Seneste væddemålsnyheder på NewBee

Nyheder

2022-09-22

NewBee er en kinesisk eSports organisation. På et tidspunkt har NewBee været et top-4-hold på den globale Dota2-rangliste og det næstrangerede hold i Kina. Deres succes fik Dota 2-fællesskabet til at omtale NewBee som et Dream Team. Zhang "Xiao8" Ning dannede truppen, mens Wang "Niuwa" Yue, en kinesisk milliardær, var holdets sponsor.

Seneste væddemålsnyheder på NewBee

På trods af at være et af de bedste Dota2 eSports-hold, er NewBee relativt ny på scenen og var Den Internationale 2014 mester. Spændende nok lykkedes det for NewBee at vinde konkurrencen, mens han var tæt på at blive elimineret fra gruppespillet.

Team NewBee permanent udelukket fra ventilbegivenheder

Efter otte måneder spærrede Valve Corporation NewBee permanent for at fikse en kamp. Den permanente begrænsning var på plads fra 1. januar 2021. De fem medlemmer af NewBee's line-up modtog også livstidsforbud ud over organisationen.

Dota 2-distributøren Perfect World annoncerede, at NewBee og dets fem spillere ikke ville få tilladelse til at deltage i nogen konkurrencer forbundet med Valve eller Perfect World. Disse spillere var Xu "Moogy" Han, Yin "AQ" Rui, Wen "Wizard" Lipeng, Yan "Waixi" Chao og Zeng "Faith" Hongda.

Var NewBee populær før dette forbud?

Før forbuddet var NewBee blandt de mest vellidte og succesrige hold, der konkurrerede i Dota 2. Gruppen sluttede på andenpladsen i The International 7 og først i The International 4. The International, eller TI, betragtes som toppen af Dota 2-konkurrencescenen.

Ikke alene var NewBee et af de bedste kinesiske Dota 2-hold og blandt topholdene globalt. Virksomheden sluttede på andenpladsen i 2017 og først i TI-konkurrencen i 2014. Med hensyn til samlede præmiepenge var NewBee det sjettemest indtjenende esportshold.

Den kinesiske e-sportsorganisation NewBee vandt 2014 Dota 2 International. Holdet blev dog anklaget for matchfixing i maj 2020. Denne hændelse fandt sted i februar 2020, i en kamp mod Avengerls i Starladder ImbaTV League, som er en lille konkurrence på Valves Dota Pro Circuit.

Team NewBee Seneste konkurrencer og resultater

Siden Dota2-holdets start den 2014-02-13, har de opnået fremragende succes. Holdet har modtaget præmiepenge på over tretten millioner dollars fra forskellige turneringer. NewBee blev kendt efter at have vundet The International 2014.

Konkurrencen blev afholdt i Seattle, Washington. Det var i sin fjerde iteration på tidspunktet for denne begivenhed, som blev afholdt i Seattle for tredje år i træk. NewBee besejrede Vici Gaming i finalen og tjente $5.025.029 i præmiepenge.

NewBee opnåede også ære i The International 2017. Begivenheden markerede den sjette iteration af The International og den tredje major i 2017-kampagnen. Seattle fungerede som turneringens værtsby for sjette år i træk.

For fjerde gang i træk blev Main Event afholdt i Seattle Centers KeyArena, en flerbrugsarena med over 17.000 tilskuere. Efter at have tabt til Team Liquid i mesterskabskampen modtog NewBee andenpladsen på $3.950.067.

Sådan satser du på Team NewBee

Dota 2 afholder regelmæssige konkurrencer hele året, hvor The International er den største. Hele Dota 2-fællesskabet er opmærksomme, når Dota Pro Circuit afholder begivenheder. Bookies tilbyder fremragende væddemålsmuligheder til disse begivenheder og dækker dem. Nogle gange kan spillere opdage favorable odds på andre selvstændige Dota-begivenheder.

Når esport-væddemål er tilladt i det land, hvor en spiller er bosat, kan de spille på sådanne spil. Adskillige esport-væddemålssider giver odds til forskellige NewBee-begivenheder. Ved væddemål kan spillere vælge mellem at bruge skins (virtuelle objekter i spil) eller faktiske kontanter. I dag er skingambling meget mere almindeligt end kontantvæddemål.

Over halvdelen af al indsatsaktivitet hos skinbookies placeres ved hjælp af spilskin, de oftest brugte penge. Nogle af de bedste esports-betting-sider giver nogle af de mest aggressive NewBee-betting-odds. Dota 2 og League of Legends er blandt de esports spil fremmes på markederne.

Sats på spils udfald

Den mest ligetil form for online-væddemål i Dota 2 er resultatet af en kamp, selvom det ikke altid er det mest spændende. At satse på specifikke spilresultater og begivenheder kan være mere spændende og øge oddsene. Spillere kan vælge, hvilket hold der vil vinde et spil i Esports-væddemål, hvilket er det mest ligetil.

Dota 2-spil spilles ofte i et Bo1-, Bo3- eller Bo5-format, hvor vinderen bestemmes efter maksimalt 1, 3 eller 5 spil, maps eller runder (undtagen Grand Finals) (svarende til sæt i Tennis) ). Planlæggerne af nogle konkurrencer vælger et Bo2 kampbaseret system. Disse spil kan også resultere i uafgjort. Næsten hver online esports bettingside vil tillade enkeltpersoner at placere disse Dota 2-indsatser. Nogle kan dog tilbyde spillere højere esport odds.

Andre strategier til at satse på Team NewBee

At satse på vinderen af enhver NewBee-konkurrence på de bedste esport-væddemålssider er en af de mest acceptable taktikker. Der er væddemålsmuligheder på Match Winner-markedet, såsom Correct Score og Handicap. Derudover kan spillere satse på, hvor mange runder et hold vil vinde på et korthandicap, og hvor mange kort NewBee vil vinde i en serie.

Game Draw, Overtime og Under/Over indsatser på det samlede antal spillede kortrunder tilbydes også på trods af deres kompleksitet. Spillere bør konstant undersøge nyheder, tips til esport-væddemål, generelle branchetrends og historiske holdpræstationer for at informere om deres væddemålsmetoder.

Seneste nyheder

Grundlæggende om Fortnite-væddemål
2023-03-30

Grundlæggende om Fortnite-væddemål

Nyheder

Casino-kampagne

Unibet:100 % op til €100
Spil nu

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Gå ikke glip af disse bonustilbud

Unibet
Unibet
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusUnibet anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusComeOn anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Close