Nyheder

November 8, 2023

The Legend of Zelda: Live-Action-tilpasning giver anledning til casting-spekulationer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Nintendo har annonceret, at de er ved at udvikle en live-action tilpasning af sin populære videospilserie, The Legend of Zelda. Projektet bliver medfinansieret af Sony Pictures og vil blive instrueret af Wes Ball, kendt for sit arbejde med 'Maze Runner'-trilogien. Denne spændende nyhed har sat gang i spekulationer om, hvem der vil blive castet som den ikoniske karakter, Link.

The Legend of Zelda: Live-Action-tilpasning giver anledning til casting-spekulationer

Den originale Quest

Det originale Zelda-spil fra 1986 indeholdt et simpelt mission, hvor spilleren kontrollerede Link, en blondhåret helt, på en mission for at redde prinsesse Zelda fra den mørke prins Ganon. Link udforskede kongeriget Hyrule, samlede skatte og bragte i sidste ende Triforce i hænderne på det gode. Denne klassiske historie lagde grundlaget for den elskede franchise.

Udviklende eventyr

I årenes løb har Legend of Zelda-serien udviklet sig, hvor hver ny del tilbyder mere ekspansivt og fordybende gameplay. Det seneste spil, 'The Legend of Zelda: Breath of the Wild', der blev udgivet i 2017, introducerede spillere til Hyrules enorme verden, hvilket giver dem mulighed for frit at udforske og gå i gang med episke quests. Dens efterfølger, 'Tears of the Kingdom', har yderligere udvidet franchisens historie og betaget fans.

Revitaliseringen af ​​franchisen

Succesen med de seneste Zelda-spil har vakt interesse for franchisen og udløst diskussioner om muligheden for en live-action tilpasning. Fans og endda berømtheder, som 'Euphoria'-stjernen Hunter Schafer, har udtrykt deres ønske om at være involveret i en Zelda-film. Nu Nintendo er engageret i projektet, er det kun et spørgsmål om tid, før publikum møder live-action-versionen af ​​Link.

Casting muligheder

Efterhånden som projektet skrider frem, er spekulationerne om castingvalgene til filmen begyndt. Vil Wes Ball trække på sine tidligere samarbejder, såsom skuespillere fra 'Maze Runner'-franchisen? Kunne vi se Thomas Brodie-Sangster påtage sig rollen som Link? Alternativt, hvis historien udforsker en Dark Link-bue, kan der være mulighed for en Jacob Tremblay versus Jacob Tremblay duel. Mulighederne er uendelige, og fans venter spændt på annonceringen af ​​rollebesætningen.

Konklusion

The Legend of Zeldas rejse til den store skærm er en spændende udsigt for fans af den elskede videospilsfranchise. Med Nintendo, Sony Pictures og Wes Ball ombord vil live-action-tilpasningen helt sikkert fange magien og eventyret, der har gjort spillene så populære. Mens vi ivrigt ser frem til filmens udgivelse, kan vi ikke lade være med at spekulere på, hvem der bliver valgt til at bringe den ikoniske karakter Link til live. Følg med for flere opdateringer, og forbered dig på at begive dig ud på et nyt eventyr i Hyrules verden.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder