Nyheder

October 29, 2023

Call of Duty League 2024-sæsonen: Slut på den lange lavsæson og spændende tidsplan afsløret

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Call of Duty League uden for sæsonen er endelig ved at være slut, ifølge en nylig rapport. Professionelle COD-spillere har ventet spændt på starten af ​​den nye sæson, da de har været uden konkurrence de seneste fem måneder. Mens nogle spillere har spillet andre spil for at udfylde tomrummet, er forventningen til Call of Duty League 2024-sæsonen blevet større.

Call of Duty League 2024-sæsonen: Slut på den lange lavsæson og spændende tidsplan afsløret

Den lange lavsæson

Lavsæsonen i Call of Duty esport-scenen er et tilbagevendende problem. Efter Call of Duty League Championship er der normalt en periode med stilhed, hvor der ikke spilles turneringer. Dette års lavsæson blev delvist fyldt af World Series of Warzone, men det var ikke nok til at tilfredsstille spillernes konkurrenceånd.

CDL 2024-skema

Jacob Hale, en fremtrædende Call of Duty-reporter, udsendte for nylig en rapport på Twitter, der skitserede tidsplanen for Call of Duty League 2024-sæsonen. Selvom kilderne ikke er blevet bekræftet, har Hale en stærk track record med Call of Duty esports-nyheder. Ifølge hans rapport vil sæsonen bestå af fire store turneringer og et mesterskab. Her er datoerne:

  • Major I: Kvalifikationer fra 8. december til 21. januar, LAN fra 25. til 28. januar
  • Major II: Kvalifikationer fra 16. februar til 17. marts, LAN fra 21. til 24. marts
  • Major III: Kvalifikationer fra 12. april til 12. maj, LAN fra 16. til 19. maj
  • Major IV: Kvalifikationer fra 24. maj til 16. juni, LAN fra 20. til 23. juni
  • Mesterskab: 11. til 14. juli

Hale nævnte også, at Major I vil blive spillet i Boston i januar, hvilket kan skabe interessante vejrforhold. Han understregede, at LAN-begivenheder vil veje tungere end online-konkurrencer.

Officiel meddelelse

Den officielle meddelelse for Call of Duty League 2024-sæsonen forventes at blive offentliggjort den 2. november af Activision Blizzard. Denne meddelelse vil bekræfte, om tidsplanen skitseret af Jacob Hale er legitim.

Den prestigefyldte Call of Duty League

Call of Duty League er den mest prestigefyldte turnering i Call of Duty e-sportsscenen. Det er her verdensmestrene kåres, og topholdene konkurrerer. Sidste sæson dukkede New York Subliners op som tredobbelte mestre, idet de vandt Major I, Major V og Call of Duty League Championship. I denne sæson er der store forventninger til truppen, men de får hård konkurrence fra andre hold.

For flere Call of Duty esports-nyheder, følg med på Esports.net.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder