Nyheder

February 15, 2024

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet - Forøg din skade over tid.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Diablo 4 Season of Blood introducerede spændende nyt indhold, inklusive slutspilsbosser, mekanik og unikke genstande. En af de iøjnefaldende elementer er X'Fal's korroderede signet, en forfædres unik ring, der tilbyder fordele til næsten alle klasser.

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet - Forøg din skade over tid.

X'Fal's korroderede signetstatistik

  • Klasse: Alle klasser
  • Varetype: Unik ring
  • Påkrævet World Tier: World Tier Four
  • Effekt: Lucky Hit
    • Dine skader over tid har op til 50 % chance for at bryde ud, hvilket giver 5,0-6,0 skader af samme type til nærliggende fjender.

X'Fal's Corroded Signet giver en heldig hit-bonus, der giver en 50 % chance for, at skader over tid, og at effekter bryder ud. Når udbruddet opstår, får nærliggende fjender den samme type skade. Dette gør Signet særligt værdifuldt for spillere, der løber skader over tid, såsom Bleed Barbarians eller Fire Sorcerers, da det øger deres passive skade.

Anskaffelse af X'Fal's korroderede signet

X'Fal's Corroded Signet er en unik genstand, der kan opnås gennem tilfældige drops fra aktiviteter på højere niveau i Diablo 4. Den har en faldprocent på to procent, så spillere bør være forberedt på en potentielt langvarig grind.

For at øge chancerne for at opnå Signet kan spillere deltage i verdensbegivenheder såsom Helltides, Legion Gathers og World Bosses. Disse begivenheder tilbyder en højere tæthed af fjender, mini-bosser og kister, hvilket øger sandsynligheden for at finde Signet. Det er dog vigtigt at bemærke, at Signet ikke er garanteret at falde fra disse begivenheder.

For at være berettiget til at Signet falder, skal spillere spille på enten World Tier Three eller Four. Det anbefales at nå World Tier Four for at have adgang til andre slutspilsgenstande, såsom Mucus-Slick Eggs eller Shards of Agony, som er nyttige til at møde de hårdere chefer i Diablo 4 sæson 2.

Selvom der ikke er nogen garanteret metode til at opnå Signet, er fokus på verdensbegivenheder eller mareridts fangehuller den mest effektive brug af tid. Disse aktiviteter giver de bedste chancer for at erhverve sig denne kraftfulde unikke ring.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder