Nyheder

February 13, 2024

Avl Astegon: Tips og kombinationer til sjældne Palworld-venner

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Astegon er en af ​​de sjældneste venner i sent spil i hele Palworld. At opdrætte en Astegon kan være udfordrende, men med den rette viden kan du have en i din egen base meget tidligere end at fange en i naturen.

Avl Astegon: Tips og kombinationer til sjældne Palworld-venner

Forståelse af Palworld-avl

Opdræt i Palworld kan være kompliceret. Når begge forældre er den samme art af Pal, vil du få en tredjedel af den art. Imidlertid resulterer avl af Pals af to forskellige arter i et tilfældigt, men fast afkom.

Opdrætter en Astegon

For at opdrætte en Astegon behøver du ikke have en Astegon i din Palbox. Nøglen er at kende den rigtige kombination. Den bedste avlskombination for Astegon er Cryolinx og Helzephyr, som kan erhverves nogenlunde midt i spillet.

  • Helzephyr: Dette mørke element Pal kan findes nær Cinnamoth Forest-teleporteringspunktet. Medbring Dragon-type Pals og Mega- og Giga-sfærer for at fange den med succes.
  • Cryolinx: Se efter Cryolinx i Astral Mountains på niveau 29-32. Vær forberedt med kold modstandsrustning og ildtype Pals for at fange den.

Her er et eksempel på avlsvej:

Andre avlskombinationer

Mens Astegon er en svær ven at avle, er der andre tilgængelige avlskombinationer, der kan give dig et Astegon-æg. Nogle af disse kombinationer inkluderer:

  • Cryolinx og Lyleen
  • Helzephyr og Orserk
  • Astegon og Suzaku
  • Relaxaurus og Astegon
  • Pyrin Noct og Shadowbeak

Husk, at disse kombinationer kan kræve relativt sjældne Pals eller endnu højere sjældenhed Pals som Necromus.

Udklækker Astegon-ægget

Ægget, som Astegon vil udklække fra, er et Kæmpe Drageæg, som tager lang tid at ruge. Hvis du ikke ønsker at vente, så sørg for at vide, hvordan du fremskynder ægrugning.

Husk, med de rigtige avlskombinationer og tålmodighed kan du tilføje en Astegon til din Palworld-base og nyde dens sjældenhed og kraft.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder