite Raid

Som en del af begivenheden kan trænere deltage i en ny Collection Challenge, hvor de kan udføre specifikke opgaver for at tjene belønninger. Der er også særlige bonusser at nyde, såvel som et nyt Elite Raid med debuten af ​​Legendary Enamorus i sin inkarnerede form.

Konklusion

Pokémon Go Carnival of Love er en tid til at fejre kærlighed og Pokémon. Med flere Pokémon-møder, ny tidsindstillet research og spændende bonusser har trænere masser af indhold at nyde. Sørg for at deltage i de forskellige tilgængelige forskningsmuligheder og gå ikke glip af Collection Challenge og Elite Raid. Denne begivenhed er den sidste før Go Tour: Sinnoh-festligheder, så få mest muligt ud af den, før den slutter. God jagt, trænere!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder