Nyheder

February 12, 2024

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: A Tribute to Hazbin Hotel

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

En gang imellem overtager en ny Fortnite emote spillet. Det er præcis, hvad "Reaper's Showtime" er. Dance emote for 300 V-Bucks dukkede op i Fortnites butik den 11. februar, og alle, der har spillet spillet og set det i butikken, har ledt efter mere information. Reaper's Showtime er dukket op i timerne efter udgivelsen, men hvad er det, og hvad handler det om?

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: A Tribute to Hazbin Hotel

Emotens oprindelse

The Reaper's Showtime emote i Fortnite er en hyldest til Prime Video-animationsserien, Hazbin Hotel, og en karakter ved navn Alastor AKA "Radio Demon". Hazbin Hotel havde premiere på en pilot i 2019, og en hel sæson debuterede i januar 2024. Sangen i emote er en fan-lavet sang kaldet "Insane" af Black Gryph0n og Baasik, som er blevet godkendt af skaberen af ​​showet .

Beskrivelse af Hazbin Hotel

"Hazbin Hotel er historien om Charlie, prinsessen af ​​Helvede, mens hun forfølger sit tilsyneladende umulige mål om at rehabilitere dæmoner for fredeligt at reducere overbefolkningen i hendes rige," lyder seriens Fandom Wiki-beskrivelse. Showet har netop afsluttet sin første sæson med en finale den 2. februar 2024, og sæson to er allerede blevet bekræftet. Showet har vundet popularitet siden udgivelsen af ​​sin første sæson, og alle otte afsnit kan nu streames på Prime Video.

Konklusion

Fortnites "Reaper's Showtime" emote er en hyldest til den animerede serie Hazbin Hotel og dens karakter Alastor. The emote, tilgængelig for 300 V-Bucks, indeholder den fan-lavede sang "Insane" af Black Gryph0n og Baasik. Hazbin Hotel fortæller historien om Charlie, prinsessen af ​​helvede, og hendes mål om at rehabilitere dæmoner. Showets første sæson sluttede for nylig, og sæson to er blevet bekræftet. Fans af serien kan nyde følelsen og sangen, mens de venter på flere afsnit. Stream alle otte afsnit af Hazbin Hotel på Prime Video.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder