Alt om væddemål på Fnatic

Team Fnatic, også kendt som FNC, er et professionelt esports-outfit. Det er rangeret som et af de bedste esports-hold i konkurrencedygtig elektronisk sportsvæddemålshistorie. Organisationen er vokset eksponentielt i de sidste par år og har opnået en plads blandt listen over mest populære esport-hold. Udover sin popularitet i begivenheder, er Fnatic en favorit blandt esports-betting-entusiaster. Mærket kan også prale af en serie af professionelt gamingudstyr, herunder tastaturer, mus, hovedtelefoner, puder og mere.

Team Fnatic blev startet tilbage i 2004 af en australsk esport-iværksætter, Sam Mathews, med sin mors opbakning, Ann Mathews. Holdet har hovedkvarter i London og har også baser i Berlin, Taiwan, Kuala Lumpur, Beograd og Tokyo.

Alt om væddemål på Fnatic
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Om Fnatic Esports

Selskabet ledes af Sam Mathews som bestyrelsesformand, mens Wouter Sleijffers er administrerende direktør. På den anden side blev den tidligere Fnatic CS: GO-stjerne Patrik "cArn" Sättermon Chief Gaming Officer i 2012.

I årenes løb har Team Fnatic udnyttet sine strategiske partnerskaber til at skubbe sit brand ved at skabe eSports legender, eSports pro gear og cementere en eSports kultur globalt. Virksomheden har samarbejdet med andre topmærker, herunder AMD, Hisense, OnePlus, Twitch, BMW, LeTou, PCSpecialist, Monster Energy og Jack Link's. Tidligere har FNC også været sponsoreret af SteelSeries og endda MSI.

Selvom det startede som et lille mærke for over to årtier siden, er Team Fnatic et af de mest værdifulde esportshold. En 2020-rapport om Forbes anslog, at dens værdi er i størrelsesordenen $120 millioner, hvilket genererer cirka $16 millioner årligt.

Fnatic eSport

I dag er Team Fnatic et multi-division eSports-hold, der deltager i over syv divisioner. Indtil videre har organisationen tjent over 17 millioner dollars og har rekorden for det 3. mest sete vestlige esport-hold i 2020. Med over 33 millioner følgere på sociale medier er Team Fnatic et berømt esport-hold og bestemt en styrke at regne med.

FNC kom ind i aktiv eSport i 2006 efter at have erhvervet et World of Warcraft-hold (WoW). Listen omfattede Vo0, TooGood og Ztrider, tre af de bedste spillere på det tidspunkt. Trioen udmærkede sig i alle topkonkurrencer og fik tre titler. I det følgende år samlede Fnatic et DotA-hold og steg hurtigt til at være et af de hurtigst voksende eSports-mærker ved at tilføje flere andre topbedømte esports-divisioner.

Team Fnatic bedste esports-afdelinger

Som nævnt ovenfor deltager Team Fnatic i adskillige eSports-divisioner på tværs af genrer såsom multiplayer online battle arena (MOBA), strategispil og skydespil. Nedenfor er en liste over de nuværende divisioner, som dette hold deltager i, og de nuværende lister.

  • Liga af legender - Martin "Wunder" Nordahl Hansen, Iván "Razork" Martín Díaz, Marek "Humanoid" Brázda, Elias "Upset" Lipp, Zdravets "Hylissang" Iliev Galabov og Yasin "Nisqy" Dinçer.
  • CS: GÅ - Freddy "KRIMZ" Johansson, Ludvig "Brollan" Brolin, Owen "Smooya" Butterfield, Alexander "ALEX" McMeekin og William "Mezii" Merriman.
  • Valorant - James "Mistic" Orfila, Jake "Boaster" Howlett, Nikita "Derke" Sirmitev, Martin "Magnum" Peňkov og Andrew "BraveAF" Gorchakov.
  • Dota 2 - Ng "ChYuan" Kee Chyuan, Marc Polo Luis "Raven" Fausto, Djardel Jicko B. "DJ" Mampusti, Anucha "Jabz" Jirawong og Kam "Moon" Boon Seng.
  • Rainbow Six: Siege - Etienne "Mag" Rousseau, Jason "Lusty" Chen og Patrick "MentalistC" Fan.
  • glorie - Torez "Envore" Broyles, Juliano "Sceptify" Sadiku, Chase "SuperCC" Cavuto og Joey "Juziro" Bartholomay.
  • FIFA - Diogo "Diogo" Mendes og Donovan "Tekkz" Hunt.

Ovenfor er de aktive vagtplaner i øjeblikket. Tidligere havde esports-organisationen lister for Clash Royale, Smite, ShootMania Storm, PUBG og Heroes of the Storm.

Hvorfor er team Fnatic populært inden for esports-væddemål?

Esports-væddemål er et af de hurtigst voksende markeder i online gambling-landskabet. På samme måde som top-vurderede fodboldhold som Bayern München og Manchester City er favoritter inden for fodboldvæddemål, er Teal Fnatic populær i e-sportsvæddemål.

Dominans i e-sport

Hovedårsagen til, at de fleste spillere kan lide at spille på Team Fnatic, er, at det næsten ikke skuffer. Dette er en af de mest succesrige e-sportsorganisationer i historien. Interessant nok blev Fat Company kåret til det mest innovative spilleselskab i 2021. Bettors leder efter de bedste hold, der kan hente overskuddet; Team Fnatic er sådan en virksomhed.

Multi-division esports hold

Team Fnatic er et multi-division eSports hold, så det henvender sig til alle esports betting entusiaster, uanset om de er til strategispil, skydespil eller sportssimulering. Holdet deltager også i alle konkurrencedygtige turneringer, inklusive begivenhederne på øverste niveau, så spillere har masser af væddemålsmarkeder.

Dafabet-partnerskab

Udover dominansen inden for eSport og det faktum, at det er et multidivisionshold, har de store sponsorater også spillet en rolle i den eksponentielle vækst i Team Fnatics popularitet på de bedste esports betting sider. I 2015 samarbejdede Team FNC med den berømte bookmaker Dafabet i en flerårig aftale. Dette partnerskab skubbede Fnatic til den enorme Dafabet-spillerbase.

Fnatic har også masser af data til at hjælpe spillere med at måle holdets styrke. Alle resultaterne af de seneste turneringer vises på holdets officielle hjemmeside.

Bedste Fnatic-spillere

Som et af de bedste e-sportshold, Team Fnatic tiltrækker kun de bedste spillere. Holdet har altid travlt med overførslerne og plyndrer andre hold for at hente nyt talent. Team Fnatic har i dag flere spillere, der har sat spor i e-sportsbranchen.

Nedenfor er nogle af de bedste Fnatic-spillere at se.

  • 20-årige Donovan "Tekkz" Hunt er uden tvivl en af Team Fnatics bedste spillere. Den professionelle FIFA-spiller er den bedste i spillet og kan prale af 11 titler allerede i sin treårige karriere. Blandt de mest eftertragtede titler er 4 mesterskaber, inklusive eChampions League.
  • En anden kendt spiller fra Fnatic er Krimz, en svensk professionel atlet, der spiller som riffel for Team Fnatics CS: GO-hold. Han er vurderet som en af de mest konsekvente spillere, siden han begyndte at dominere scenen med Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafssonr (nu hos FaZe Clan) fra 2014 til 2016. I dag er han fortsat central i FNC.
  • Andre værdige omtaler inkluderer Jason "Lusty" Chen (Rainbow Six Siege), James "Mistic" Orfila (Valorant), Torez "Envore" Broyles (Halo), Marc Polo Luis "Raven" Fausto (Dota 2), Martin "Wunder" Nordahl Hansen (League of Legends).

Team Fnatic præstationer og hæder

Etableret tilbage i 2004, FNC er blandt de ældste eSports-hold. Det har deltaget i over 990 turneringer og har tjent over $17 millioner i februar 2022. Under hele Team Fnatics rejse har holdet vundet adskillige toptitler og sat nye rekorder.

7☓ LEC-titler

En af FNC's største bedrifter kom med Liga af legender hold, som kan prale af 7 LEC-titler i trofæskabet. Holdet vandt mesterskabet i sæson 1 og slog hold som Against All Authority, Team SoloMid og Epik Gamer for at gå derfra med præmiepengene på $50.000.

Andre titler under Fnatics omfatter EU LCS Summer 2018, EU LCS Spring 2018, EU LCS Summer 2015, EU LCS Spring 2015, EU LCS Spring 2014, EU LCS Summer 2013 og EU LCS Spring 2013

3☓ Globale offensive majors

Fnatic har også været dominerende i CS: GÅ, med 3 globale offensive majors. Den første kom ind under Dreamhack Winter 2013. FNC klarede Ninjas in Pyjamas for at gå hjem med $100.000 præmiepengene i denne finale. Den anden Majors kom ind under ESL One Katowice 2015, den femte Majors, der blev afholdt i Katowice, Polen. Fnatic afviste igen Ninjas in Pyjamas i finalen for at tage $100.000-killingen hjem i denne turnering. Team Fnatic vandt ESL One Cologne 2015 i Köln, Tyskland, ved at slå Team EnVyUs.

Fnatic har også vundet flere andre titler, herunder DreamHack Masters Malmö 2019, World Electronic Sports Games 2017, Intel Extreme Masters XII - World Championship, og Intel Extreme Masters X - World Championship, for at nævne nogle få.

2☓ Seks Masters-titler

Fnatic er også et kendt navn i Tom Clancy's Rainbow Six Siege med to prestigefyldte titler. Den første er Six Masters 2018 afholdt i Australien. Team Fnatic slog NORA-Rengo 2-1 på de tre maps og vandt $10.636,34, mens andenpladsen gik hjem med $4.254,56. Endnu en bemærkelsesværdig sejr kom under Six Masters 2019, da holdet slog 0RGL3SS på gulvet for at gøre krav på præmiepengene på $13.473,39.

Udover de to Masters-titler har Team Fnatic adskillige andre Rainbow Six Siege-titler, herunder Pro League sæson 10 - Asia Pacific: Australien og New Zealand, Six Invitational 2020 - Asia Pacific: Australien og New Zealand, og Pro League sæson 11 - Australien og New Zealand.

1☓ eChampions League

Team Fnatic er også en storspiller FIFA. Holdets skytte "Tekkz" vandt eChampions League 2020 Invitational. Han har flere andre titler, herunder FIFA Global Series Rankings 2020 - Xbox One og FUT 20 Champions Cup Stage I - Finals.

Hvordan satser man på Fnatic?

Faktisk er Fnatic et af de mest succesrige eSports-hold og det bedste at satse på. Men så er der et par ting, du skal være opmærksom på, inden du går i gang.

Kom godt i gang

Den første ting at gøre er at lede efter en bettingside med esports-væddemålsmarkeder på alle Team Fnatics divisioner. Når spillerne har fundet et eSports-væddemålssted, er den næste ting at tjekke, om den har en gyldig licens eller ej. De fleste bookmakere vil vise deres licensoplysninger på hjemmesiden eller appens sidefod. En anden overvejelse er væddemålsmarkederne og odds. Spillere bør sikre sig, at den særlige eSport, de ønsker at spille på, er tilgængelig i bookmakerens spiludvalg. Oddsene bør også være gunstige på oddssammenlignere. Til sidst skal du vurdere de tilgængelige ind- og udbetalingsmetoder.

Det sidste pro-tip er omhyggeligt at følge Team Fnatic for at vide, hvilke hold det er bedst i i det pågældende øjeblik. Spillere kan blive bedre positioneret til at træffe informerede væddemålsbeslutninger med denne viden. Fnatic-webstedet er en fantastisk ressource til at lære om de seneste Team Fnatic-resultater i hver division.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

G2 Esports: Western Hope ved MSI 2024 Against Eastern Titans
2024-05-17

G2 Esports: Western Hope ved MSI 2024 Against Eastern Titans

I en elektrificerende begivenhed ved Mid-Season Invitational (MSI) 2024, G2 Esports er dukket op som den mørke hest, der trodser forventningerne ved ikke bare at deltage, men at dominere. Deres seneste 3-0-sweep imod Top Esports (TES) har sendt chokbølger gennem League of Legends-fællesskabet, og genstartet ildhuen hos vestlige fans, der var begyndt at miste håbet mod de østlige juggernauts.

Nye tilføjelser til LEC: KOI og Team Heretics
2023-11-08

Nye tilføjelser til LEC: KOI og Team Heretics

LEC er indstillet på at byde velkommen til to nye organisationer i den kommende sæson: KOI og Team Heretics. Team Heretics har erhvervet franchisepladsen fra Misfits Gaming, mens KOI har dannet en strategisk alliance med Rogue, de regerende LEC Summer Champions.

Ninjaer i pyjamas Fortsæt dominans i eSport
2022-07-21

Ninjaer i pyjamas Fortsæt dominans i eSport

ZETA Division sikrede finalen Valorant Champions Tour Mestrer Reykjavik playoff slot med en afgørende to-til-en sejr over Ninjas in Pyjamas. Begge hold gik ind i eliminationskampen med en en-en rekord i gruppespillet, vandt mod Fnatic og tabte til DRX.