Nyheder

February 14, 2024

Sidste epoke: Mikrotransaktioner og fair gameplay

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch, en action-RPG, er muligvis ikke klassificeret som en live-tjenestetitel, men det er vigtigt at forstå, om det indeholder mikrotransaktioner eller ej.

Sidste epoke: Mikrotransaktioner og fair gameplay

Er der mikrotransaktioner i sidste epoke?

Last Epoch er prissat til $34,99 på Steam og inkluderer mikrotransaktioner. Spillere har mulighed for at veksle rigtige penge til en in-game valuta kaldet Epoch Points, som kan bruges til at erhverve kosmetik fra in-game butikken.

Udvikler Eleventh Hour Games tilbyder i øjeblikket forskellige bundter af Epoch Points til køb på Steam. Disse bundter spænder fra 50 Epoch Points for $4,99 til 200 Epoch Points for $19,99, med yderligere varer inkluderet i dyrere bundter.

Eleventh Hour Games har forsikret spillerne om, at der ikke vil være nogen pay-to-win-elementer i Last Epoch. Spillet vil aldrig tilbyde gameplay-fordele gennem køb med rigtige penge. Alle varer, der kan købes, vil være rent kosmetiske.

Udviklers perspektiv

Spildirektør Judd Cobler forklarede medtagelsen af ​​mikrotransaktioner i et forumindlæg i maj 2023. Han sagde, at prisskiltet på $35 ikke var beregnet til at være den eneste indtægtskilde for Last Epoch. Studiet har brug for andre veje til at generere omsætning og dække udviklingsomkostninger. Cobler erkendte også fejl begået under spillets tidlige adgangsperiode i håndteringen af ​​mikrotransaktioner.

Justeringer og feedback

Efter feedback fra fans foretog Eleventh Hour Games justeringer af konverteringsraten mellem Epoch Points og USD. Nu svarer 10 Epoch Points til én dollar, og priserne på kosmetik er blevet reduceret. Derudover sælges alle varer i butikken i intervaller på 50 point, hvilket sikrer, at spillerne kun bruger det beløb, de har brug for.

Afslutningsvis byder Last Epoch på mikrotransaktioner i form af Epoch Points, som kan købes for rigtige penge. Disse mikrotransaktioner er dog begrænset til kun kosmetiske genstande, og spillet tilbyder ingen spilfordele gennem køb af rigtige penge. Udvikleren har taget feedback i betragtning og foretaget justeringer for at sikre en fair og afbalanceret oplevelse for alle spillere.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder