Nyheder

September 8, 2022

PUBGs seneste pakke om pleje af lokalsamfundet

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PUBG er et af de mest berømte esport betting spil lige nu, og der er masser af esport betting sider, hvor spillere kan satse på spillet. Det faktum, at holdet bag PUBG løbende indfører ændringer for at forbedre spillet er en af grundene til, at det har fået så stort et tilhængerskare.

PUBGs seneste pakke om pleje af lokalsamfundet

Apropos det, så har PUBG nogle spændende nyheder til spillere! Der er en ny Samfundsplejepakke på vej, og det hele handler om spillets anti-cheat system. Spillets nylige overgang til free-to-play har forårsaget pandemonium i PUBG-fællesskabet. Mange er bekymrede for, at gratis adgang til spillet vil føre til en stigning i antallet af snydere. I den seneste blog på Battlegrounds-siden har holdet erkendt, at spillere har oplevet "uretfærdige og ulovlige metoder i spillet."

PUBG Anti-Cheat Teams indsats

PUBGs Anti-Cheat-team har arbejdet dag og nat for at sikre, at spillet ikke bliver ofre for snydere. Efter introduktionen af PUBG's anti-cheat-løsning "Zakynthos", oplevede holdet en betydelig forbedring i normale og rangerede kampmålinger, hvor Anti-Cheat-holdet forbød over 200.000 konti, der blev markeret som snydere.

Zakynthos har flere maskinlæringsteknikker på plads, der hjælper det med at forbedre og blive bedre til at opdage snydere.

På trods af PUBG's ubarmhjertige bestræbelser på at sætte en stopper for snyd, følte holdet, efter at have bemærket, at en betydelig del af snydere i rangerede kampe brugte hackede konti, at det var nødt til at gøre mere.

Holdet implementerer i øjeblikket løsninger til at blokere hackede konti. De har dog ikke delt nogen fremskridt på det endnu. Men i betragtning af, hvor hurtigt holdet indfører ændringer for at slippe af med snydere og hackede konti, kan spillere være sikre på, at der snart vil blive annonceret noget.

PUBG annoncerede også, at det overvejer permanente kontoforbud og hardwareforbud for at forhindre én person i at oprette flere konti på den samme enhed.

I den seneste blog har PUBG nævnt, at det ikke kan udvide detaljerne i sin "taktik" for at reducere snyd, da snydere kan drage fordel af det, men de planlægger at droppe flere af disse Community Care-pakker.

PUBG og Esports-væddemål

PUBG er i øjeblikket det næstbedst sælgende spil, der har solgt over 24 millioner eksemplarer. På Twitch er det det næstmest sete spil efter League of Legends. Der er ingen tvivl om, at spillets popularitet vil fortsætte med at vokse i online esports-væddemålslandskabet. Spillet havde sin første online betting-begivenhed i maj 2017, hvor firmaet, der var vært for det, rejste over $100.000 i donationer.

Spillet har haft en præmiepulje fra $30.000 til $200.000, og når man ser hvor hurtigt antallet af nye spillere stiger, vil der være endnu højere præmiepuljer i fremtiden. På trods af at PUBG er relativt ny i online betting-verdenen, har PUBG formået at opbygge et stort betting-fællesskab.

At satse på PUBG virker svært i begyndelsen, men efterfølgende esport betting tips og lytte til erfarne bedre kan hjælpe.

Et af de vigtigste esport betting tips at huske på er altid at vide, hvad der sker i spillet. Hold dig opdateret med de seneste nyheder og se efter bookmakere, der tilbyder kampagner og bonusser, og du vil altid være foran spillet.

Når du kender alle ins og outs i spillet, bliver betting meget nemmere. At satse på PUBG giver dig chancen for at vinde sjældne skins og mods. Spillet har fire typer væddemål:

  • Jackpot - I denne type væddemål satser spillere deres skins i en jackpot, og en vinder afgøres gennem et tilfældigt spin. Vinderen får taget hele byttet.
  • Møntflipper - Coin flip er et en-til-en-væddemål, hvor begge spillere har 50 % chance for at vinde.
  • PUBG Roulette - PUBG roulette er den samme som dens traditionelle modstykke, hvor spillerne vinder afhængigt af, hvilke farvede eller nummererede rum bolden lander.
  • Krak - Som navnet antyder, ender denne type væddemål med at "crash" og spillere skal trække deres loot tilbage, før det sker.

Konklusion

PUBG er nu et globalt fænomen, der har millioner af spillere. I løbet af de sidste fem år er det steget i popularitet i esports-væddemålsscenen, og i betragtning af hvor stor fanbasen er, vil tallene ikke stoppe med at stige.

PUBG-teamet delte for nylig et blogindlæg, hvor de annoncerede en Community Care-pakke, der fremhæver nogle af de ting, de gør for at håndtere det stigende antal snydere, efter at spillet gik over til gratis at spille. Deres Anti-Cheat-team har gjort meget for samfundet for at reducere antallet af snydere og gøre spillet retfærdigt og sjovt for alle.

Hvordan vil deres strategier og taktikker påvirke deres placering i online spilverdenen? Det vil tiden vise. En ting er dog sikkert. PUBG ser ud til at være fast besluttet på ikke at svigte fællesskabet og lade spillet blive inficeret med hackede konti og snydere, da det vil påvirke PUBG esports bettingoplevelsen.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder