Nyheder

February 16, 2024

Maksimer dit basispotentiale: Byg og udvid i Palworld

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

I Palworld er opbygningen af ​​din base et afgørende aspekt af spillet. Efterhånden som din base vokser, kan du overveje at etablere yderligere baser forskellige steder. Men hvor mange baser kan du have i Palworld?

Maksimer dit basispotentiale: Byg og udvid i Palworld

Kan du have flere baser?

Svaret er ja, du kan have mere end én base i Palworld. Faktisk kan du have ubegrænsede baser, så længe de er forposter eller udvandede baser. Disse typer baser kan bygges frit overalt i verden. Baser med officielle Palboxes har dog andre regler.

Palbox Base oplåsningsniveauer

I første omgang kan du kun have én Palbox base. Når din Palbox når niveau 10, kan du placere en anden Palbox et andet sted. Og når din Palbox når niveau 15, kan du placere en tredje og sidste Palbox.

Vigtigheden af ​​Palbox

Palboxen er en mekaniker, der giver dig mulighed for at skabe et unikt basebygningsdesign i Palworld. Selvom det er muligt at bygge en fuld størrelse og fungerende base uden en Palbox, vil du ikke være i stand til at tildele nogen Pals til at arbejde på den. Dette betyder, at passiv ressourceanskaffelse vil være udelukket, og basen vil udelukkende stole på spillerhandlinger.

Maksimalt antal baser

Det maksimale antal baser du kan have i Palworld er tre. Hver basisplads låses op, når du stiger i niveau. Den anden base låses op på basisniveau 10, og den tredje og sidste base låses op på basisniveau 15.

Byg endnu en base

For at bygge en fuldt fungerende og selvforsynende anden base, skal du nå baseniveau 10 på din første Palbox. Når din første base er niveau 10, kan du placere en anden Palbox et andet sted. Denne anden Palbox starter på niveau 10, hvilket giver dig mulighed for at tildele en besætning på 10 Pals med det samme.

Flytning af din base

Hvis du vil flytte din base i Palworld, kan du skille din nuværende Palbox ad og oprette en ny et andet sted. Alle dine venner vil automatisk blive overført til den nye Palbox, hvilket sikrer, at ingen efterlades. Du bliver dog nødt til at genopbygge alle dine strukturer til den nye base.

Valg af den bedste baseplacering

Når du vælger en placering til din base, er der et par faktorer, du skal overveje:

  • Masser af fladt terræn og plads til opgraderinger og strukturer
  • Forsvarlighed for at beskytte mod raids
  • Hold dig inden for den blå cirkel centreret omkring din Palbox for at forhindre forringelse af strukturer og sikre, at Pals kan arbejde på dem
  • Undgå nærhed til hurtige rejsepunkter
  • Adgang til ressourcer som træer og malmårer

Konklusion

Nu hvor du ved alt om baser i Palworld, er det tid til at begynde at bygge og udvide dit imperium. Nyd spillet!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder