Nyheder

October 30, 2023

Afspilning af Counter-Strike på Mac: CS2 tilgængelighed og opdateringer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Mens de fleste spillere oplever Counter-Strike på Windows, valgte mange spillere indtil i år stadig at spille Counter-Strike på Mac. Spillets servere blev delt mellem operativsystemerne, så heldigvis blev spillerbaserne delt i modsætning til adskilte.

Afspilning af Counter-Strike på Mac: CS2 tilgængelighed og opdateringer

Spillet modtog stadig opdateringer til Mac-versionen indtil CS2's udgivelse, hvilket ikke kan siges om hvert spil på platformen. Spillere fik endda den seneste Operation, Operation Riptide, på Mac-versionen. Vi kommer til at besvare spørgsmålet én gang for alle – kan du spille en Counter Strike 2 Mac-version?

Spiller CS2 på Mac

Lad os starte med de dårlige nyheder denne gang: Der er ingen Counter Strike 2 Mac-port lige nu.

Counter-Strike på Mac var muligt på grund af spillets lave systemkrav. Da billedhastighed forbliver en vigtig del af spillet, vil du ikke finde mange Mac'er i konkurrencedygtige Counter-Strike. På trods af dette kørte spillet rimeligt godt på de fleste Mac'er fra det sidste årti. Du kan tjekke, om din Mac kunne have kørt spillet ud fra minimums systemkravene nedenfor.

Valve har endnu ikke bekræftet, om CS2 vil være tilgængelig på Mac. Beta-invitationer blev kun sendt til Windows-afspillere, men der kan være mange årsager til det. Vi vil antage, at den vil være tilgængelig på et tidspunkt efter dens første Windows-udgivelse.

Valve har generelt understøttet spil på Mac, så det ville være noget af en overraskelse, hvis det stoppede. Men for nylig annoncerede Valve, at en tilbagebetalingsmulighed blev indført for Mac-afspillere, så det lover ikke godt.

Hvorfor var Counter-Strike på Mac ikke mere populær?

Der er ikke noget specifikt svar på dette. Valve har understøttet Mac-versionen, så dem, der vil spille, kan. Mac er dog mere almindeligt brugt til andre formål end spil. For eksempel er musikproduktion og videoredigering ekstremt almindelige på Mac, med hardwaren skræddersyet til disse opgaver.

Det er mest et demografisk problem. Dem, der har råd til en Mac, har ofte også råd til en dedikeret Windows-gaming-pc, hvor det giver meget mere mening at spille Counter-Strike for en meget mere jævn oplevelse.

Fik Mac hver Counter-Strike-opdatering?

Indtil nu, ja. Mac-spillere havde adgang til alt det samme indhold, som Windows-spillere havde, og blev sat i kø sammen i matchmaking-spil. Dette holdt konsistens over hele linjen og gjorde det muligt for Mac-spillere at forblive helt opdaterede.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder