Nyheder

February 12, 2024

Seraphine's Resurgence: A Disruption in League of Legends' Meta

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Seraphine, den pink-hårede mester, er igen dukket op i ADC-positionen, hvilket har forårsaget en forstyrrelse i League of Legends' meta. Med en vinderrate på omkring 54 procent på tværs af alle Elos, har Seraphine vist sig at være en stærk kraft i bot-banen.

Seraphine's Resurgence: A Disruption in League of Legends' Meta

Ændringer i Meta

Patch 14.2 bragte nerver til den dobbelte supportstrategi, der havde domineret spillet siden starten af ​​2024-sæsonen. Denne ændring flyttede fortryllerne væk fra ADC-rollen og tilbage til støttepositionen. Seraphine, der afslørede den usunde strategi, har imidlertid fleksibiliteten til at anvende en mere offensiv-fokuseret opbygning, som andre fortryllere ikke effektivt kan gøre.

Seraphines styrker

Seraphines bølge-clearing-evner har været en nøglefaktor i hendes succes som ADC. Hendes skadelige evner kan gøre skade på flere mål, og når det kombineres med hendes passive, kan hun hurtigt rydde håndlangere, der blokerer hendes vej. Dette åbner op for forskellige bot-bane-strategier, såsom at tillade hendes støtte at strejfe frit eller dykke fjender med hjælp fra hendes jungler.

Potentielle Nerfs

Hvis Seraphines vinderrate forbliver høj, kan hun blive inkluderet på listen over nerfs til Patch 14.4. At balancere hende er dog udfordrende på grund af hendes evne til at blive spillet i tre roller. Flere oplysninger om ændringerne i Patch 14.4, inklusive Lunar New Year-begivenheden og nye porcelænsskind, forventes at blive afsløret snart.

Konklusion

Seraphines genopblussen i ADC-positionen har skabt opsigt i League of Legends' meta. Hendes unikke evner og fleksibilitet gør hende til en formidabel mester. Uanset om hun bliver nervøs eller ej, kan hendes indflydelse på spillet ikke ignoreres.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder