Natus Vincere

Natus Vincere er en multi-gaming gaming organisation etableret i 2009 og har hovedkvarter i Kiev, Ukraine. På vej mod sin dannelse blev e-sport hurtigt ved at vinde popularitet, og en masse lukrative konkurrencer var på vej frem. Dens fulde version blev vedtaget, efter at deres fanskare valgte den i en begivenhed, der blev afholdt specifikt for at finde en passende erstatning.

Den endelige form for navnet blev opnået efter en fanskonkurrence afholdt af organisationen for at lede efter holdets navn. Natus Vincere betyder "født til at vinde" på latin, hvilket var holdets ultimative mål om at blive et af de bedste e-sportshold i branchen.

Natus Vincere
CS: GO Division

CS: GO Division

Counter-Strike-holdet var grundlaget for holdet. To år efter dannelsen af CS blev FIFA-holdet dannet. Onlinespilscenen voksede hurtigt i popularitet før den blev dannet. Udvalget af mesterskaber med store præmier fortsatte med at stige. Ved Intel Extreme Masters-begivenheden i 2009, som blev afholdt i Dubai, erklærede Murat, det fulde navn Arbalet Zhumashevich, oprettelsen af en e-sportsgruppe.

Arbalet, der tidligere havde arbejdet som protektor, satte sig for at danne en professionelt team. Han skulle være hovedsponsor. Det var meningen, at han skulle træne spillerne og tage sig af pengene, fra lønninger til flybetalinger. Målet var at slutte sig til ligaen af de mest populære e-sportshold i Europa.

De ville blive fulgt af StarCraft II-hold og også et hold i League of Legends-scenen. De nyetablerede hold levede dog ikke op til forventningerne og blev som følge heraf opløst. En spiller, Yozhyk, var en undtagelse, da han blev anset for at være blandt de bedste spillere på det tidspunkt i FIFA-spil. Ydermere blev han værdsat for sin evne til at glæde fansene, hvilket han kunne se ved at vinde over femogtyve trofæer i forskellige konkurrencer.

Global Offensive-holdet var det første nogensinde, der vandt i tre store konkurrencer. Blandt disse begivenheder var Intel Extreme Masters og Electronic Sports World Cup. Alle tre blev vundet på et enkelt kalenderår, hvilket er rekord. Dota 2-divisionen ville også vinde 2011 International. Den bedrift gjorde dem til det mest berømte esport-hold på det tidspunkt.

Rainbow Six Siege er en stigende division i holdet, ligesom PUBG er det. Andre divisioner, som Na'Vi stiller med hold i, inkluderer LoL: Wild Rift, World of Tanks, Paladins, Fortnite, Apex Legends og Mobile Legends: Bang.

CS: GO Division
PUBG

PUBG

Navi foretog et opkøb af et PUBG-hold i 2018. Alle tre spillere ville senere blive droppet til fordel for TheTab, rigtige navn Vitaly Karkeshkin, Besto, rigtige navn Andrey Ionov, og Ceh9, rigtige navn Arsenii Ivanychev. Den orange er Vladyslav Ostroushko, og de tre andre spillere er alle russere. Dette er de nuværende teammedlemmer.

Holdet gik ind i Rainbow Six Siege i begyndelsen af 2019, efter at det erhvervede Mock-it Esports-holdet fra Tyskland. Den nuværende liste består af 3 briter: Doki (Robertson Jack), Blurr (Murray Byron) og Nathan (Sharp Nathan). De to andre er Saves (Kamieniak, Szymon) fra Polen og Secretly (Olofsson, Rickard) fra Sverige.

I midten af 2021 gjorde holdet sin entré i Valorant, efter at det underskrev en top-esports-holdafdeling kaldet No Pressure on. Deres liste indeholder et flertal af russere. Disse spillere er Kirill Nehozhin, almindeligvis kendt som Cloud, Denis Tkachev, kendt som Dinkzj, Duno, rigtige navn Mikhail Fokin, og Nikolaev Yaroslav alias Jady, som alle er russere. 7ssk7, det officielle navn Artur Kurshin, fra Hviderusland, er i øjeblikket den eneste ikke-russer.

PUBG
Hvorfor er Na'Vi Esports populær?

Hvorfor er Na'Vi Esports populær?

Holdet vandt 12 medaljer i deres første leveår og tilføjede en Dota-lineup til deres liste. På trods af dette var de følgende år ikke særlig frugtbare, hvor næsten alle de eksisterende spillere og hold blev erstattet eller helt opløst. CSGO-listen har været den eneste (noget) vedholdende både i line-up og præstation gennem årene. Efter at have vundet ESL One-udgaven i 2018 og Københavns Blast Pro Series samme år, betragtes NAVI CSGO-holdet nu som et af de bedste esportshold i verden. De besejrede Fnatic i det sidste spil af StarSeries og i-League CSGO sæson 7 i 2019.

I 2010 vandt NAVI 12 medaljer, hvoraf de otte var guld, og tiltrak et stort publikum. Hltv.org anerkendte spillernes præstationer: Edward (5. plads), Starix (4. plads) og Markeloff blev kåret som sæsonens bedste spillere. Zeus blev på sin side kåret som den bedste kaptajn.

NAVI blev betragtet som et af de stærkeste hold i slutningen af DotA All-Stars-æraen, og som sådan var invitationen til The International logisk. Holdet overraskede alle i Köln og overkom let gruppespillet. Under slutspillet fortsatte de deres sejrsrække. De slog let turneringsfavoritten, EHOME, i turneringens sidste spil.

Sådan en ustoppelig kraft er klatret oven på en ustoppelig kraft og udsletter konkurrencen. De blev ikke afskrækket af et runde-et-tab til Team Liquid i Blast Premier World Finalen. De slog regelmæssigt alle, der stod i vejen for dem efter at være blevet sendt til taberens parentes og på randen af eliminering. Sådan fungerede det: Na'Vi slog G2, Liquid, Vitality og Gambit, mens de var i den nederste parentes.

Hvorfor er Na'Vi Esports populær?
Vinderhold og største øjeblikke i Na'Vi Esports

Vinderhold og største øjeblikke i Na'Vi Esports

Det år, hvor holdet modtog flest priser, var 2010. Holdet, blandt to andre hold, modtog den højeste seeding i ESWC-finalen. I finalen besejrede det SK Gaming, hvilket aldrig var blevet gjort før af et hold fra Commonwealth of Independent States. Dette var den højeste hæder i ukrainsk e-sportshistorie.

NaVi bekræftede, at de ville deltage i yderligere to begivenheder efter at have vundet 2010-udgaverne af verdensmesterskaberne: Arbalet Cup Dallas og GameGune. I den tidligere turnering besejrede den Mousesports i finalen. Pole position indtjente de europæiske hold $25.000 i alt. Samme år spillede de mTw.dk, et dansk hold, i finalen i World Cyber Games, hvor de vandt. De blev derfor verdens første hold til at gribe alle tre af verdens mest betydningsfulde titler på samme tid.

Efter at have skabt en ny line-up, kæmpede Na'Vi i første halvdel af 2013 for at etablere sig i konkurrencer. Deres første større turnering sejren kom i april, da de tog førstepladsen i den indledende sæson af ESL Major Series One. Ved Alienware Cup samme år mødte Na'Vi mod ni af de fineste østlige hold. De kom til finalen, hvor de til sidst vandt. De blev et af de få vestlige hold, der vandt en stor kinesisk turnering. De nåede på samme måde til finalen i 2013 International, men de var uheldige og tabte finalen i femte runde.

Vinderhold og største øjeblikke i Na'Vi Esports
Hvor og hvordan man spiller på Na'Vi Esports

Hvor og hvordan man spiller på Na'Vi Esports

Na'Vi hold odds på bet365, ArcaneBet, Rivalry og Pinnacle er blot nogle få af de bedste esports betting sider at lede efter Na'Vi hold odds. GGBet, Betathome, Vulkanbet, 1xBet og Bethard er også nogle af de steder, hvor man kan finde begivenheder, der involverer team Navi. Disse esports-væddemålssider tilbyder en bred vifte af markeder, men spilleren skal altid prøve at sammenligne dem og vælge den mest omsættelige mulighed.

Det er nødvendigt at foretage yderligere forskning på holdene eller spillerne. Værdifuld information om holdets nuværende form og nøglespillere kan hjælpe dig med at finde gunstige væddemålsmuligheder. Men i de fleste turneringer vil team Navi have en betydelig fordel i indbyrdes kampe.

De er altid klare favoritter, især når de spiller deres bedste CSGO nogensinde. I øjeblikket er de det bedste af professionelle CSGO. De har vundet ni store turneringer for nylig, inklusive $1 million Intel Grand Slam sæson 3. Uden tvivl er de virkelig det bedste hold i verden lige nu at satse på.

Form er dog en stor del af enhver kamp, og det er det, der skaber eller bryder matchups. Før placere indsatserne, bør man derfor bekræfte, at de informerede spillere er involveret i de påtænkte kampe. Informationen kan findes på holdets hjemmeside eller dets sociale mediesider.

Hvor og hvordan man spiller på Na'Vi Esports