Nyheder

February 15, 2024

Destiny 2-opdatering 7.3.5: Ammo-våbenforbedringer og mere

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Destiny 2s kommende opdatering 7.3.5 skal bringe nogle tiltrængte forbedringer til visse tunge ammunitionsvåben, der har kæmpet for at følge med konkurrenterne. I et officielt blogindlæg skitserede Bungie deres planer om at forbedre raketkastere, granatkastere og Caster-Frame-sværd.

Destiny 2-opdatering 7.3.5: Ammo-våbenforbedringer og mere

Raketkastere

Ikke alle raketkastere er skabt lige, og to arketyper, Apex Predator og Cold Comfort, er dukket op som de bedste valg på grund af deres højere skadesudbytte. For at udjævne vilkårene vil Bungie pudse Precision Frames og High Impact Frames. Precision Frames vil modtage to ekstra runder og en skadestigning på fem procent, mens High-Impact Frames også vil se en skadestigning med fokus på eksplosioner for bedre add-clear. Derudover vil bonusskaden fra Bait and Switch, en nøglefaktor i Apex Predator og Cold Comforts dominans, blive reduceret fra 35 procent til 30 procent.

Granatkastere

Tunge granatkastere har på trods af deres matematiske styrke ikke præsteret så godt som forventet. For at løse dette vil Bungie øge ammunitionsreserverne til disse våben, hvilket giver mellem seks og ti skud sammen med et skadesboost. Spike Granades vil dog modtage en nerve for at reducere dets obligatoriske brug. På den anden side vil Heavy Wave-Frame granatkastere modtage en betydelig buff, med et 40 procent bredere effektområde og en 20 procent øget skade.

Caster-Frame sværd

Caster-Frame-sværd, en mindre brugt arketype, vil også få en vis opmærksomhed i Update 7.3.5. Med omkostningerne reduceret til fire energier og en skadestigning på 16 procent, vil disse sværd blive mere levedygtige muligheder. Mens Caster-Frame-sværd tilbyder et afstandsangreb, er de ofte blevet overset til fordel for Vortex Frames eller Lament.

Opdateringen den 5. marts vil også omfatte forskellige andre tweaks og ændringer, såsom opdateringer til Crucible, våbenfans og nerfs og mere. Spillere kan forvente, at de fulde patch-noter vil blive frigivet tættere på slutningen af ​​måneden. Med disse forbedringer kan Destiny 2-spillere se frem til en mere afbalanceret og spændende spiloplevelse.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder