Nyheder

February 15, 2024

Apex Legends 5-års jubilæum: Spændende udfordringer, eksklusive bundter og nye skins venter!

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Apex Legends fejrer sit femårs jubilæum med stil med spændende gaver og begivenheder til spillere. Fra nye udfordringer til en community-skabt belønningsporing, legendariske skins og en eksklusiv eventbutik, der er masser at se frem til.

Apex Legends 5-års jubilæum: Spændende udfordringer, eksklusive bundter og nye skins venter!

Den største begivenhed til dato

Ifølge fans er femårs-jubilæumsbegivenheden en af ​​de største i spillets historie. Det falder sammen med Valentinsdag og starten på den nye sæson, Breakout. Breakout-sæsonen byder på udfordringer, der låser op for legender med få ugers mellemrum, hvor Seer tager rampelyset under jubilæumsbegivenheden.

Eksklusiv eventbutik

Jubilæumsarrangementet introducerer en eksklusiv Event Store, opdelt i fire dele. Hver del har forskellige bundter, inklusive Seer's Fashion Forward-pakkebundt og Crypto's Low Profile-pakkebundt. Disse bundter kommer med unikke skins og Apex-pakker, der giver spillerne en chance for at forbedre deres samling.

Squad skins og kosmetik

Ud over nye skins og Valentinsdag-skin bringer Respawn tidligere jubilæumssquad-skin tilbage. Spillere kan forvente en række forskellige bundter i Event Store, inklusive Hyped Healer Bundle, Jaeger Bundle, Net Runner Bundle, Hot Potato, Butterfly Barrage, Bloody Buccaneer Bundle, Necro-Smasher, Cyber ​​Warfare Bundle, Spread Your Wings, Best Friend Bundle, Bionic Brink Bundle, Limit Breaker Bundle, Deep Space Scientist Bundle, Head Over Heels, Sky Shuffle, Thrill of the Hunt, Cybernetic Survivalist Bundle, Soulless Sentry Bundle, Nevermore og Data Leak.

Jubilæumsindsamlingsbelønninger

Gennemførelse af jubilæumssamlingen belønner spillere med 150 arvestykker. Disse skår kan bruges til at låse op for arvestykket eller et foretrukket Prestige-skind, hvilket tilføjer et særligt touch til deres spiloplevelse.

Nye skind og kosmetik

Jubilæumsarrangementet introducerer en række nye skind og kosmetik til forskellige legender og våben. Nogle bemærkelsesværdige tilføjelser omfatter Tactical Marksman for Bangalore, Lunar Elegance for Catalyst, Low Profile for Crypto, Tactical Artillery for Fuse, Skeleton Key for Loba, Tin Man for Mirage, Tick-Tock for Octane, Retro-Bot for Pathfinder, Fashion Forward for Seer , Tactical Recon for Valkyrie, Electric Incognito for Wattson og Shrouded Celebrant for Wraith. Derudover er der nye Epic skins til Alternator, Volt og 30-30, såsom Iridescence Alternator, Marvel of Mayhem Volt og Retro Green 30-30.

Konklusion

Apex Legends' femårs jubilæumsfejring er en begivenhed, som spillere skal deltage i. Med spændende udfordringer, eksklusive bundter og en bred vifte af nye skind og kosmetik er der noget for enhver smag. Gå ikke glip af jubilæumssamlingens belønninger og chancen for at forbedre din spiloplevelse. Deltag i fejringen og sæt dit præg i Apex Legends!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder