Nyheder

February 14, 2024

Optimer din Mithril Ore Farming i WoW Classic Season of Discovery

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Mithril malm er en værdifuld ressource i WoW Classic Season of Discovery fase to. Det kan findes i forskellige zoner, der er populære til nivellering. I denne artikel vil vi diskutere de bedste steder at dyrke Mithril-malm og give nogle tips til at maksimere din minedriftseffektivitet.

Optimer din Mithril Ore Farming i WoW Classic Season of Discovery

Niveau Range

Mithril-malm kan dukke op i zoner med et niveauområde på cirka 30 til 50. Disse zoner har normalt tilgængelige quests inden for det niveauområde og indeholder også forekomster af Mithril-malm.

Krav til minedrift

For at indsamle Mithril-malm skal du bruge en minedriftsfærdighed på 175. Denne ressource bruges i adskillige mid-til-high-end smedopskrifter. Uanset om du forfølger en mine-/smede-duo eller planlægger at sælge din malm på auktionshuset, er der masser af steder i hele Azeroth, hvor du kan dyrke Mithril-malm.

Bedste landbrugssteder

De tættest fundne zoner for Mithril-malm er Hinterlands, Stranglethorn Vale, Desolace, Tanaris og Felwood. Disse zoner har knuder af Mithril-malm spredt overalt. Vi anbefaler at bruge så meget tid som muligt i disse zoner og lave spiralrotationer med uret eller mod uret gennem hver af dem.

De største hotspots for Mithril-malm er Skull Rock i Hinterlands og Manorroc Coven i Desolace. Disse steder er værd at besøge, selvom du bare vil slå tiden ihjel efter at have nået niveau 40.

Nivellering og minedrift

Da Mithril-malm kan findes i mange af de zoner, hvor du skal udjævne under anden fase af WoW Classic Season of Discovery, er det vigtigt at have en høj nok minedrift til at samle den. Vi anbefaler at udjævne dine minefærdigheder så meget som muligt før power leveling for at sikre, at du ikke går glip af muligheden for at samle Mithril-malm, mens du udjævner din karakter.

Konklusion

Mithril malm er en værdifuld ressource, der kan findes i forskellige zoner i WoW Classic. Ved at fokusere din landbrugsindsats på de anbefalede steder og sikre, at dine minefærdigheder er høje nok, kan du effektivt indsamle Mithril-malm, mens du udjævner din karakter. Udnyt denne mulighed for multitasking og få mest muligt ud af dit minefag i WoW Classic Season of Discovery fase to.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder