Nyheder

November 9, 2023

Emil Larssen forbliver med Infinite Reality's LEC Team, bringer stabilitet og ny lineup for 2024-sæsonen

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Emil "Larssen" Larsson, midtbanespilleren for Infinite Realitys LEC-hold, har indgået en mundtlig aftale om at forblive i organisationen i den kommende sæson. Det kommer som en overraskelse, da Larssen oprindeligt skulle have fundet en aftale med KOI i september, der forlængede hans kontrakt med fire år mere. Men på grund af problemer i KOI-Infinite Reality-partnerskabet besluttede Larssen sig for at undersøge andre muligheder.

Emil Larssen forbliver med Infinite Reality's LEC Team, bringer stabilitet og ny lineup for 2024-sæsonen

Usikkerhed og forhandlinger

Opsigelsen af ​​samarbejdet mellem KOI og Infinite Reality fik Larssen til at bryde den mundtlige aftale om kontraktforlængelsen. I slutningen af ​​oktober begyndte Larssen aktivt at søge andre teams i betragtning af usikkerheden omkring organisationens fremtid. KOI forsøgte at forhandle med spillere om at beholde nøglemedlemmer på sin liste, men usikkerheden i organisationens budgetter gjorde forhandlinger umulige.

Tilbud fra andre hold

Larssen, kendt for sine tidligere præstationer og talent, modtog interesse fra Excel Esports såvel som andre LEC- og LCS-hold i løbet af lavsæsonen. Hold som SK Gaming, Vitality og FlyQuest overvejede angiveligt Larssen til deres startopstillinger. Men nu hvor Larssen mundtligt har sagt ja til at blive hos Infinite Reality, kan andre spillere, der blev sat i bero på grund af Larssens tilgængelighed, nu komme i betragtning.

Den uendelige virkeligheds fremtid

Med Larssen indstillet til at forblive, søger Infinite Realitys LEC-hold at bygge sit nye lineup til 2024-sæsonen. Ifølge GCD er top laner Szygenda og AD carry Comp allerede kontraheret indtil henholdsvis 2025 og 2024. Men jungleren Malrang og support Advienne har kontrakter, der udløber i år og undersøger efter sigende nye muligheder.

Afslutningsvis bringer Larssens beslutning om at blive hos Infinite Realitys LEC-team stabilitet til organisationen og giver dem mulighed for at fokusere på at bygge deres nye lineup til den kommende sæson. Det bliver interessant at se, hvordan holdet klarer sig, og hvilken ny branding de vil introducere.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder