Nyheder

November 9, 2023

X8: The Ultimate VR Multiplayer Hero Shooter

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

X8, vores 5v5 VR Multiplayer Hero Shooter, er nu tilgængelig på Meta Quest og SteamVR. I denne artikel vil vi tage et kig på spillets udviklingsrejse og indsatsen for at fremme et engageret fællesskab.

X8: The Ultimate VR Multiplayer Hero Shooter

Fokus på kvalitet og fællesskabsopbygning

Hos Thirdverse mener vi, at hjertet i ethvert spil ligger i dets fællesskab. Fra begyndelsen var vores mål at skabe et spil, der ikke kun giver en kvalitets-VR og multiplayer-oplevelse, men også fremmer et blomstrende fællesskab af spillere.

Et af vores hovedfokus var på VR-oplevelsen. Vi implementerede kompleks våbenmanipulation, et unikt 'kasteknive'-system og gestus-baserede evner for at skabe en fordybende gameplay-oplevelse, der adskiller os fra 2D-spil i samme genre.

For at sikre spillets kvalitet gennemførte vi to lukkede betaversioner, hvor vi indsamlede værdifuld feedback fra tidlige spillere. Denne feedback hjalp os med at identificere og løse kritiske problemer, hvilket resulterede i forbedringer af onboarding-systemet og andre aspekter af spillet.

Opbygning af et stærkt fællesskab

I slutningen af ​​maj lancerede vi X8 på Meta App Lab og Steam for Early Access. Dette gav os mulighed for at opbygge og styrke vores eksisterende fællesskab, mens vi forfinede spillet baseret på spillerfeedback. På kun fire måneder har over 100.000 spillere installeret X8, hvilket viser spillets popularitet.

Vi har aktivt engageret os med vores spillere, rettet fejl, finjusteret spilbalancen og implementeret de ønskede funktioner. Denne løbende udveksling med vores fællesskab har været medvirkende til at forme spillet og sikre dets succes.

Driver VR Esports-industrien

Et af vores ambitiøse mål med X8 er at etablere VR esports som et mainstream-fænomen. Vi har allerede været vært for tre VR esports-begivenheder, inklusive en Early Access Invitational Tournament og en turnering på Tokyo Game Show. Disse begivenheder har skabt præcedens for fremtiden for VR esports.

I august lancerede vi den første prøveversion af vores første officielle Early Access X8 League i samarbejde med Virtual Athletics League (VAL). Denne otte uger lange sæson gjorde det muligt for spillere at konkurrere i 5v5 nedrivningskampe og klatre op på ranglisten for en chance for at vinde en del af $10.000 pengepræmiepuljen. Vores forpligtelse til at promovere VR e-sport og give konkurrencemuligheder for vores spillere er tydelig i den betydelige præmiepulje.

Eksklusiv Founder's Pack

Mens vi forbereder os til den officielle lancering, er vi glade for at introducere Founder's Pack, 'Mythos'. Denne pakke indeholder eksklusive våben designet til at nedkæmpe halvguder. Den er tilgængelig i en begrænset periode for dem, der downloader X8 i løbet af dens lanceringsperiode.

Derudover vil vi, som et tegn på påskønnelse til vores fællesskab med tidlig adgang og Discord-familie, gøre vandmelonbladet, pistolen og SMG gratis tilgængeligt i de kommende uger.

Hvorfor X8 er 'gratis at spille'

Vi tog den bevidste beslutning om at gøre X8 til et 'Gratis at spille'-spil. Inspireret af succesen med ikke-VR-skydespil som Overwatch, Apex Legends og VALORANT, ønskede vi at skabe et spil, der er tilgængeligt for så mange spillere som muligt. Ligesom i traditionelle sportsgrene, hvor alle kan spille gratis med minimalt udstyr, mener vi, at alle skal have en chance for at konkurrere og få succes i X8.

Tag med på X8-rejsen

X8 er mere end bare et spil; det er en bevægelse. Med et stærkt fokus på samfundsengagement, e-sport og en forpligtelse til kvalitet, er vi overbeviste om, at X8 vil fortsætte med at trives. Vi inviterer dig til at tage med os på denne utrolige rejse og forme fremtiden for VR-gaming og VR e-sport.

X8 er tilgængelig nu til gratis download på Meta Quest Store og på Steam for $9,99.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder