Nyheder

February 13, 2024

Apex Legends Sæson 20: Breakout - Nye funktioner, Legend Opgraderinger og Performance Mode

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Apex Legends er tilbage med sit femte år med kampe på tværs af Outlands, og sæson 20, Breakout, bringer spændende gameplay-ændringer for alle de ikoniske legender. Denne sæson introducerer en række opdateringer, inklusive legende-opgraderinger, omarbejdede håndværks- og rustningssystemer, tilbagevenden af ​​rangeret genindlæst og mere.

Apex Legends Sæson 20: Breakout - Nye funktioner, Legend Opgraderinger og Performance Mode

Performance Mode

Et af de største højdepunkter i denne sæson er udgivelsen af ​​ydeevnetilstand, som nu er tilgængelig for den nuværende generation af konsolspillere med 120Hz-skærme. Med det nye multithreaded-gengivelsessystem kan Apex nu køre med stabile 120 FPS, hvilket tilbyder forbedret visuel kvalitet på hvert kort, inklusive den nye Thunderdome i Mixtape-playlisten.

Nye funktioner

Breakout introducerer også en community-skabt belønningsporing og den nye Straight Shot LTM. Straight Shot LTM kondenserer Battle Royale-oplevelsen til mindre kort, hvilket eliminerer behovet for plyndring og tillader hold hurtigt at finde kampe. Derudover giver den nye kø-mulighed, der er eksklusiv for denne spiltilstand, spillere mulighed for at prøve igen fra tilskuerskærmen.

Legend opgraderinger

Evo-rustningen har udviklet sig til legende-rustning, der giver hold flere måder at nå det højeste niveau i hver runde af Apex Games. Skader, gruppesøgsmål og nye Evo-høstere hjælper spillerne med at komme videre gennem hvert niveau. På niveau to og tre modtager legender unikke frynsegoder, der yderligere forbedrer deres evner og spillestil.

Rangeret genindlæst

Rangeret Reloaded gør comeback fra sæson 13, og tilbyder yderligere bonusser til spillere, der starter deres konkurrenceprægede. Nye spillere kan nu deltage tidligere med et sænket kontokrav fra niveau 50 til 20. Sæsonen fjerner også foreløbige kampe, salgsfremmende forsøg og skjulte færdighedsvurderingsmatchmaking. Rangordninger vender tilbage halvvejs gennem sæsonen, og en ny grænseløs grænse for point optjent fra kills tilføjer spænding til konkurrencestigen.

Spil sæson 20

Apex Legends sæson 20 er nu tilgængelig på alle platforme. Gå ikke glip af de nye legendeændringer og sæsonbestemte festligheder. Kamppasset vil vare i standard tre måneder og slutter den 13. maj. Deltag i handlingen og klatre op ad konkurrencestigen i denne spændende sæson af Apex Legends!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder