Alt om væddemål på Team Spirit

Team Spirit er en Moskva-baseret russisk spilenhed. En tjener, en model og en kommende læge dannede holdet efter at have sagt deres job og studier op for at forfølge deres passion for spil. De etablerede holdet i 2015 og er gået videre med at konkurrere i Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends og Hearthstone-turneringer. På kun seks år er gruppen rejst til at blive et tophold for esports.

Deres primære mål er at konkurrere mod de bedste spilleklubber i verden og præstere konsekvent på topniveau. Gennem engagerende strategiske og målrettede samarbejder sigter teamet mod at påvirke deres samfund.

Alt om væddemål på Team Spirit
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Om Team Spirit

Det blev bekræftet i sommeren 2021, at DPC-sæsonen først ville begynde i den sidste del af året. I løbet af denne tid eksperimenterede Team Spirit med nye strategier til at danne roster. De ønskede at finde nye navne for at hjælpe dem med at bygge et af de bedste e-sportshold. Ud af over 80 interesserede spillere vil kun 12 blive shortlistet til alle positioner.

The Yellow Submarine outfit blev grundlagt og begyndte straks at repræsentere Holdånd i forskellige konkurrencer. Ifølge Chukalin (gruppens administrerende direktør) var hele renæssancen og underskrivelsen af Yellow Submarines liste en del af holdets mål.

Underskrivelsen blev annonceret på holdets officielle hjemmeside og konti på sociale medier. Esports-holdet annoncerede også tilføjelsen af Silent som ny træner (Airat Gaziev). I december 2020 vendte Team Spirit triumferende tilbage til Dota 2 med den tidligere Yellow Submarine-liste.

Team Spirit spillere

Hver deltager på dette hold besluttede at afbryde deres studier og job for at træne. Holdets spillere til CS: GO-konkurrenterne er alle russiske. Disse er Chopper (Vishnyakov Leonid), Magixx (Vorobyev Boris), Degster (Gasanov Abdulkhalik), Patsi (Isyanov Robert) og S1ren (Ogboblin Pavel).

Tre russere, TORONTOTOKYO (Khertek Alexander), Collapse (Khalilov Magomed), Miposhka (Naydenov Yaroslav) og to ukrainere, Mira (Kolpakov Miroslaw) og Yatoro (Mulyarchuk Ilya), udgør Dota 2-listen for holdet.

Griffon (Gudkov Nikita), Dreampull (Leksin Mark) og Diamondprox (Reshetnikov Danil) er tre russere på League of Legends-holdet. Mytant (Zavalny Evgeny) og Edward (Abgaryan Edward fra Armenien) fuldender holdet på 5 medlemmer.

Silvername (Vladislav Sinotov) fra Rusland er den eneste repræsentant for holdet i Hearthstone-turneringer.

Team Spirits stærkeste spil

Dota 2

Efter at have erhvervet CIS Rejects i december 2015, fik Team Spirit sin debut i dette spil. Det er steget gennem en række blandede resultater for at blive en af de stærkeste hold i Dota 2-turneringer. Det befæstede sin plads blandt klodens bedste hold. I den store finale i International 2021 besejrede holdet PSG.LGD.

De tjente i alt US $18.208.300 for disse bedrifter. Det var den højeste belønning nogensinde i videospils historie. De var det første østeuropæiske hold, der vandt en landskamp, siden Natus Vincere vandt deres debutkamp i 2011. Efter deres sejr er Team Spirit blevet et af de mest populære esportshold og har samlet et stort antal følgere og forretningsaftaler globalt.

Count-Strike: Global Offensive

I juni 2016 tegnede organisationen Team Phenomenon-medlemmer. Gennem store mesterskaber har gruppen udviklet sig til at konkurrere retfærdigt. iDISBALANCE (Artem Yegorov) og chopper (Leonid Vishnyakov) sluttede sig til holdet tre år efter det blev grundlagt. Både COLDYY1 (Pavel Veklenko) og SotF1k (Dmitriy Forostyanko) blev fyret fra holdet samme år. Deres mål er at rekruttere lovende spillere, der kan repræsentere klubben i store turneringer rundt om i verden. Mir (Nikolai Bityukov) fra Gambit Gaming og 17-årige Magixx (Boris Vorobyov) fra ESPADA-holdet blev hentet ind for at erstatte de fyrede spillere.

Hvorfor Team Spirit er populært

Selvom holdet stod over for husholdningshold efter dets dannelse, har det vist for alle, at det aldrig skal nedprioriteres. De klarede sig heller ikke godt i de indledende og efterfølgende turneringer, men fremragende resultater i nogle få kampe har fået fans til at genkende dem. Ved at lære af deres egne fejl og lave løbende forbedringer vandt holdet BTS Pro Series Sæson 4: EU/CIS efter at have endt blandt de 5 bedste (4.) i Epic Prime League sæson 1 (2020).

Holdånden har vundet massiv popularitet via deres Dota 2 outfit. Top slutter i forskellige turneringer hvor de har forstyrret topnavne har arbejdet til fordel for deres popularitet. International 10 var en af de mest spændende turneringer at se, og fans fulgte Team Spirits rejse mod sejren. Det var her, de opnåede størst popularitet ved at demonstrere, at de var sæsonens ultimative dark horse ved at besejre de tidligere mestre (OG Esports).

Det europæisk-baserede hold (OG) Europe vandt 2018- og 2019-udgaverne af Den Internationale. De startede i de nederste parentes og eliminerede turneringens favoritter og de stærkeste hold. Holdet udviklede sig langsomt, indtil de til sidst vandt den største præmiepulje i videospilhistorien efter en spændende 5-spils finale.

Team Spirit priser og resultater

I august 2020 startede den store æra med den nuværende holdånd. I det øjeblik slog fem spillere sig sammen under navnet Yellow Submarine. Holdet klarede sig usædvanligt godt og nåede endda toppen af CIS-ranglisten. Som et resultat erhvervede Team Spirit det som en af dets divisioner og gik med til at signere alle dets spillere. Holdet deltog dog ikke i Dota (2020) mesterskaberne, efter at begivenheden blev aflyst på grund af den globale COVID-19-pandemi.

De internationale Dota 2-mesterskaber er de mest lukrative spilbegivenheder. De har sat en verdensrekord for præmiepenge tilbudt gennem de sidste seks turneringer. Efter en ændring af begivenhedens placering, blev sidste års begivenhed afholdt i Bukarest, Rumænien. Først var offentlighedens optræden på tribunerne forudset, men på grund af faren for spredning af COVID-19 besluttede Valve (værten) at give afkald på at have offentligheden tilstede til fordel for en virtuel model til at følge spillene.

Præmier

Med hensyn til præmiepenge var 2021-turneringen en rekordstor begivenhed. Den havde en samlet præmiesum på $40 millioner, hvoraf $18 millioner gik til det vindende hold - Team Spirit. Det lykkedes dem at hævne deres tidligere tab til PSG: LCD i OGA Dota PIT Invitational, hvor de klarede andenpladsen. Takket være fællesskabets køb af Compendium og Battlepass var Valve i stand til at garantere denne præmie. Da Dota Pro Circuit genoptages i år, bruger Team Spirit erfaringerne fra de tidligere turneringer til at få det bedste udstyr til deres daglige træning.

Andre bemærkelsesværdige Dota-præstationer i Dota-konkurrencer inkluderer: vindere af DPC EEU 2021/2022 Tour 1: Division I (Tier 2) og Pinnacle Cup (Tier 2). De formåede også at slutte på en tredjeplads i Galaxy Battles II: Emerging Worlds i 2018, efter at de havde vundet Almeo Esports Cup (Tier 3) i 2017.

Team Spirits CS: GO-hold har haft flere præstationer i forskellige konkurrencer. Det har vundet Pinnacle Cup II, DreamHack Open januar 2021: Europe, Nine to Five #3, Eden Arena: Malta Vibes – Uge 8, ESL One Road to Rio-CIS og SECTOR: MOSTBET Sæson 1.

Derudover har det også været en andenplads i nogle andre store konkurrencer. Disse turneringer er Champions Cup Finals, StarLadder & ImbaTV Invitational Chongqing, alle i 2018, og CIS Minor Championship (2017) i Atlanta.

Team Spirits bedste og mest populære spillere

Dota 2-listen er bedst kendt for deres udmærkelser i Dota 2, hvor de vandt hovedpræmien ved International 2021. Diamondprox (Danil Reshetnikov) og Edward (Edward Abgaryan) er to af de mest erfarne spillere på CIS-scenen. Diamondprox er en kendt jungler med stor erfaring. I sæson 2 og 3 formede hans vovede strategier det konkurrencemæssige matchup. Han var den første til at opdage den effektive brug af den strategiske tilgang mod junglen. Hans spil tilbydes altid på de bedste esports betting sider.

Edward er bedst kendt for sin fjendtlige spillestil som en støtte i botlane og betragtes som en fantastisk Thresh-spiller (muligvis på niveau med den koreanske spiller MadLife). I de tidlige dage af League of Legends-turneringer var de begge kendt som Moscow Five. Holdet var kendt over hele verden for at være det første, der gjorde en væsentlig indflydelse på den koreanske scenes overherredømme. Disse to er populære i spilfællesskabet og hjælper med væksten af Team Spirit.

Miposhka (Yaroslav Naydenov), den berømte esport-holdleder og ældste medlem, begyndte at konkurrere i 2017-turneringerne som en del af et separat hold. Han steg hurtigt til top ti bedste spillere og blev betragtet som en lovende kaptajn. Hans berømmelse forsvandt hurtigt, og han blev diagnosticeret med depression i 2019. Efter et år kom han til Team Spirit og er nu en af holdets bedste spillere.

Hvor og hvordan man satser på Team Spirit

Brugere kan udforske en bred vifte af e-sportsmarkeder, så længe de er i den lovlige gambling-alder, og e-sports gambling er lovligt i deres land. Gamblere skal vælge mellem rigtige penge og skins (virtuelle genstande i spil), når de satser. Hudspil er i øjeblikket langt mere udbredt end pengeindsatser. Sportsbooks, lotterier, roulette og møntskift er alle populære typer websteder. CS: GO skins er den mest populære valuta i skin bookies og står for mere end 80 % af al indsatsaktivitet.

Betway er et velkendt esports betting-site, der giver noget af det bedste værdi betting odds på esports spil. Det er et af de få websteder, der tilbyder omfattende væddemålsmarkeder på tværs af en bred vifte af esports. Det inkluderer Dota 2 og CSGO, men også andre omfattende esports-kampagner. GGBet fortsætter også med at levere de bedste esports-væddemålsmarkeder.

At satse på vinderen af enhver Esport-kamp er en af de bedste strategier. Handicap-væddemål på Match Winner-markedet og Correct Score-væddemål er også gunstige muligheder. Brugere kan også satse på antallet af kort vundet af et hold i en serie og runder vundet på et korthandicap. Tegnet spil (eller overtid) og over/under-markeder på samlede runder spillet på et kort er alle tilgængelige, selvom de er en smule vanskelige. For at forbedre chancerne for succes kræves der mere forskning i holdenes tidligere præstationer og endda aktuelle meddelelser.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

FaZe Clans nederlag ved IEM Katowice 2024: donk vs f0rest
2024-02-15

FaZe Clans nederlag ved IEM Katowice 2024: donk vs f0rest

FaZe Clan stod over for et ødelæggende nederlag i hænderne på Team Spirit i den store finale i IEM Katowice 2024. Dette nederlag forhindrede NEO i at hæve trofæet på hans hjemmebane. Spirit-teamet blev ledet af den nye CS2-superstjerne, donk. NEO hævder dog, at donk ikke er den hårdeste spiller, han har mødt.

Team Spirit erhverver W0nderful Sniper
2022-08-18

Team Spirit erhverver W0nderful Sniper

Gennem deres Dota 2 division, har Team Spirit oplevet en enorm popularitet. Topplaceringer i flere konkurrencer, hvor de besejrede kendte atleter, har hjulpet deres berømmelse. Fans så Team Spirits opstignings-triumf i en af de mest spændende turneringer at være vidne til, The International 10.