Nyheder

March 10, 2022

Dota 2 Ny DPC-sæson sparkes i gang

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dota 2-fans verden over går i gang med endnu et spændende år, når den nye sæson af Dota Pro Circuit (DPC) starter. Valve-sæsonen begyndte den 29. november 2021. Den vil se Dota 2-hold kæmpe mod hinanden i regionale ligaer og søge efter en billet til The International (TI).

Dota 2 Ny DPC-sæson sparkes i gang

Den nye sæson har samme format som 2021-sæsonen. I stedet for at få hold inviteret til TI, vil vindere af de regionale ligaer efter antal point kvalificere sig direkte. Små ændringer vil dog medføre, at antallet af turneringer øges for at give flere hold en chance for at kvalificere sig. Der vil være tre majors, tre regionale konkurrencer og en sidste konkurrence for hold, der falder lige uden for kvalifikationspladserne.

Hvad kan du forvente i den nye sæson

Spillere har nu endnu en chance for at bevise deres regionale overlegenhed, når de kæmper med hold i deres region. Fans har også mulighed for at følge, støtte eller endda satse på Dota 2 hold. Hold, der er gået glip af tilmelding, er nu forældet.

Nyt Battle Pass

Valve har tilføjet en ekstra for at give dem to afleveringer i den nye sæson, hvor fans og spillere kun får en hvert år. Dette er et svar på pandemien, hvor den sidste udgave af The International blev udskudt. Dette vil komme som en velkommen tweak for elskere af den stort set populære konkurrence. 

Det nye pas vil blive frigivet til sæsonens regionale udgaver. Passet vil give hold adgang til masser af fine ting to gange i løbet af sæsonen. De sædvanlige kosmetik, klokker og fløjter vil være tilgængelige.

Derudover vil fantasyspil være hyppigere i løbet af sæsonen. Ved at bruge Valve fantasy-kort kan spillere vælge ugentlige lister. Disse vil blive brugt til at samle point, der øger chancerne for at få sødere og større belønninger med kamppas.

Strammere konkurrence

Med den udvidede kvalifikationspulje bliver der mere konkurrencedygtige hold i den nye sæson. Den sidste sæson blev vundet af Team Spirit, et outfit, der stort set blev betragtet som en underdog og outsider. I denne sæson vil de giganter, der føler for de endelige vindere, være ude for at udtale sig. Dette gør spillene endnu mere spændende for fans.

Begrænset fremmøde

Mens verden så ud til at komme ud af pandemiens begrænsninger, betyder opdagelsen af nye varianter, at turneringsarrangører skal indføre flere sikkerhedsforanstaltninger. Kapaciteten af folk, der går til spillestederne, vil blive væsentligt reduceret. Bevis for vaccination kan være en nødvendighed nogle steder.

Når det er sagt, bør Dota 2-ligaerne tilbyde udsættelse på et tidspunkt, hvor pandemien er ivrig efter at sprede dysterhed. Udover de $280.000 præmier, der er på højkant i hver region, er spændingen ved at se hold kæmpe mod hinanden noget, man skal holde øje med i hver region. Fans kan også vælge at følge nogle af spillene online for at reducere forekomsten af fysisk kontakt.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder