Nyheder

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Vender tilbage til Verdansk i en ny æra af Call of Duty

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Call of Duty Warzone Mobile er klar til at slå til i spilverdenen med over 45 millioner forhåndsregistreringer allerede. Spillet, der er planlagt til udgivelse i foråret 2024, har skabt enorm forventning blandt fans.

COD Warzone Mobile: Vender tilbage til Verdansk i en ny æra af Call of Duty

Vender tilbage til Verdansk

COD Warzone Mobile vil bringe spillere tilbage til de elskede Verdansk- og Rebirth Island-kort, som betragtes som ikoniske i Battle Royale-genren. De gameplay-klip, der er udgivet indtil videre, har modtaget positiv feedback, hvilket yderligere giver næring til spændingen omkring spillet.

En ny æra for Call of Duty

Med den kommende udgivelse af Modern Warfare III den 10. november, efterfulgt af den nye Warzone-oplevelse, der foregår i Urzikstan, går Call of Duty ind i en ny æra. Spillere kan se frem til at engagere sig med den ikoniske karakter Vladimir Makarov og opleve den hurtige bevægelse og nye mekanikker i Modern Warfare III.

Sådan deltager du i aktionen

For at deltage i COD Warzone Mobile-køen skal du blot navigere til Call of Duty Warzone Mobile-siden i iOS Store eller Google Play Butik og klikke på 'Forhåndsregistrer'. Når du er forhåndsregistreret, vil du modtage en notifikation, når spillet går live i foråret 2024.

Et spil med grænseløst potentiale

COD Warzone Mobile forventes at redefinere mobilspil med sit fordybende gameplay og nostalgiske værdi. Som et af de mest ventede mobilspil i de seneste år, har det allerede fået en massiv følgeskare på 45 millioner spillere.

Følg med på Esports.net for flere spændende nyheder om mobilspil.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder