Nyheder

February 17, 2022

Arcane sæson 2: Alt kendt indtil videre

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Enhver, der er bekendt med online sportsvæddemål, vil være klar over, at League of Legends spiller en stor rolle i dette fællesskab. Spillet er grundlaget for adskillige højprofilerede turneringer, der kan satses på. Læsere kan tjekke EsportRanker for mere information om dette emne. Det er dog ikke alle gamblere, der kender til den anmelderroste LoL-spinoff-streamingserie Arcane.

Arcane sæson 2: Alt kendt indtil videre

Den første sæson blev udgivet i begyndelsen af november 2021 på platformen Netflix. Denne animation følger søstrene Vi og Jinx, når de befinder sig på modsatte sider i en konflikt mellem byerne Zaun og Piltover. På trods af at den første sæson blev afsluttet for ganske nylig, er der allerede en stor online buzz omkring udgivelsen af Arcane sæson 2.

Hvorfor vil det appellere til spillere?

Showet vil helt sikkert glæde alle, der nyder League of Legends esport-væddemål da den indeholder talrige genkendelige elementer. Forskning er vigtig, når du placerer disse typer indsatser. Hvis spillere ser Arcane, kan det hjælpe med at forbedre deres taktik. De kan endda vælge nogle esport online betting tips fra fora fokuseret på showet.

Selvom plottet af Arcane s2 kun kan spekuleres i, vil det sandsynligvis løse den cliff-hanger, der sluttede den første sæson. Dette var kulminationen på tre handlinger, der hjalp med at bygge videre på den viden, der findes i League of Legends-spillet. Nogle gange vil esport-væddemålssider informere spillere om denne viden, så de bedre kan forstå fortællingen og foretage indsigtsfulde indsatser.

Udgivelses dato

Desværre har Riot Games ikke fortalt fans, hvornår sæson 2 sandsynligvis vil blive udgivet. Enhver, der håber at kende Vi og Jinx skæbner, må vente indtil nu. Den eneste bekræftelse indtil videre er, at det vil ske, men ikke i 2022. Det skal bemærkes, at sæson 1 tog seks år at lave. Men da Arcane er blevet en fænomenal succes, kan produktionen af fremtidige episoder fremskyndes.

Hvem står bag showet?

Arcane blev skabt af Christian Linke og Alex Yee. For anden sæson er Fortiche Productions blevet gjort til det vigtigste animationsstudie. Nye annoncerede producenter inkluderer Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu og Marc Merrill. Linke og Yee har udtalt, at de arbejder hårdt på at levere nye episoder til fans.

Riot Games havde planlagt, at det skulle være et flersæson Netflix-show lige fra starten. Dette var før det blev et af de mest populære tv-stykker på Netflix. Det mangler at se, om indholdet til sæson 2 allerede er færdigt. I mellemtiden kan online betting-fans få deres League of Legends-fix ved at se turneringer.

Bliver showet aflyst?

Det er højst usandsynligt, at dette sker, før sæson 2 falder. Det er rigtigt, at Netflix indimellem har trukket stikket ud af populære programmer til stor forfærdelse for abonnenterne. Der er dog allerede udkommet en trailer til næste sæson. Det giver ikke meget information om fortællingen. Stemmerne fra Caitlyn, Vi, Jinx og en ny karakter kan høres. Dette vil helt sikkert generere endnu mere buzz og efterspørgsel efter fortsættelsen af Arcane.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder