Nyheder

February 16, 2024

Afdække Bloody Bones' Legacy: En trin-for-trin guide

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hvis du ønsker at afsløre det legendariske gemme af safirer, der er efterladt af den frygtede pirat Bloody Bones, er her en trin-for-trin guide til, hvordan du afslutter Bloody Bones-undersøgelsen i Skull and Bones.

Afdække Bloody Bones' Legacy: En trin-for-trin guide

Oplåsning af undersøgelsen

For at begynde Bloody Bones-undersøgelsen skal du først nå Infamy-rangen af ​​Buccaneer i Skull and Bones Premium-udgaven. Denne rang vil også give dig adgang til andre undersøgelser, såsom The Ashen Corsair og Freeman's Lost Treasure. Når du har opnået den krævede rang, skal du gå til postkassen i Saint-Anne og samle brevet med det røde stempel for at indlede undersøgelsen af ​​Bloody Bones Legacy.

Fremme efterforskningen

I modsætning til almindelige kontrakter i spillet giver Bloody Bones-undersøgelsen ikke direkte instruktioner om, hvor de skal hen. I stedet skal du navigere til fanen Undersøgelser i menuen Viden og gennemgå de forskellige ledetråde. Når du har læst sporene, vil der dukke en note op, som guider dig til, hvordan du kan komme videre i efterforskningen.

Trin 1: Undersøg skibsvraget

Det første skridt i efterforskningen er at lokalisere et skibsvrag nær Hovohovo-bosættelsen. Rejs hurtigt til Fort Louis eller Royal Burial Ground og sejl mod bosættelsen. På en lille ø vest for bebyggelsen finder du et skibsvrag med hvide og blå sejl. Interager med skibsvraget for at samle det næste spor. Det er ikke nødvendigt at tvinge skibsvraget til at åbne eller bruge en koben til dette trin, selvom det kan give yderligere bytte.

Trin 2: Gå ombord på Compagnie krigsskib

For at afsløre sandheden om Bloody Bones, skal du gå ombord på et Compagnie krigsskib, der patruljerer nær Fort Louis forpost. Det specifikke skib, du leder efter, hedder Le Paradis og er en Rank 4 Compagnie Broadsider. Le Paradis sejler mellem Fort Louis og den sydlige kant af kortet. Deltag i kamp med skibet og, vigtigst af alt, gå ombord på det for at finde det næste spor i efterforskningen. Vær forsigtig, da dette område også frekventeres af rang 9 krigsskibe langs Compagnie handelsruten. Undersøg området på forhånd for at undgå at alarmere skibe på højt niveau.

Trin 3: Find Bloody Bones' Grave

Efter at have gået ombord på Le Paradis, behøver du ikke vove dig langt for at komme videre til næste trin. Dit mål er at finde Bloody Bones' grav ved Fort Louis forpost. Undersøgelsessiden giver en skitse af graven, men hvis du vil spare tid, så følg disse anvisninger: Følg hovedvejen op ad bakke og se efter en lille vej til højre, hvor hovedvejen drejer til venstre inde i fortet. Følg denne vej, og du vil støde på Bloody Bones-graven. En orange stråle vil angive den nøjagtige placering af graven. Grav skatten op på stedet, og undersøg det sidste spor for at fuldføre undersøgelsen af ​​Bloody Bones Legacy.

Ved at følge disse trin vil du med succes have gennemført Bloody Bones-undersøgelsen og afsløret hemmelighederne bag denne berygtede pirats arv. Held og lykke, og må safirerne blive dine!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder