Alt om væddemål på Dignitas

Dignitas er et berømt esport-hold etableret i 2003. Holdet er et af de mest anerkendte og genkendelige virksomheder inden for den dygtige spilbranche. De har nogle af de største og mest populære e-sportshold. For partnere, der søger efter en direkte gateway til spil- og esports-markederne, giver Dignitas' unikke og karakteristiske brandposition en chance, der en gang i livet. Dignitas blev købt af Philadelphia 76ers i NBA i september 2016.

Harris Blitzer Sports & Entertainment-familien af kreative og succesrige virksomheder, der støtter Dignitas, omfatter New Jersey Devils of the NHL og Prudential Center, en multifunktionsfacilitet i Newark, NJ Managing Partners Josh Harris og David Blitzer driver en investorgruppe, der ejer alle disse. Dignitas skabte New Meta Entertainment (NME), et digitalt sports- og underholdningsfirma, der opererer i tre vigtige vertikaler. Disse tre sektorer i drift er e-sportshold, investeringer, indhold og markedsføring. Firmaet blev oprettet i september 2019, og Michael Prindiville er koncernens administrerende direktør.

Alt om væddemål på Dignitas
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dignitas spillere

League of Legends-afdelingen er ret talentfuld. Spillerne på femmandslisten er Dongwoo 'River' Kim (sydkoreansk), Ersin Gören alias Blue (Belgien), Toàn 'Neo' Trần (Vietnam) og Vincent 'biofrost' Wang (canadisk). Dignitas har også en League of Legends akademiafdeling. Der er seks medlemmer: Trevor 'Spawn' Kerr-Taylor og Isaac 'Darkwings' Chou, Yujie 'Eclipse' Wu Lawrence 'eXyu' Lin Xu, Juan 'JayJ' Guibert og Mervin-Angelo Lachica alias Dayos. Eclipse er den eneste amerikaner på holdet. Resten er canadiere.

Dignitas' CS: GO division har seks spillere. Fem af spillerne er svenske, heriblandt Adam 'friberg' Friberg (Sverige) og Faruk 'Pita' Pita. Andre spillere er Ludvig Alonso alias HEAP (Sverige), Patrik 'f0rest' Lindberg (Sverige) og Jonas 'Lekr0' Olofsson (Sverige). Kun Håkon 'hallzerk' Fjærli er fra Norge.

Andre spillere

Kun tre spillere repræsenterer Dignitas i Fortnite konkurrencer. Disse er Matthew 'Mero' Faitel (USA), Piero Ramirez alias Pgod (Peru) og Lucas Cardenas alias Dukez (Mexico).
Juliana Maransaldis alias 'showliana' (Brasilien) og Amanda 'rain' Smith (canadisk) er blandt de fem-medlemmer Valorant Female division. De tre andre amerikanske spillere er Emmalee 'EMUHLEET' Garrido, Melisa 'deres' Mundorff og Stefanie 'Stefanie' Jones.

Rocket League divisionen har fire spillere, inklusive Jack 'ApparentlyJack' Benton (England) og Joris 'Joreuz' Robben (hollandsk). De to andre er Kyle 'Scrub Killa' Robertson (Skotland) og Boston Scott alias Boston (USA).

Dignitas stærkeste spil

Holdet har en stærk konkurrencemæssig track record. Dignitas har vundet adskillige konkurrencer og konkurrencer, hvor de har konkurreret. Efter at være kommet ind på e-sportsscenen, anerkendte fans og andre internationale organisationer hurtigt Dignitas' evner. Gennem årene har gruppen gjort meget. Counter-Strike og Rocket League vagtplaner har været holdets mest populære og stærkeste af alle spil. Derfor kan fans forvente fantastiske resultater fra disse hold.

Counter-Strike: Global Offensiv

Holdet kom ind Modangreb i oktober 2004 efter at have underskrevet Darkie, Equx, Intact, Syl og Zenon. Senere i december blev Syl og Darkie erstattet af RaZiel og GoldPush. Dignitas fik ikke megen succes før år senere. Holdet har haft blandede resultater gennem årene. Den første store sejr var ved ESL Pro Series Germany Season IX -Finals, en offline B-Tier-turnering.

Holdet havde ikke endnu en større sejr før CGS 2007: UK Combine, en offline A-Tier-turnering. På trods af disse sejre, vandt holdet ikke en større præmiepenge før ESL Major Series One Katowice 2014. Holdet besejrede en stærkere Ninjas in Pyjamas 2-0 for at vinde $22.000 præmiepenge. Derefter etablerede holdet sig som et af de bedste esportshold.

Deres første store sejr var ved RLCS Season 5 -Finals, en S-Tier-turnering. De besejrede NRG Esports i en tæt bestridt finale og vandt 4:3. Dignitas Rocket League division har vundet over $700.000 og er blandt de bedste navne i spillet.

Rocket League

Divisionen blev etableret i januar 2018, efter at Dignitas købte Æblemos. Zol, Turtle og Chicago. Men i maj købte Dignitas hele listen af Gale Force eSports. Turtle, zol og Chicago flyttede til den inaktive liste. Holdets liste har gennemgået massive ændringer og er blandt spillets berømte esport-hold.

Hvorfor er Dignitas populær?

En af de ting, som Dignitas har været kendt for gennem de sidste par år, har været at samle op hold eller spillere tidligt i et konkurrencespils liv. Tidligt gik organisationen i gang med spil som Smite, Trackmania og Hearthstone, mens de også deltog i mere anerkendte titler.

Dignitas plejede at være ligeglade med de spil, de havde. Holdet fulgte ikke kun de berømte personer, de gik efter de bedste eSports-spil, fordi de kunne lide spillet. Dignitas forsøgte at være på forkant i de seneste år ved at scoute nye og populære spil, der snart vil være blandt de bedste esports-holds konkurrencer. Esports-holdet har ledt efter måder at komme tidligt ind og rekruttere hold.

Hvorfor er dette hold populært at spille på?

Divisionerne af Dignitas deltager i en række online og offline konkurrencespil. De har skabt sig et navn som et spilselskab i verdensklasse. Gamblere skal vælge et websted, der passer til dem. De bør så drage fordel af bonusser. Nogle af disse betting sider tilbyder esports bonus incitamenter til både nye og eksisterende spillere. Disse incitamenter øger likviditetsreserverne. Som et resultat tillader de spillere at spille flere rigtige penge, hvilket forbedrer deres chancer for at vinde.

Dignitas Esports priser og resultater

CS: GÅ

Team Dignitas Counter strike division har tjent over $1.000.000 i præmiepenge gennem forskellige turneringer. Dignitas vandt EPICENTER 2016, WESG 2016 European Finals og DreamHack European Minor på Tours 2016. Ved disse tre turneringer tjente holdet henholdsvis $250.000, $29.960 og $30.000. TeamDignitas vandt også CS: GO Champions League sæson 2 og besejrede HellRaisers for at tjene $25.000.

Dignitas sluttede på sjettepladsen ved Esports Championship Series Season 2-Finals og femte ved ELEAGUE Sæson 2. Holdet tjente $45.000 og $50.000 som præmiepenge ved de to turneringer. Desværre tabte Dignitas til Team EnVyUs ved Global eSports Cup sæson 1, men tjente $50.000.

Rocket League

Divisionen har haft prisværdig succes i Rocket League-turneringer. De vandt RLCS 2021-22- Efterår: EU Regional Event 2- BMW Rocket League Open og RLCS sæson 9 -Europa. De modtog henholdsvis $30.000 og $96.397 i præmiepenge.

Team Dignitas vandt også DreamHack Pro Circuit: Leipzig 2019, RLCS Season 6-Europe, Northern Arena: Rocket League Invitational 2 og RLCS Season 5 -Finals. Ved at vinde disse turneringer tjente Team Dignitas henholdsvis $50.000, $38.531, $15.000 og $100.000.

En af deres største sejre i form af præmiepenge var ved RLCS Season 6 -Finals. På trods af at have tabt 4-1 til Cloud9 i finalen, tjente Dignitas $120.000.

Liga af legender

LoL-divisionen har ikke haft stor succes på det seneste. Holdet sluttede på fjerdepladsen i NA LCS sommeren 2017 og tjente $20.000. Team Dignitas tabte til Team SoloMid ved Regional Finals i sæson 2 - Nordamerika 2012, men tjente $30.000. Dignitas tjente også $20.000 for at afslutte andenpladsen i IEM Season VI -World Championship i 2012. Ved verdensmesterskabet i sæson 2 2012 sluttede Team Dignitas på position 12, men tjente $25.000.

Valorant

Kvindeafdelingen har vundet tre turneringer. Team Dignitas besejrede TSM X ved Missharvey Invitational 2021 og besejrede også AIMPUNCH ved finalen i Fly High Invitational. Dignitas sluttede på tredjepladsen ved VCT 2022: Game Changers North America Series 1 og tabte 2-1 til Shopify Rebellion.
Hoveddivisionen havde mindre succes før dens opløsning i 2020. De endte på fjerdepladsen ved Pop Flash 2010 og nummer to ved Pittsburgh Knights Before Christmas-2020.

Bedste og mest populære spillere fra Dignitas

Mero

Matthew Faitel satte rekorden for flest NA-E FNCS-sejre. Hans selvsikre og kæphøje facon, som femdobbelt FNCS-mester, indgyder frygt hos sine modstandere, mens de planlægger, hvordan de skal undgå ham. Han overskred egenhændigt hver anden trio/hold i den store finale i kapitel 2, sæson 4, og hævdede titlen som bedste fragger i Nordamerika og blev kåret som den bedste spiller i 2021 af fællesskabet.

Mero, som er 17 år gammel, er i øjeblikket den toprangerede spiller i 2022 og forsøger at vinde back-to-back FNCS-mesterskaber.

Pgod

Piero Ramirez er en professionel Fortnite-spiller, der er 21 år gammel. Han opdagede Fortnite i begyndelsen af 2018 og etablerede sig hurtigt som en af spillets største sigtere. Pgod voksede som en konkurrencedygtig spiller og influencer i sin længe ventede tilbagevenden til Twitch, og blev en af Nordamerikas største shot-callers, mens han fik millioner af følgere. Han udvidede sit Twitch-publikum til at være et af de mest aktive og støttende, hvilket resulterede i hundredvis af fansider, en inderlig tilhængerskare for hans kærlighed til mode og et stort ønske om IRL-indhold.

Dukez

Lucas Cardenas' tidlige succes i Fortnite kom fra kreative spiltilstande som zonekrige og bokskampe, hvor hans visuelt smukke gameplay øjeblikkeligt tiltrak sig opmærksomheden hos vigtige community-medlemmer. Konkurrencescenen satte spørgsmålstegn ved Dukez' evne til at omsætte sit blændende spil til turneringspladser, mens han fortsatte med at demonstrere sin mekaniske færdighed i Creative. Dukez omfavnede sin rolle som en underdog og chokerede alle ved at vinde sit første FNCS-mesterskab i kapitel 2, sæson 7.

Hvor og hvordan satser man på Dignitas Esports?

Personer, der er interesseret i Dignitas-kampe, kan finde unikke væddemålsmuligheder på hver esport-betting-side, hvilket sikrer forskellige væddemålsoplevelser, især i forskellige mesterskaber. Bettors bør føle sig trygge ved at satse på Dignitas Esports, fordi deres hold har højtuddannede spillere.

Det bedste esports betting platforme for væddemål på holdet er GGBet Rivalry, ArcaneBet og Betway. Holdet er et vidunderligt valg for dem, der ønsker at spille, mens de spiller CS: GO eller Rocket League. De er anerkendt som et af de bedste Counter-Strike-hold i verden, og de vil nemt besejre selv de mest formidable modstandere. Væddemål på spil direkte og matchvindere har en stor mulighed for at vinde for begyndere.

Strategier til at satse på Dignitas Esports

Andre hold er lidt mere farlige, primært fordi de ikke ser ud til at få fodfæste. Kampvinder-indsatser bør kun bruges, når et hold spiller mod en mindre eller lige modstander, hvorimod direkte væddemål er fremragende til mindre konkurrencer.

Spillere kan lære mere om Dignitas Esports-holdene ved at se feeds og tidligere kampe. Det er spændende at se dem gå til The International finals, og det giver også enkeltpersoner et væld af viden på Dignitas-holdet. Den mest afgørende ting for spillere at gøre, før de placerer nogen indsatser, er at udføre deres hjemmearbejde. Rocket League og Counter-Strike er til gengæld rimelig sikre valg.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen