Alt om væddemål på Team Liquid

Team Liquid er et af de mest populære esportshold i historien og uden tvivl det bedste. Det hollandske outfit er kendt for sin dominans i flere divisioner. Udover dets popularitet er det et af de bedste hold at satse på. Denne side søger at finde ud af mere om Team Liquid, dets historie og baggrund, dets popularitet, divisioner, som det hold er bedst i, bedste spillere, præstationer og mere.

Team Liquid er et multi-regions professionelt esports-outfit baseret i Holland. Selvom virksomheden blev etableret i 2000, var det først den 1. maj 2001, at grundlæggeren Victor "Nazgul" Goossens sammen med Joy "Meat" Hoogeveen rullede den første Team Liquid-platform ud under domænet teamliquid.cjb.net. Et år senere skiftede virksomheden til et nyt domæne, teamliquid.net. I dag er .net-domænet et alias for teamliquid.com, den officielle hjemmeside.

Alt om væddemål på Team Liquid
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Udvidelse til andre esports

Team Liquid er en fuldgyldig eSports-organisation i dag, men overraskende nok startede den som et StarCraft-nyhedswebsted. Senere begyndte siden at dække andre spil. I 2012 annoncerede TL, at det ville begynde at dække de seneste udviklinger af Valves populære MOBA, Dota 2, som var blandt de mest populære eSports på det tidspunkt.

Team Liquid, der oprindeligt var en StarCraft: Brood War-klan, skiftede fokus til StarCraft II i 2010 under betaversionen af Blizzard Entertainments sci-fi-strategi-videospil i realtid. Med det bedste talent på det tidspunkt blev Team Liquid øjeblikkeligt et hit. I 2012 spredte holdet sine vinger til andre eSports ved først at samle en Dota 2 nordamerikansk liste.

Fusion med team curse gaming

Senere, i 2015, indvilligede Steven "LiQuiD112" Arhancet i at opløse sin organisation, Team Curse Gaming, og fusionere med Victor "Nazgul" Goossens for at operere under Team Liquid-mærket. Fusionen var en succes, nu hvor virksomheden var under to store eSport-iværksættere.

Bare et år efter fusionen solgte Team Liquid sin kontrollerende andel til underholdnings- og sportsmanagement-konglomeratet aXiomatic. Efter opkøbet forblev Victor "Nazgul" Goossens og Steven "LiQuiD112" Arhancet ansvarlige og forvaltede de værdifulde ressourcer, som aXiomatic bragte om bord.

I dag er Team Liquid et af de mest berømte e-sportshold med det bedste talent fra hele kloden. Også værd at nævne er de avancerede faciliteter, herunder Alienware Training Facility i Los Angeles.

Interessant nok, Team Liquid er vokset til ikke blot at blive et succesfuldt eSports-outfit, men også en medievirksomhed med interesser i indholdsproduktion. Her har folk som 1UP Studios og Liquid+ platformen for fanengagement været fænomenale.

Team Liquid bedste esports-divisioner

Der er ikke et enkelt esportshold, der er dominerende i alle divisionerne. Når det er sagt, er det vigtigt for esports-betting-entusiaster at vide, hvilke divisioner Team Liquid er bedst i.

Multiplayer online kamparenaen (MOBA) er en af de genrer, som TL er bedst i. Organisationen har et af de bedste Dota 2-hold i historien. Den nuværende liste har talentfulde Dota 2 pro-spillere. Disse er Liquid'Boxi, Liquid'iNSaNiA, Liquid'MATUMBAMAN, Liquid'zai og Liquid'miCKe. Udover Dota 2 er Team Liquid League of Legends-holdet også værd at satse på. Andre MOBA-spil, som Team Liquid har lister, inkluderer Heroes of the Storm og PUBG.

Team Liquid er også et top eSports-hold inden for skydespil, især first-person shooters (FPS). eSports-organisationen har talentfulde lister til Counter-Strike: Global Offensive, Valve og Hidden Paths førstepersonsskydespil. Bettors kan også satse på andre skydespil, inklusive Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Apex Legends og det nye barn på blokken, Valorant.

Andre eSports-afdelinger, som Team Liquid deltager i, inkluderer World of Warcraft, Clash Royale, Fortnite, Super Smash Bros, Rocket League, Hearthstone, Free Fire Artifact og Tekken 7.

Hvorfor er Team Liquid populært inden for sportsvæddemål?

Der er ingen tvivl om, at Team Liquid er et kendt navn på eSport-holds ranglister. Det er blandt de hold, som eSport-betting-entusiaster altid satser på i flere divisioner. Flere grunde forklarer Team Liquids popularitet på eSports betting sider.

1. TL er eSports mest succesfulde team

For det første var Team Liquid et af de dominerende hold, da eSports-væddemål blomstrede op. Efter at være blevet fuldt professionel, toppede den hurtigt hitlisterne og blev en favorit blandt eSports-væddere. Holdet blev ved med at vinde og levere afkast til mange spillere.

År senere betragtes Team Liquid som det mest succesrige hold i eSports historie. Dette er baseret på samlede vundne præmiepenge efter at have raket ind hele $38.476.764,98. Denne succes er et væsentligt bevis på, at Team Liquid ikke er en underdog, men en favorit, i hvert fald i de fleste af divisionerne.

2. Massiv eksponering

Som det mest populære hold inden for eSport vil TL også være det mest populære i betting-scenen. Team Liquid nyder meget af sendetid på medier og reklamekanaler. Det er blevet ophøjet til eSports ansigt. En anden grund til TLs dominans inden for eSports-væddemål er brandets online-fællesskab. Team Liquid ejer Liquipedia, en wiki-side dedikeret til eSport. Der er også Liquid+, en platform for fanengagement, der giver vigtige data i væddemål, for eksempel holdstatistik.

Bedste Team Liquid-spillere

En af hovedårsagerne bag Team Liquids dominans er talentmassen. Outfittet tiltrækker kun de bedste talenter til på tilfredsstillende vis at repræsentere mærket ved top-tier turneringer. I dag kan Team Liquid prale af flere esports bedste spillere.

Dota 2 pro-spiller Ivan "MinD_ContRoL" Ivanov forbliver den bedste spiller for Team Liquid, efter at have tjent fede $4.605.276.16, mens han var på det hollandske hold. Den 26-årige var en del af holdet, der vandt adskillige mesterskaber, inklusive The International 2017, China Dota 2 Supermajor 2018, EPICENTER 2016 og EPICENTER 2017.

Kuro Salehi Takhasomi, som var en del af den roster, der vandt The International 2017, er også en anden topspiller. Mens han i øjeblikket arbejder med Team Nigma, er han stadig en af de bedste Team Liquid's Dota 2-stjerner.

Spillere på overvågningslisten

I dag er det svært at sige, hvem der stadig er den bedste spiller i Team Liquid. I Dota 2 kan spillere lægge deres penge på holdet takket være Liquid'MATUMBAMAN, som har været konsekvent, siden han annoncerede sin entré ved at vinde Assembly Summer 2014 LAN-turneringen med Veni Vidi Vici. På den anden side kan CS: GO-væddemålsfans overlade evnerne fra Liquid'Bwipo og Liquid'Santorin til at bringe sejren hjem.

Andre bemærkelsesværdige Team Liquid-spillere inkluderer Elias "Jamppi" Olkkonen (Valorant), Jonathan "EliGE" Jablonowski (CS: GO), Clément "Clem" Desplanches (StarCraft) og Adil "ScreaM" Benrlitom (Valorant).

Team Liquids priser og resultater

Team Liquid er det mest succesrige hold med hensyn til samlede vundne præmiepenge. Holdet kan prale af flere prestigefyldte titler og er blevet hædret adskilligt. Nedenfor er de mest bemærkelsesværdige præstationer af sværvægterne fra Utrecht.

Dota 2

Team Liquid er en stor Dota 2 hold. Det har vundet adskillige Dota 2-mesterskaber, herunder DreamLeague sæson 6 (2016), StarLadder i-League StarSeries sæson 3 (2017), StarLadder i-League Invitational sæson 3 (2017), EPICENTER 2016 og EPICENTER 2017, for at nævne nogle få. 2022 er allerede et godt år for Team Liquid, da det allerede har indtaget DPC WEU 2021/22 Tour 1: Division I.

Den mest markante sejr var dog The International 2017, hvor TL hentede $10.862.683. I den 7. iteration af turneringen slap TL forbi LGD.Forever Young i semifinalen, inden han hamrede Newbee 3-0 i en bo5-duel. I det følgende år sluttede den dog på 4. pladsen, hvilket stadig er prisværdigt.

Counter-Strike: Global Offensiv

Team Liquid har også udmærket sig CS: GÅ. Holdet sluttede først i flere S-Tier-turneringer 2019, inklusive Intel Extreme Masters XIV - Chicago, Intel Extreme Masters XIV - Sydney, ESL One: Cologne 2019, ESL Pro League Sæson 9 - Finaler, DreamHack Masters Dallas 2019 og BLAST Pro Series : Los Angeles 2019.

Den største sejr i denne division kom i 2019, da Team Liquid vandt Intel Grand Slam-sæson 2. Det vandt med $1.000.000 efter at have slået Astralis.

Liga af legender

Optøjer Liga af legender er en anden division, hvor Team Liquid har vundet titler. Holdet startede deres dominans tilbage i 2018, da de vandt to S-Tier-turneringer - NA LCS Summer 2018 og A LCS Spring 2018. TL gik længere frem for at vinde LCS Spring 2019, LCS Summer 2019, LCS Lock-In 2021 og LCS Lock - I 2022.

Udover League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive og Dota 2 har Team Liquid også udmærket sig i Valorant, efter at være blevet kronet som mestrene i CT 2021: EMEA Stage 2 Challengers Finals, VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2 og Red Bull Home Ground #2.

Det berømte eSport-hold har også gjort sig gældende i Rainbow Six Siege divisionen. Det har flere titler, herunder Brasileirão 2021 - Finaler, Pro League Sæson 11 - Latinamerika, Copa Elite Six - Sæson 2021: Etape 1, Seks november 2020 Major - Brasilien, OGA PIT Sæson 3 og Pro League Sæson 7 - Finaler.

Hvordan satser man på Team Liquid?

Team Liquid er et af de bedste esportshold at være på. Spillere, der er til eSports-væddemål, bør have det på deres favoritliste. Holdet deltager i mere end et dusin, så der er masser af væddemålsmuligheder tilgængelige. Men før du begynder at satse på rigtige penge, er der et par ting at bemærke.

Hvor man kan satse på Team Liquid

Først handler om at finde de bedste esports betting sider med markeder på spil, som Team Liquid deltager i. Det første, man skal konstatere, er licensen. Spil aldrig på en ulicenseret bookie, da det løber en stor risiko. Derefter skal du tjekke væddemålsmarkederne og oddsene.

Tommelfingerreglen her er at gå efter en bettingside med store væddemålsmarkeder for hvert spil og de højeste odds. For det tredje bør spillere vurdere bankmetoderne for at sikre, at deres mest bekvemme ind- og udbetalingsmetode understøttes.

Efter at have fundet den perfekte esports-bettingside, er den næste ting at registrere sig på betting-siden og finansiere kontoen. Det er også en smart idé at finde de lukrative velkomstbonusser at gøre krav på.

Sidst er det at følge Team Liquid-kampene at vide hvilke turneringer holdet deltager i øjeblikket i, og vigtigst af alt, de kommende konkurrencer. Udover turneringerne, så tjek Team Liquids placeringer i hver division for at kende vægten af hver liste.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

PGL Copenhagen Major American RMR: Kvalifikationer, format og tidsplan
2024-02-13

PGL Copenhagen Major American RMR: Kvalifikationer, format og tidsplan

PGL Copenhagen Major er lige om hjørnet, og de amerikanske kvalifikationskampe skal bringe varmen. Med kun fem hold ud af hundredvis klare sig gennem de åbne kvalifikationer, er indsatsen høj. Her er alt, hvad du behøver at vide om PGL Copenhagen Major American RMR.