Nyheder

February 13, 2024

Oplev Dragon's Back Outpost i Skull and Bones

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hvis du er stødt på et skattekort, der fører dig til Dragon's Back in Skull and Bones, undrer du dig måske over, hvor præcis dette sted ligger. Heldigvis er det tættere på, end du måske tror. Her er en guide til, hvordan du finder Dragon's Back i spillet.

Oplev Dragon's Back Outpost i Skull and Bones

Beliggenhed

Dragon's Back er en forpost beliggende på den nordvestlige ø i øerne i Måneregionen. For at nå det fra Saint-Anne skal du sejle i nordvestlig retning og passere gennem den store ø, indtil du når Angaya-kysten. Derfra fortsætter du mod nordvest, indtil du ankommer til Månens øer.

Opdagelse af forposten

Når du har nået Månens øer, finder du Dragon's Back på østsiden af ​​den største ø i området. Se efter et uopdaget spørgsmålstegn på stedet, som det er tilfældet med ethvert interessepunkt (POI) i kranium og knogler. Sejl tæt på markøren og gå fra dit skib for at komme ind i forposten.

Ting af interesse

Udover at jage skatten, der er angivet på dit kort, er der adskillige andre aktiviteter, du kan deltage i ved Dragon's Back-forposten.

  • Ungwana købmand: I nærheden af ​​dit skib finder du en Ungwana-købmand, som sælger mad og tegninger til Fire Long Gun I og Bombard Bomb Crate. Derudover tilbyder hun We Seek Warriors-kontrakten, hvis du er interesseret i at påtage dig quests.
  • Piratlejr: Hvis du går til venstre fra det sted, hvor du først satte foden på øen, støder du på en piratlejr. Her sælger en sælger forskellige kosmetiske genstande og forsyninger for at genopbygge dit skib.
  • Piratens bål: På den anden side, hvis du går til højre og begiver dig dybere ind på øen, finder du et Pirate's Bonfire. Brug af dette bål vil give dig et udholdenhedsboost.
  • Fara Camp: Ud over Piratens bål er der en Fara-lejr. Hos lejrens leder kan du købe kaptajn-kosmetik og tøj med Fara-tema samt ekstra forsyninger til dit skib.

Husk at få mest muligt ud af dit besøg på Dragon's Back-forposten ved at udforske alle de tilgængelige muligheder og nyde de unikke oplevelser, den har at tilbyde!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder