Top Battlefield væddemålssider 2024

Denne Battlefield eSports betting guide dykker ned i al dynamikken omkring betting på denne blok. Find ud af videospillets baggrund, de forskellige spil i serien, gameplay, Battlefields plads i eSports-scenen, væddemålsmarkederne og odds, eSports-turneringer at satse på, bedste Battlefield eSports-hold og så videre.

Ifølge statistikker er eSports-industrien værd hele 1,08 milliarder US-dollars i 2021 og forventes at ramme 1,62 milliarder US-dollars i 2024. Konkurrenceevnen i eSport-industrien har ansporet eSport-væddemål, især efter pandemien ramte. Med de fleste live-begivenheder aflyst, udforskede bookmakere eSports for at tilbyde spillerne noget at satse på.

Top Battlefield væddemålssider 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Om Battlefield-serien

I dag er eSports-væddemål blandt de hurtigst voksende markeder i online gambling-scenen. Statistikker viser, at den samlede værdi af indsatser i eSport i 2020 var mere end 12,9 milliarder amerikanske dollars.

En af de eSports, man kan satse på i dag, er Battlefield. Selvom det ikke er så fremtrædende som andre eSports-spil, er den nye del, Battlefield 2042, den næste store ting. Det sigter mod at rette op på alle de fejl, der fulgte med dens to forgængere, Battlefield 4 og Battlefield 5.

Battlefield er en first-person shooter (FPS) videospil der kan prale af flere individuelle spil og udvidelsespakker. De vigtigste spil er Battlefield 1942 (2002), Battlefield Vietnam (2004), Battlefield 2 (2005), Battlefield 2142 (2006), Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield 1 (2016), Battlefield V (2018) ), og den seneste aflevering, Battlefield 2042 (2021).

Battlefield 4

Battlefield IV er den mest dominerende aflevering. Det er det eneste spil i serien, der har repræsenteret franchisen godt i eSport-scenen. Historien foregår seks år efter en fiktiv krig i 2020. Battlefield 4 blev udgivet i 2013 og blev rost for sin fremragende grafik, gameplay og multiplayer-tilstand.

Selvom det stadig er det bedste eSport-spil i serien, fik single-player-tilstanden og fejl i en multiplayer-mode det til at få lidt kritik.

Battlefield V

Battlefield V var efterfølgeren til Battlefield 4, men det forbliver desværre et flop. Det levede ikke op til forventningerne på grund af marketingfejl. Fokus er også på en singleplayer-kampagne i stedet for en battle royale-kampagne, der er synonym med eSport, der dræbte spillets potentiale. Men der er et par ting, som spillere kan lide ved Battlefield 5.

Det kom med flere tilføjelser, for eksempel nye multiplayer-tilstande, herunder "kontinuerlig" kampagnetilstand "Firestorm" og "Grand Operations." I Battlefield V er der forbedret realisme takket være Frostbite 3-spilmotoren, og Battle Royale-tilstanden er buet omkring franchisens søjler af ødelæggelse, køretøjer og, hvad der er vigtigt, holdspil.

Battlefield 2042

Den 19. november 2021 blev den længe ventede Battlefield 2042 udgivet. Den har syv helt nye kort og den spændende Portal-tilstand. En ting, der gør denne afbetaling ejendommelig, er, at det er et spil, der kun er til multiplayer-tilstand, hvilket betyder, at det er eSport-fokuseret.

Selvom der ikke er nogen rangerede eller eSport-tilstande ved lanceringen, har spillet i det mindste skaberværktøjer, der gør det muligt for spillere at tilpasse spiltilstande. Rangerede og eSports-tilstande er ikke tilgængelige i øjeblikket for at give spillere mulighed for at lære dynamikken i spillet, som er lidt kompleks. Disse funktioner vil blive tilføjet senere, når spillerne har stiftet bekendtskab med spillet. Battlefield 2042 har endnu ikke ramt eSport-scenen, men det bliver en blockbuster, når den gør det. Det foregår i den nærmeste fremtid og har futuristiske våben.

Spil på Battlefield

Også selvom væddemål på Battlefield ikke er så populært som andre eSport spil, vil den helt sikkert få trækkraft. Til at starte med er det helt lovligt at spille på Battlefield, så længe spillerne har nået den lovlige alder for gambling. At satse på dette videospil adskiller sig ikke på nogen måde fra væddemål på andre FPS-spil, tal om CS: GO, Valorant, Rainbow Six Siege og resten.

Sådan tilmelder du dig på Battlefield-væddemålssider

For at satse på Battlefield skal spillerne først spejde efter en bettingside med Battlefield-markeder. Dernæst skal de klikke på tilmeldingsmuligheden og fuldføre registreringsprocessen ved at bekræfte deres e-mail. I tilfælde af væddemålssider uden bekræftelse, ellers kendt som Trustly bettingsider, kan de komme ind i spillet uden besværet med registrering eller verifikation ved blot at indbetale penge til bookeren.

Battlefield-væddemål med rigtige penge

Mens nogle eSports betting sider tilbyder gratis penge væddemål, de fleste er væddemålssider med rigtige penge, så spillere skal have rigtige penge for at komme i gang. Fordelen ved Battlefield-væddemålssider med rigtige penge er, at spillere kan vinde rigtige penge, når deres indsatser kommer igennem. På bookmakere med rigtige penge kan eSports-betting-entusiaster spille ved at bruge fiat-pengevalutaer eller crypto såsom bitcoin og ethereum.

Hvor populær er Battlefield?

Battlefield er blandt de mest populære EA-titler i online gaming community. På eSport-scenen er det dog ikke så populært. Dette segment udforsker Battlefields popularitet og årsager til, at der er påstande om, at det er ved at dø.

Slagmark i tal

I september 2021 rapporterede Gamerant en stigning i Battlefield 5s popularitet på Steam. Videospillet ramte hele 76.456 samtidige spillere den sidste uge af august 2021, hvilket er et rekordhøjt niveau siden dets udgivelse. Dette var nogle gode nyheder for spillets udviklere, da spillets popularitet var faldet tidligere.

Fra den 1. september var BF nummer 9 på listen over peak samtidige spillere, der sad under folk som Rocket League, Dead By Daylight og Rainbow Six Siege. På trods af spillets store mangler er Battlefield 5 stadig et populært spil.

Steam Charts rapporterede også, at spillet i maj 2021 toppede med 3.408 samtidige spillere. Spillets popularitet steg yderligere i juni, med peak-tal, der ramte 11.714, mens i september steg antallet af spillere til 12.284.

Desværre ser tingene ikke ud til at være så rosenrøde for Battlefield 2042. Selvom det er den seneste aflevering, er der ikke meget eSports-hype omkring spillet. Selvom EA og DICE insisterer på, at spillet klarer sig meget bedre end Battlefield 5 på samme tidspunkt, er der stadig en masse jord at dække. Måske vil spillet begynde at trende, når de manglende eSport-tilstande er tilføjet, og hold begynder at oprette Battlefield 2042-lister.

Hvorfor er Battlefield populær?

Alt sagt og gjort, er Battlefield-serien stadig en af de mest populære AAA FPS-titler. Der er et par grunde, der forklarer hvorfor.

Battlefield gaming community

For det første har spillet været her i lang tid og kan prale af et bredt fællesskab på sociale platforme såsom Reddit. Det første spil, Battlefield 1942, blev udgivet tilbage i 2002, og siden da er det blevet opdateret med flere spændende, nye spil.

Hvad er mere? Der har været store tilføjelser til hver titel og tonsvis af downloadbart indhold (DLC). Spillets udgivere har også været ivrige efter at rette fejl og fejl, når de blev opdaget.

Friske historier, plots og krigstider

En anden grund til Battlefields popularitet er dynamikken. I modsætning til de fleste FPS-spil, der dvæler ved næsten lignende historielinjer og indstillinger, er Battlefield-serien forskelligartet.

For eksempel er den seneste udgave, Battlefield 2042, sat i den nærmeste fremtid og har tre gameplay-tilstande. På den anden side er Battlefield V udspillet i Anden Verdenskrig, og følger i trinene af Battlefield 1, som foregår i Første Verdenskrigs æra. Så Battlefield-serien har alt, uanset om spillerne ønsker at komme på slagmarken med gamle verdenskrigsvåben eller futuristiske våben og artilleri.

Kan spilles online (gratis)

Online gratis at spille (med Xbox Game Pass eller Battlefield Online) er også en grund til stigningen i Battlefields popularitet. Det forklarer den seneste stigning i antallet af spillere for Battlefield 5s samtidige spillere. Derudover har de stærkt nedsatte priser på spillet også ansporet dets popularitet.

Fremragende gameplay-mekanik

Realismen i Battlefields gameplay-mekanik er også en grund til, at fans af FPS-spil elsker Battlefield. De seneste udgaver er afhængige af Frostbite 3-spilmotoren. Den byder på et ødelæggeligt miljø, selektiv lydprioritering, realtidsbelysning, langdistancevisning og højopløselig grafik.

Battlefields svindende popularitet

Som tidligere nævnt har Battlefield også haft en pæn andel af hadere. Spillets popularitet faldt på et tidspunkt af et par grunde, som diskuteret nedenfor.

I tilfældet med Battlefield V er fokus på en enkeltspillerkampagne i stedet for en Battle Royale-tilstand grunden til, at spillets popularitet svinder. Det er også hovedårsagen til, at spillet fejlede i eSports-scenen.

En anden grund til BF's fald, især den seneste udgave, Battlefield 2042, er manglen på kritiske konkurrencefunktioner, som endnu ikke er frigivet. Selvom der er en funktion til at oprette brugerdefinerede tilstande, er Battlefield 2042 ikke rangeret og har ikke en eSport-tilstand, så det har ikke tiltrukket mange spillere.

Bedste Battlefield eSports betting sider

Med den stigende efterspørgsel efter eSports-væddemålsmarkeder, hundredvis af eSport-væddemålssider har spiret. Nå, det er sådan en god ting for spillere, men så kan det være svært at finde de bedste sider at deltage i. For dem, der ikke er sikre på, hvilken der er den bedste Battlefield-væddemålsside, er nedenfor nogle vigtige aspekter at overveje.

Troværdighed

Det første, spillere skal gøre, er at tilmelde sig en betting-side, der er blevet licenseret af en af de kendte spillemyndigheder. På sådanne sider kan spillere være sikre på, at deres penge er i sikre hænder, og tilfælde af matchfixing er ikke et problem.

Markeder og odds

Dernæst skal de sikre sig, at siden har forskellige Battlefield-væddemålsmarkeder og masser af Battlefield-begivenheder at satse på. Det er vigtigt, at oddsene skal være høje.

Bankmuligheder

En anden afgørende overvejelse, når du skal vælge den bedste Battlefield-væddemålsside, er eSports betalingsmuligheder. eSports-væddemålsappen for at deltage bør tilbyde fleksible, hurtige og sikre bankmuligheder. Alle de populære online betalingsmetoder bør understøttes. eSports indbetalingsmetoder og udbetalinger bør også være hurtige.

Esports betting bonusser

For dem, der ønsker at øge deres bankroll, kampagner såsom og ingen indskudsbonusser og indskudsbonusser tæller også med. Nogle af de bedste betting sider, hvor bonusser kan findes, omfatter BetWay, 22Bet, Bet365 og Betsson.

Battlefield eSports turneringer og konkurrencer

Battlefield er ikke så aktiv som andre FPS-spil på eSport-scenen. Der er ingen almindelige turneringer og konkurrencer som i Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Tom Clancy's Rainbow Six Siege og Call of Duty. Dette skyldes, at de seneste rater ikke har været særligt fokuseret på eSport. Imidlertid var de tidligere udgaver af FPS-spillene aktive i fortiden og tiltrak adskillige topturneringer og konkurrencer.

Er der et Battlefield-mesterskab?

VM er crème de la crème i eSport. Denne turnering går under forskellige navne afhængigt af eSport. Desværre for Battlefield er der ingen World Cup eller en stor turnering, da videospillet ikke er så populært i eSports-industrien. Men når den seneste udgave, BF2042, vinder indpas, vil der helt sikkert være en premiereturnering for at kåre det bedste hold, der deltager.

Selvom der ikke er nogen førende turneringer i øjeblikket, vil adskillige tidligere turneringer virkelig blive genoplivet i den nærmeste fremtid, når Battlefield får sit fodfæste i eSports. Nedenfor er nogle af de store Battlefield-turneringer, der kunne være i pipelinen.

Montering Vinter

Støttet af Assembly Organizing Oy, Assembly Winter er en finsk eSport-begivenhed, der har været aktiv siden 90'erne. I 2007 tiltrak turneringen for eksempel flere Battlefield 2142-kampe, hvor en samlet præmiesum på $13.644,88 blev uddelt. Desværre var der ingen Battlefield-begivenheder opstillet i Assembly Winter 2021-turneringen, men Battlefield vil helt sikkert optræde, når den seneste rate lancerer eSports-tilstanden, og hold begynder at opbygge deres BF-liste.

ESL One

Electronic Sports League One, også kendt som ESL One, er en anden Battlefield-turnering, der forsøgte at løfte Battlefield til eSports-scenen for nogle år tilbage. Turneringen tiltrak adskillige tophold i vintersæsonens finaler 2015, der blev afholdt i Köln, Tyskland.

Otte hold delt i to grupper kæmpede om ære. Efter grufulde kampe er det Epsilon eSports, der tog brorparten af €35.000-præmiepuljen efter at have slået INTZ e-Sports ud. Når Battlefield 2042 har aktualiseret sine eSports-tilstande, vil ESL One helt sikkert have det ombord i sine turneringer og konkurrencer.

ESB-ligaen

Selvom det ikke tiltrækker de enorme præmiepuljer, vi ser i andre konkurrencer, har ESB League ydet Battlefield V retfærdighed på trods af videospillets mangler. Der har været adskillige turneringer organiseret af ESB, som har stillet nogle af de mest konkurrencedygtige hold med Battlefield 5-liste. Når Battlefield 2042 får inaktiv eSport, er dette en af de turneringer, der vil komme tilbage.

Zürich Invitation

Zurich Invitational er en anden turnering, der satte Battlefield på eSports-kortet. ESB er vært for turneringen sammen med GameTurnier, eStudios og g4g.ch. I sæsonen 2019/2020 tiltrak begivenheden fire Battlefield 1-hold i en dobbelt-eliminering, 5v5 Domination-kamp, Battlefield 1 LAN-begivenhed kun for inviterede på PS4.

Præmiepuljen var ikke så stor, men i det mindste havde Battlefield-fans en chance for at se spillet på en konkurrencescene. Hvis Battlefield 2042 materialiserer eSport-tilstandene, vil denne turnering sandsynligvis blive genoplivet.

Ovenstående er nogle af Battlefield-turneringerne og konkurrencerne. Desværre er der ikke så mange konkurrencer at satse på i øjeblikket, nu hvor spillet floppede på eSport-scenen.

Men med DICE, der ser frem til at opsætte Battlefield 2042 til eSports, ved at afsløre de rangerede og eSports-tilstande, der endnu ikke er frigivet, vil virksomheden sandsynligvis samarbejde med eSports-turneringsarrangører for at være vært for flere eSports-begivenheder, sandsynligvis et Battlefield World Cup.

Bedste Battlefield eSports-hold

Nu hvor Battlefield ikke er populær på eSport-scenen, er der ikke så mange eSports pro-hold. I eSports har hold en tendens til at oprette lister på de populære eSports, der tiltrækker store præmiepuljer, for eksempel DOTA 2, CS: GO, FIFA og Valorant.

Men nu hvor Battlefield er klar til et eSports-comeback, vil de hold, der har domineret tidligere, helt sikkert gøre comeback.

Nogle af de hold man kan forvente inkluderer;

PENTA Sport

PENTA Sports blev grundlagt i 2013 og er et tysk eSports-hold, der efterlod et præg på Battlefield-konkurrencescenen. Den deltog i ESL One Battlefield 4 Winter 2015 sæsonen. Holdet gjorde det godt, men desværre blev det tredje. Måske, hvis Battlefield 2042 frigiver sine eSports-tilstande, vil holdet oprette en liste og vende tilbage til aktiv konkurrence. I 2021 har holdet været aktivt på CS: GO-scenen.

Epsilon eSports

Et andet tophold, der burde være med i Battlefield eSports, er Epsilon eSports, en eSports-organisation grundlagt i 2008. Holdet vandt ESL One Battlefield 4 Winter 2015 sæsonen og slog INTZ e-Sports. I øjeblikket har Epsilon eSports lister i Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA, Gears of War og H1Z1. I betragtning af holdets tidligere bedrifter i Battlefield 4, kan ledelsen overveje at oprette en BF2042-liste.

Ovenstående er nogle af de populære Battlefield eSports-hold. Sandsynligvis, når Battlefield 2042 får sin debut i eSports, når eSports-tilstand er aktiv, vil andre eSports-hold med hovedfag i FPS-spil, for eksempel Astralis, Entropiq, Extra Salt, Team Vitality og Movistar Riders, skabe Battlefield-lister.

Battlefield-væddemål fordele og ulemper

Ligesom de to sider af samme mønt har Battlefield-væddemål fordele såvel som ulemper.

Fordele

  • Tilgængeligheden af Battlefield på spilsider – I dag har mange eSports betting sider eSports betting markeder. Spillere behøver ikke at lede gennem mange betting-sider for at finde bookies med Battlefield-væddemålsmarkeder.
  • Vind rigtige penge – Den anden fordel ved battlefield-væddemål er, at spillerne har en chance for at vinde. Men for en ordens skyld kan spillere kun vinde rigtige penge, hvis de spiller på Battlefield-bettingsider med rigtige penge.
  • Lukrative bonusser og kampagner– Nu hvor der er hård konkurrence blandt eSports betting sites, er der masser af fantastiske Battlefield betting bonusser til både nye og eksisterende spillere.

Ulemper

  • Mangel på data – I modsætning til almindelige sportsvæddemål har eSports, inklusive Battlefield, ikke nogen rå data, som spillere kan basere sig på for at placere væddemål.
  • Risiko for afhængighed – På samme måde som at spille Battlefield kan være vanedannende, udgør væddemål på spillet også en risiko for afhængighed og dermed problemspil.

Battlefield betting odds forklaret

Før du går ind i handlingen, skal spillere forstå Battlefield-betting-odds. Til at begynde med er betting odds repræsentationen af en begivenhed, der finder sted eller ej. Tommelfingerreglen er altid, jo højere odds, jo lavere er chancerne for at vinde, og omvendt.

Battlefield betting odds formater

Der er tre standard betting odds formater. Nogle spillesider understøtter kun ét oddsformat, mens andre understøtter alle tre formater.

  • Britiske odds: Også omtalt som brøk- eller britiske odds, er disse odds repræsenteret i brøkdele, for eksempel 5/2. Tallet til venstre er det beløb, spillere vinder for at satse, hvad der er til højre, plus deres oprindelige indsats.
  • Amerikanske odds: Disse odds er repræsenteret med et plus eller minus symbol. Førstnævnte betegner underdog, mens sidstnævnte er for favoritterne. Amerikanske odds med et plustegn viser den fortjeneste, spillerne tjener for hver satsede $100, mens minustegnet angiver det beløb, en spiller skal satse for at tjene $100 som fortjeneste.
  • Europæiske odds: Også kendt som decimal odds, er disse odds repræsenteret i decimaler. For at kende beløbet, der skal vindes, skal spillere gange deres indsats til decimal odds.

Betting tips

Ligesom traditionelle sportsvæddemål, Battlefield eSports-væddemål kræver nogle strategier for at øge spillernes chancer for at vinde. Dette segment deler flere Battlefield-væddemålstips.

Den første ting er at stifte bekendtskab med Battlefields spilleregler og regler. Mange spillere begynder at satse blindt uden at forstå dynamikken i spillet. Få styr på, hvordan spillet spilles, og vigtigst af alt, væddemålsmarkederne og oddsene. Uden at lære dynamikken i spillet risikerer spillere at satse på yderst umulige resultater.

Den næste ting er at forstå Battlefield eSports-scenen. Spillere skal være opmærksomme på de bedste konkurrencer og favoritterne for hver kamp eller turnering. Tjek den seneste form for holdene, der kæmper om det, og stol altid på oddsene. Husk, jo højere odds, jo lavere er chancerne for, at indsatsen kommer igennem. På samme måde, jo lavere odds, jo større er chancerne for at vinde.

Til sidst, følg hvad eksperterne siger. I Battlefield eSports-væddemål følger nogle eksperter spillet tæt og forudsiger vinderne. Selvom Battlefield-betting-forudsigelser ikke er garanteret at komme igennem, har de ret høj nøjagtighed.

Selvom spillet ikke er så populært på eSport- og væddemålsscenen, vil den nye udgave ændre tingene til det bedre. Forvent, at den begynder at ramme jorden, når de længe ventede funktioner, rangeret og eSport-tilstande, er frigivet.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
eSport
About

Zhang Wei, bedre kendt i Esports-arenaen som "DragonMaster", har skåret en niche som tankeleder ved krydsfeltet mellem onlinekasinoer og Esports. Med et ufejlbarligt instinkt for trends, kombineret med en omhyggelig sans for detaljer, er han både en strateg og en visionær på området.

Send email
More posts by Zhang Wei