Alt om væddemål på NewBee

NewBee er et top e-sportshold med hovedkvarter i Kina. Holdet vandt The International 2014 og blev nummer to i The International 2017. NewBee havde divisioner i Dota 2 og League of Legends. Holdet havde også StarCraft 2, Warcraft 3 og Hearthstone divisioner. NewBee tog $5 millioner hjem i præmiepenge efter at have vundet The International 2014. Sejren fik dem i Guinness Book of World Records for den største præmiepulje i en e-sportskonkurrence på det tidspunkt.

Desværre blev NewBee og dets spillere i januar 2021 udelukket fra alle Valve-begivenheder på grund af matchfixing. Forbuddet omfatter også League of Legends (LoL) og Hearthstone hold og spillere.

Alt om væddemål på NewBee
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

NewBee spillere

Dota 2-holdet har haft flere spillere, der repræsenterer NewBee i forskellige turneringer. Blandt spillerne var Xu 'Moogy' Han, Yin Rui alias Aq og Wen' Wizard' Lipeng. Yan' Waixi' Chao, Zeng Hongda alias Faith og Lai 'Fonte' Xingyu repræsenterede NewBee i forskellige Dota 2-konkurrencer i 2020.

De internationale 2014-holdspillere var Zhang' xiao8' Ning, Zhang 'Mu' Pan, Chen' Hao' Zhihao og Wang Jiao alias Banana. Resten af teammedlemmerne var Wang' SanSheng' Zhaohui og Gong Jian, alias ZSMJ. Alle medlemmer var kinesere.

LoL

Det Liga af legender holdet har haft flere spillere gennem årene. Disse er hovedsageligt kinesiske, herunder; Fang Qi-Fan alias Skye, Bao' V' Bo, Hong Hao alias HanXuan og Zhu Yong-Quan alias Quan. Andre spillere er Lei' Corn' Wen, Zhang Hong-Wei alias Mor, Li' Dream6' Xiang og Lin Wei-Xiang alias Lwx.

Andre topspillere, der repræsenterede holdet, var Liu Qing-Song, alias Crisp, Yu 'Happy' Rui, og Li Wei-Jun, alias Vasili blandt mange andre kinesiske spillere, der forlod efter vagten var opløst.

Hearthstone

Divisionen har haft færre spillere, der repræsenterer NewBee end League of Legends. Wu 'Wayne' Wei Han 'Prince' Xiao og Feng Jianbin, alias Hulk, er blandt spillerne. Andre er Shen Yang, alias God Slayer, Zhang' lovelychook' Bohan, og Luo Siyuam, alias Kismet, som også repræsenterer NewBee i Hearthstone konkurrencer. Resten af medlemmerne var Hu' NaiGoD' Chao, Jiang Xu alias Bubble, Song Ming alias LonelyGod og Sung' Richard Knight' Bing. Alle spillere på listen var kinesere.

StarCraft 2

Det StarCraft II Roster var lille med kun fem spillere. Baek Dong Jun alias Dear (sydkoreansk) og Sasha' Scarlett' Hostyn (canadisk) var blandt medlemmerne. Resten af medlemmerne var kinesere; Wang Yu lun alias Shana, Li' TIME' Peinan og Hu' Top' Tao. Holdet blev opløst i MARTS 2020.

Warcraft

Det Warcraft Roster blev oprettet i 2018, men blev senere opløst i april 2020. Holdmedlemmerne var Guo' eer0' Zixiang (kinesisk), Jo Ju Yeon alias LawLiet og Park 'Lyn' Joon, begge sydkoreanere.

NewBees stærkeste spil

Dota 2

NewBee kom i rampelyset i begyndelsen af 2014. Dette var under en kinesisk omstilling forud for kickoff af Den Internationalesin fjerde turnering. Holdet blev derefter kaldt "Dream Team 2." Rygter om et nyt gaming-outfit blev udløst af kaptajn xiao8s indlæg på QQ, hvor han sagde: "Ny start i 2014 efter tre år i LGD, forever Dream 5."

I løbet af få uger meddelte holdet, at de ville deltage i Sina Cuppens tredje sæson. Listen, som stadig var hemmelig på tidspunktet for annonceringen, afslørede senere Mu, ChuaN, Hao og Faith som de andre medlemmer sammen med Xiao. De sidste fire var tidligere medlemmer af Invictus Gaming og TongFu.
Liga af legender

Holdet vandt seks gange og tabte ti gange for at slutte på en fjerdeplads i deres 2017 LPL forårssæsongruppe. De fik stadig et slutspil, hvor de vandt 3-1 mod Invictus Gaming. De blev derefter slået 3-0 i kvarteret af EDward Gaming.

I Demancia Cup (2017) kom de på en sørgelig 13. plads efter at have faldet 1-2 til Young Glory. Tingene blev ikke meget bedre om sommeren, da de vandt ni og tabte syv, og endte på tredjepladsen i gruppespillet. En 3-0-sejr over Snake esports i slutspillet blev igen ødelagt af et 0-3-tab til Team WE i kvartalerne.

Hvorfor er NewBee populær?

Før forbuddet var NewBee blandt de succesrige og mest populære e-sportshold i Dota 2. Organisationen tog førstepladsen i The International 4 og andenpladsen i The International 7. The International, eller TI, er toppen af Dota 2-konkurrencescenen.

NewBee blev fremtrædende takket være deres Dota 2-outfit. Topplaceringer i flere begivenheder, hvor de besejrede kendte modstandere, har øget deres berømmelse. Fans så NewBees søgen efter at triumfere ved International 2014, en af de mest spændende turneringer. Det var, da de steg frem ved at bevise, at de var sæsonens ultimative dark horse ved at besejre Vici Gaming.

I turneringens hovedbegivenhed stillede 16 hold op, og 11 af dem fik direkte invitation. Samtidig skulle de fire andre kvalificere sig gennem separate regionale kvalifikationskampe, hvor kvalifikationens toer havde en chance for at spille om slutplaceringen i hovedturneringen. NewBee var en af de bedste e-sportshold at få direkte invitationer, og deres præmiepenge skabte ny rekord. Dette etablerede holdet som et globalt husstands Dota 2-hold.

NewBee's priser og resultater

Dota 2

Dota 2 er stadig blandt de mest berømte esport-hold globalt. Holdet vandt over tretten millioner dollars fra forskellige konkurrencer, de deltog i. De internationale 2014- og 2017-udgaver var de mest bemærkelsesværdige resultater. Holdet vandt 2014-udgaverne og tjente rekordhøje $5.025.029.

NewBee sluttede som andenpladsen efter at have tabt til Team Liquid, men modtog en rekordstor præmiesum på $3.950.067. Holdet tjente også $686.602 i præmiepenge fra The International 2019 på trods af at de endte på position 11.

NewBee har været en vinder ved flere turneringer, inklusive ESL One Genting 2018, hvor de tjente $160.000. De modtog også $150.000 og $69.000 for at vinde henholdsvis Perfect World Masters og Galaxy Battles. NewBee var vinderne af Dota 2 Professional League sæson 2 – Top og Nanyang Dota 2 Championships sæson 2, hvor de tjente henholdsvis $238.000 og $100.610.

Holdet vandt World Cyber Arena 2014 og tjente $326.257. Senere ved The Manila Major 2016 sluttede NewBee på tredjepladsen, men modtog $315.000 i præmiepenge.

Liga af legender

League of Legends-afdelingen er ikke så succesfuld som Dota 2-holdet, men den har haft anstændige resultater. NewBee sluttede på sjettepladsen ved LPL 2017 Summer Playoffs og tjente $30.400. Holdet tjente $29.000 for at blive nummer seks i LPL 2017 Spring Playoffs.

StarCraft II og Warcraft

Holdet havde ikke meget kommerciel succes i disse konkurrencer. I StarCraft II vandt NewBee NeXT 2019 Spring, men endte som andenplads i NeXT 2019 Autumn. NewBee sluttede som nummer otte ved China Team Championship 2019 sæson 2 og fjerde ved The China Team Championship 2019 sæson 1.

NewBee vandt Penguin Sky Cup og sluttede på tredjepladsen ved Super WGL 2019 (Team) Warcraft-konkurrencer. Begge disse havde også mindre kommerciel succes.

Bedste og mest populære spillere af NewBee

Chen Zhihao

Hao, ofte kendt som General Hao i det kinesiske spilfællesskab, er blandt scenens mest entusiastiske spillere. Hao er rutineret i LAN-konkurrencer, efter at have vist sig for esport-hold som NewBee, TongFu, Nirvana.cn, Pandarea, TyLoo, Invictus Gaming og Vici Gaming. Hans entusiasme under kampe er legendarisk. Han har et stærkt ønske om at dræbe som bærespiller, hvilket fremgår af hans talrige dyk efter drab.

Hans farlige træk kendetegner hans personlighed, og de splittende belønninger eller tilbageslag som følge af hans aggression kan gavne eller skade det hold, han deltager i. Hao har konkurreret i hver udgave af The International, og blev nummer 9-12 i 2011 med TyLoo, 7-8 i 2012 (TongFu), 4. i 2013 (TongFu), 1. i 2014 med NewBee og 4. i 2015 (Vici Gaming), og 4. i 2016 (NewBee).

Mu

Zhang Pan er en professionel Dota 2-spiller fra Kina. Mu konkurrerede med Tongfu ved 2012 og 2013 Internationals og sluttede i top otte og top fire. Han skrev kontrakt med NewBee i begyndelsen af 2014, slog til The International 2014 og var et teammedlem ved The International 2015 og The International 2016. Den 14. september 2016 annoncerede han sin afgang.

Xiao8

Zhang Ning blev derefter rapporteret at være medlem af et "kinesisk drømmehold," Det blev senere afsløret, at han blev købt af NewBee sammen med Hao for omkring USD 100.000, og sluttede sig til KingJ ZSMJ og Mu. Xiao8 ville starte som supportspiller, indtil Banana og Sansheng erstattede ZSMJ og KingJ, og overlod offlanen til Xiao8. På trods af at være næsten besejret i gruppespillet, ville dette hold så gøre krav på The International 2014. Xiao8 annoncerede sin pensionering fra professionelt spil på Weibo den 29. juli.

Hvor og hvordan man spiller på NewBee

Der er flere bookmakere, der tilbyder esports betting odds. Spillere i den lovlige alder for væddemål kan satse på sådanne spil, hvis e-sportsspil er lovligt i deres land. Gamblere vælger mellem skins (virtuelle genstande i spil) og rigtige penge, når de satser. Hudspil er nu betydeligt mere populært end kontantvæddemål. Spilskin er den mest populære valuta hos skinbookies og tegner sig for over halvdelen af al indsatsaktivitet.

GGBet, 1Xbet og Betway er nogle af elite esports betting sites, der tilbyder nogle af de mest konkurrencedygtige NewBee esports betting odds. Markederne byder på Dota 2 og League of Legends samt andre e-sportskampagner. GGBet tilbyder fortsat de mest konkurrencedygtige esports-væddemålsmarkeder.

Strategier til at satse på NewBee

En af de bedste strategier er at satse om vinderen af enhver NewBee-konkurrence på bedste esports betting sider. Korrekt score-væddemål og handicap-væddemål på Match Winner-markedet er levedygtige valg. Brugere kan også spille på, hvor mange kort NewBee vil vinde i en serie, og hvor mange runder de vil vinde på et korthandicap. Selvom de er en smule komplekse, er Game Draw, Overtime og Under/Over bets på de samlede spillede kortrunder også tilgængelige.

Spillere skal altid undersøge tidligere holdpræstationer, nyheder og generelle trends i branchen for at guide deres væddemålsstrategier.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen