Rangering af de bedste eSports bookmakere med Zimpler

Zimpler er en praktisk processor til onlinebetalinger, der gør det muligt for dig at sende og modtage penge hurtigt. Hvis du leder efter en nem indbetalingsmetode til eSports-væddemål, vil det være et klogt træk at vælge Zimpler. Selvom det er relativt nyt i sportsvæddemålssektoren, har online spillere reageret positivt på det.

Udbyderen har formået at lukke kløften mellem internetvæddemål og mobiltelefonbetalinger. Selvom mobilbetalinger er en favorit blandt nutidens spillere, tilbyder Zimpler en problemfri måde at finansiere din eSports-væddemålskonto på. Her gennemgår vi top betting sider, der giver dig mulighed for at handle med denne e-wallet. Se baggrundsinformationen om Zimpler, og hvordan du bruger den til indbetalinger og udbetalinger.

Rangering af de bedste eSports bookmakere med Zimpler
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Zimpler er en svensk virksomhed, der også opererer i Finland, Estland, Storbritannien og Holland. Grundlagt i 2012 af a svensk teknologivirksomhed, fokuserer det på at levere betalingsløsninger, der er problemfrit forbundet. Det har hovedkontor i Göteborg og Stockholm.

Med Zimpler kan du handle med britiske pund, euro og svenske kroner. Den kombinerer de bedste funktioner fra netbank med muligheder for e-wallet, hvilket giver brugerne mulighed for at have fuld kontrol over deres penge.

Er Zimpler populær?

Efter at være blevet vedtaget af snesevis af spillesider som betalingsmulighed for eSport, er dens popularitet vokset enormt i løbet af de sidste par år. I dag har tyske sportsbooks også taget Zimpler til sig, fordi det også er meget udbredt i Tyskland. Der er forskellige måder at bruge dette på betalingsmetode i online esports bookies. Det giver dig mulighed for at trække penge fra din bank-, kort- eller Zimpler-regning. Det er som en one-stop-løsning for alle dine finansielle konti.

Bankmuligheden involverer at overføre penge fra en af dine bankkonti til en eSports-væddemålsside, men dine bankoplysninger forbliver skjulte. For Zimpler-kortet kan du linke dit kredit- eller betalingskort gennem Zimpler som mellemmand. Transaktionen involverer ikke udlevering af dine kortoplysninger. Endelig er Zimpler-regningen som den normale telefonregning, hvor du får en faktura, som du skal klare inden for de næste to uger.

Sådan laver du et indskud med Zimpler

Som forklaret ovenfor kan du knytte din Zimpler-konto til en bank eller et kort. I modsætning til typiske kort- og bankoverførsler behøver du ikke indtaste kontonummeret og andre følsomme detaljer. En anden fordel ved at spille på eSport med Zimpler er, at du ikke bliver opkrævet for indbetaling. Der er ingen ventetid for længe med at begynde at placere indsatser, fordi transaktionen er øjeblikkelig. De fleste Zimpler-bookmakere opkræver heller ikke indbetalingsgebyrer. Hvad angår transaktionsgrænserne, er minimumsindbetalingen €10. Det maksimale afhænger af den nøjagtige platform, du bruger.

Brug af Zimpler i online bookmakere

Når du først har fundet et e-sportsvæddemålssted, der accepterer Zimpler, burde det være nemt at indbetale penge til din spillekonto. Sådan gør du.

 1. Log ind på din esports-væddemålskonto
 2. Vælg Zimpler fra banksektionen
 3. Udfyld dine Zimpler-kontooplysninger som et telefonnummer, netbank eller kort
 4. Modtag en SMS og bekræft betalingen med OTP
 5. Indtast indbetalingsbeløbet

Vælger du at indbetale med en telefonregning, så husk at betale fakturaen rettidigt; ellers vil du blive pålagt et rentegebyr.

Sådan foretager du en udbetaling med Zimpler

De bedste Zimpler bookmakere giver dig mulighed for at udbetale ved hjælp af denne betalingsmetode, hvis du allerede har brugt den til at indbetale. Hvis du kan lide væddemål via mobilen, vil du blive glad for at vide, at mobiludbetalinger med Zimpler er meget effektive. Processen er lige så hurtig og problemfri som indbetalingsmetoden beskrevet ovenfor.

Zimpler-hævninger er dog kun mulige til en bankkonto, så telefonregninger og kortudbetalinger fungerer muligvis ikke. De er hurtige med minimalt besvær. Du vil ikke blive opkrævet noget gebyr. Inden du starter en anmodning, så glem ikke at bekræfte udbetalingsgrænsen på eSports betting-webstedet.

Udbetaling af esports-væddemålsgevinster ved hjælp af Zimpler

Fortsæt med din udbetalingsanmodning som følger:

 1. Gå til din spillekonto og gå over til udbetalingssektionen
 2. Vælg Zimpler som din betalingsmetode
 3. Indtast dit Zimpler BankID
 4. Bekræft detaljerne, og klik på indsend-knappen

Forvent, at pengene er på din bankkonto inden for 24 timer. Sørg for, at bookmakeren tillader Zimpler-udbetalinger. Hvis muligheden ikke er tilgængelig, vil du finde alternativer som e-wallets, Skrill og Neteller. Bemærk også tilbagetrækningsgrænsen fastsat af eSports bettingside. Du kan ikke anmode om mere end den maksimale grænse.

Fordele og ulemper med Zimpler

Som betalingsmulighed for e-sport har Zimpler fordele og ulemper. Den mest åbenlyse fordel er, at det bringer midler fra forskellige konti på ét sted.

Fordele

 • Let at bruge
 • Intet behov for monotone KYC-procedurer
 • Letter månedlig sporing af udgifter
 • Sikker

Ulemper

 • Begrænset geografisk tilgængelighed
 • Nogle gange ikke tilgængelig for udbetalinger

Zimpler kontoåbningsproces

For at oprette en konto skal du bruge et BankID for at bekræfte din identitet. Det betyder, at du skal have en konto hos en af de understøttede banker. Husk, at minimumsalder for at åbne en bankkonto i Sverige er 18 år.

Når du har en konto, kan du vedhæfte et kreditkort og begynde at spille online. Du får adgang til din banktjeneste uden at udfylde kontooplysningerne, hver gang du foretager onlinetransaktioner.

Sådan opretter du en konto

Du kan åbne kontoen i disse enkle trin:

 1. Besøg Zimpler-webstedet og se efter tilmeldingsknappen
 2. Indtast et gyldigt telefonnummer
 3. Angiv koden sendt til din telefon
 4. Vælg en bank blandt de understøttede muligheder
 5. Bekræft dit BankID
 6. Vælg typen af Zimpler-konto
 7. Aktiver kontoen

Nu kan du begynde at tilføje penge til din konto og placere eSports-væddemål. Du kan fylde op med kort, regning eller direkte bankoverførsel. Afhængigt af det beløb, du ønsker at finansiere din konto med, betaler du et mindre gebyr mellem 9SEK og 49SEK eller en tilsvarende valuta. Gå videre og sæt et månedligt budget for at undgå overforbrug på gambling. Med et specifikt månedligt budget kan du ikke gå overbord, medmindre du kontakter support.

Zimpler kundesupport muligheder

Zimplers supportteam er tilgængeligt mandag til fredag fra 8.00 til 17.00 CET. Du kan komme i kontakt via:

 • telefon
 • E-mail
 • Live chat
 • Online formular
 • FAQ sektion

På zimplersupport.zendesk.com finder du en hjælpeknap i nederste højre hjørne. Denne live chat giver dig mulighed for at give en detaljeret beskrivelse af dit problem. Du kan endda vedhæfte understøttende dokumenter (op til 5 filer) for en skræddersyet løsning. De svarer muligvis ikke med det samme, men vil sende dig et svar via e-mail inden for 24 timer. Hvis du har et generelt spørgsmål, så brug søgeknappen og FAQ-sektionen.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen