Nyheder

November 9, 2023

Activisions team RICOCHET introducerer 'Splat' for at bekæmpe snydere i Call of Duty

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Activisions Team RICOCHET har arbejdet på spændende opdateringer til anti-cheat-motoren som forberedelse til lanceringen af ​​Modern Warfare 3 og den næste generation af Warzone. I et nyligt blogindlæg blev Call of Duty-fans informeret om de nye funktioner, der kommer til RICOCHET, med en bestemt anti-snydemekaniker, der skiller sig ud for sin munterhed.

Activisions team RICOCHET introducerer 'Splat' for at bekæmpe snydere i Call of Duty

Introduktion til 'Splat'

Den iøjnefaldende funktion ved opdateringen kaldes 'Splat'. Denne mekaniker er designet til at gøre spillet uspilleligt for snydere ved at rode med deres gameplay på en humoristisk måde. Når en spiller opdages som snyd i pre-game lobbyen, vil de finde på at hoppe ud af indrejseflyet uden faldskærm. Og hvis en snyder opdages efter succesfuld implementering, vil deres hastighed blive justeret, hvilket resulterer i et fald på 10.000 fod, der øjeblikkeligt dræber dem. Det er en bizar, men effektiv måde at håndtere snydere på.

Sikkerhed og effektivitet

Team RICOCHET har understreget, at 'Splat'-funktionen er sikker og kun aktiveres for opdagede snydere. Det vil ikke blive udløst af spillerbaseret rapportering. Denne forsikring er vigtig for at bevare spillernes tillid til anti-cheat-systemet. Faktisk blev RICOCHET Anti-Cheat-logoet tilføjet til kill-feedet for at give en visuel bekræftelse af systemets beskyttelse i realtid.

Machine Learning til forbedret detektion

Ud over 'Splat'-funktionen bruger Team RICOCHET Machine Learning til at identificere ny snydeadfærd i klient- og serverdata. Denne teknologi giver dem mulighed for aktivt at udfordre unormal adfærd og beskytte samfundet mod snydere. Ved at analysere cirka 700 gameplay-klip dagligt arbejder Team RICOCHET på at bekæmpe den konstante tilstrømning af snydere i Call of Duty-fællesskabet. Ved hjælp af det nye 'Replay Investigation Tool' kan Machine Learning-modellen automatisk gennemgå op til 1.000 klip om dagen, og dette antal forventes at vokse.

Konklusion

Det er opmuntrende at se Activisions engagement i at tage fat på snydere i Call of Duty. Introduktionen af ​​'Splat'-funktionen og brugen af ​​Machine Learning demonstrerer deres dedikation til at beskytte spilleoplevelsen for legitime spillere. Selvom der stadig er plads til forbedringer, er disse opdateringer et skridt i den rigtige retning. Følg med på Esports.net for flere Call of Duty-nyheder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder