Nyheder

November 9, 2023

Emil Larssen forbliver med Infinite Reality's LEC Team, bringer stabilitet og ny lineup for 2024-sæsonen

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Emil "Larssen" Larsson, midtbanespilleren for Infinite Realitys LEC-hold, har indgået en mundtlig aftale om at forblive i organisationen i den kommende sæson. Det kommer som en overraskelse, da Larssen oprindeligt skulle have fundet en aftale med KOI i september, der forlængede hans kontrakt med fire år mere. Men på grund af problemer i KOI-Infinite Reality-partnerskabet besluttede Larssen sig for at undersøge andre muligheder.

Emil Larssen forbliver med Infinite Reality's LEC Team, bringer stabilitet og ny lineup for 2024-sæsonen

Usikkerhed og forhandlinger

Opsigelsen af ​​samarbejdet mellem KOI og Infinite Reality fik Larssen til at bryde den mundtlige aftale om kontraktforlængelsen. I slutningen af ​​oktober begyndte Larssen aktivt at søge andre teams i betragtning af usikkerheden omkring organisationens fremtid. KOI forsøgte at forhandle med spillere om at beholde nøglemedlemmer på sin liste, men usikkerheden i organisationens budgetter gjorde forhandlinger umulige.

Tilbud fra andre hold

Larssen, kendt for sine tidligere præstationer og talent, modtog interesse fra Excel Esports såvel som andre LEC- og LCS-hold i løbet af lavsæsonen. Hold som SK Gaming, Vitality og FlyQuest overvejede angiveligt Larssen til deres startopstillinger. Men nu hvor Larssen mundtligt har sagt ja til at blive hos Infinite Reality, kan andre spillere, der blev sat i bero på grund af Larssens tilgængelighed, nu komme i betragtning.

Den uendelige virkeligheds fremtid

Med Larssen indstillet til at forblive, søger Infinite Realitys LEC-hold at bygge sit nye lineup til 2024-sæsonen. Ifølge GCD er top laner Szygenda og AD carry Comp allerede kontraheret indtil henholdsvis 2025 og 2024. Men jungleren Malrang og support Advienne har kontrakter, der udløber i år og undersøger efter sigende nye muligheder.

Afslutningsvis bringer Larssens beslutning om at blive hos Infinite Realitys LEC-team stabilitet til organisationen og giver dem mulighed for at fokusere på at bygge deres nye lineup til den kommende sæson. Det bliver interessant at se, hvordan holdet klarer sig, og hvilken ny branding de vil introducere.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder