Nyheder

February 13, 2024

Den afgørende beslutning: Lær eller afstå fra den utilgivelige forbandelse i Hogwarts-arven

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

En af de mest presserende beslutninger, du vil blive stillet over for i hele Hogwarts Legacy, er, om du skal lære den utilgivelige forbandelse, Crucio. Under 'In the Shadow of Study'-questline skal du beslutte, om du vil lære Crucio og kaste den på Sebastian, din ven, eller undlade at lære trylleformularen og tage forbandelsen på dig selv.

Den afgørende beslutning: Lær eller afstå fra den utilgivelige forbandelse i Hogwarts-arven

Beslutningen

Nær slutningen af ​​Salazar Slytherins puslespil vil spillere blive låst inde i et rum med Ominis Gaunt og Sebastian Sallow. Trioen finder hurtigt ud af, at den eneste måde at undslippe rummet på er at kaste Crucio, den utilgivelige forbandelse, på hinanden. Da Ominis ikke er villig til hverken at kaste eller tage forbandelsen, er beslutningen overladt til dig.

Dialogindstillinger

Du vil blive præsenteret for tre dialogmuligheder med forskellige implikationer:

  1. 'Meget godt. Jeg vil ikke lære forbandelsen': Ved at vælge denne mulighed vil spillere tillade Sebastian at kaste forbandelsen over dem, og de vil ikke lære Crucio. Dette vil resultere i, at spilleren bliver reduceret til det mindst mulige helbred.
  2. 'Jeg vil gerne lære Cruciatus-forbandelsen, men du skal kaste den på mig': Ved at vælge denne mulighed vil Sebastian kaste Crucio på spilleren, hvilket giver dem mulighed for selv at lære den utilgivelige forbandelse.
  3. 'Lær mig Cruciatus-forbandelsen, og jeg kaster den på dig': Ved at vælge denne mulighed vil spilleren lære Crucio og bruge forbandelsen på Sebastian på samme tid.

Konklusion

At kaste Crucio på Sebastian eller dig selv har ingen historiebrydende effekt på spillet. Det er helt op til dig, og hvordan du ønsker, at din historie og karakter skal se ud. Overvej konsekvenserne og tag din beslutning klogt.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder