Nyheder

November 7, 2023

Optimer dit kortspil med kraftfulde Digimon-kampagner

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

I Digimon TCG's verden er der forskellige typer kort, inklusive startkortspil, boostersæt og kampagner. Kampagner er specielle kort, der ofte uddeles som bonus ved arrangementer eller ved produktkøb. Disse kort, mærket med et produktmærke "P-XXX", er normalt foliekort, der kan forbedre specifikke arketyper eller har udbredt brug i flere dæk.

Optimer dit kortspil med kraftfulde Digimon-kampagner

De mest udbredte hæfteklammer

Selvom de individuelt måske ikke har den største effekt, er der to kampagner, der er meget brugt i mange dæk.

  • Forøger farvehukommelsen: Disse kort giver spillerne mulighed for at søge efter 4 kort til en lav pris. De er ikke tæmmere, så de bidrager ikke til vindebetingelserne for DeathXmon eller Quartzmon. Derudover tillader deres Delay-effekt, at de bliver sendt til papirkurven for at give afspilleren 2 hukommelse. For at modvirke deres effekter kan spillere bruge hukommelsessluser som BT6-021 ModokiBetamon eller BT3-061 Chuumon. Disse kort blev oprindeligt introduceret i begrænsede mængder, men er siden blevet genoptrykt i Gallantmon & UlforceVeedramon Starter Decks og RB01.
  • Træningskort: Disse kort, der debuterede som Box Toppers i BT14, giver spillere mulighed for at søge efter 2 kort til en pris af 2. I modsætning til Memory Boosts kan træningskort også hente Option-kort og Tamers ud over Digimon. Når du bruger forsinkelseseffekten af ​​træningskort, skal spillere Digivolve til et kort i den matchende farve med en reduceret pris på 2. På grund af deres alsidighed og manglen på sluser er disse kort blevet til spillesæt i de fleste dæk i øst.

Stærkeste Digimon-kampagner

De stærkeste Digimon-kampagner, som kompileret til den engelske version af BT14, inkluderer kort op til P-130, den senest annoncerede promo, der er kvalificeret i de nyeste Ultimate Cup-kendelser.

Afslutningsvis er Digimon-kampagner værdifulde tilføjelser til enhver spillers samling. Color Memory Boosts og Training-kortene er meget brugte hæfteklammer, der tilbyder strategiske fordele i gameplay. Uanset om du ønsker at forbedre specifikke arketyper eller forbedre den overordnede ydeevne af dit dæk, er disse kampagner værd at overveje. Hold dig opdateret med de seneste meddelelser for at opdage nye og kraftfulde Digimon-kampagner, der kan tage dit gameplay til næste niveau.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder