Nyheder

November 15, 2023

De mest repræsenterede Pokemon TCG-dæk ved de øverste borde

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pokemon TCG-dæk er ikke alle skabt lige. Hvor der er stærke dæk, vil der også være svage dæk. For det meste vil udbud og efterspørgsel diktere, om kort er dyre eller ej, men Pokemon-dæk kan være relativt billige at bygge og vinde begivenheder. På topniveau er tendenserne til, hvilke dæk der lykkes, blevet etableret for det nuværende (i skrivende stund) BST-OBF-format.

De mest repræsenterede Pokemon TCG-dæk ved de øverste borde

Det mest repræsenterede dæk ved øverste borde

Det mest populære Pokémon-dæk ved de øverste borde er "Lost Zone Box"-dækket, som har en næsten 20 % repræsentation og et kredsløbsgab på 300 på tværs af deltagere. Dette kortspil har Comfey, Sableye og Cramorant som sine stjernespillere. Den tabte zone, i lighed med Yu-Gi-Oh's Banished zone eller Magic the Gathering's Exile, er en separat zone fra kasseringsbunken, hvor kort, der kommer ind i den tabte zone, ikke forventes at vende tilbage i resten af ​​spillet. Lost Zone Box-dækkets spillestil fokuserer på selektivt at fylde Lost Zone med kort som Lost Origin Comfey og Colress's Experiment, hvilket giver Sableye mulighed for at sprede skadetællere, når 10 kort er gået tabt. Cramorants kraftfulde 110 skadeangreb kan også bruges uden energiomkostninger på grund af dets evne.

Det bedste af resten

Lugia Archeops beatdown-dækket er det næstmest repræsenterede dæk. Dette dæk bruger Archeops' Primal Turbo til hurtigt at sætte energi op til den kraftfulde Basic Pokemon Lugia, hvilket gør den i stand til at udløse stor skade 4 energibevægelser tur efter tur. Lugia VSTAR's VSTAR Power én gang pr. spil forbedrer bunkens opsætningshastighed yderligere.

En anden fanfavorit, Charizard, har også set konsistente resultater med en andel på 11 % af de øverste tabelresultater. Dette dæk følger et mere traditionelt evolutionsbaseret gameplay, hvilket gør det mere ligetil end energiturbodæk. Bossmonsteret i Charizard-dækket er Charizard ex, en Dark Tera Type Pokemon med en Grass-type svaghed. Den kan prale af et væld af brand-bevægelser med høj skade, der bliver stærkere for hver knockout.

Enkelte Pokemon-dæk

Gardevoir har præsteret godt med 13 regionale top 8'ere og 5 internationale top 8 placeringer. Dette kortspil bruger evolution til at nå sit magtfulde bossmonster, Gardevoir ex, som kan helbrede fra statuseffekter. Miraidon-dæk, tæt efter Gardevoir, har henholdsvis 6 og 1 top 8 rekorder. Miraidon bruger sin Tandem Unit-evne til at søge efter 2 grundlæggende elektriske pokemons, hvilket giver den mulighed for at bringe 2 kopier af Raikou V til bænken til brug i næste sving. JW Kriewall opnåede 1. pladsen ved Torontos 2023 Regional ved hjælp af Miraidon-strategien.

Sidst, men bestemt ikke mindst, består Mew VSTAR-dækket, som vandt verdensmesterskabet, stort set af 2 eksemplarer af et enkelt starterdæk. Dette dæk er afhængig af Mew VSTARs evne til at kopiere Genesects Techno Blast, hvilket gør det til en konstant trussel.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder