Nyheder

February 15, 2024

Erobre spøgelsesskibet i Skull and Bones for episke belønninger

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hvis du er klar til at tage imod de døde, kan du se her, hvordan du finder og slår spøgelsesskibet i Skull and Bones.

Erobre spøgelsesskibet i Skull and Bones for episke belønninger

At finde spøgelsesskibet

At finde spøgelsesskibet i Skull and Bones svarer til at finde søuhyret. Se efter en Spectral Voyages Strange Sighting-markør på kortet. Det vises tilfældigt som en hvid cirkel med et sort kort. Når du får øje på markøren, sejl til den og hent Oceans Apart-kontrakten. Husk på, at du i det mindste skal bruge et skib af rang otte, såsom en Padewakang. Kontrakten findes normalt ved The Oubliette forpost, sydvest for Saint-Anne.

At slå spøgelsesskibet

Spøgelsesskibet, kendt som Maangodin, er en udfordrende bosskamp. I begyndelsen af ​​kampen er skibet immun over for skader. For at gøre den sårbar, angribe dens svage punkter. Når du er sårbar, skal du fortsætte med at skyde på den for at bevare dens sårbarhed gennem hele kampen.

Maangodin har flere kraftige angreb, herunder en raketspærreild og en blå flammekaster foran. Bliv mobil og undgå at komme foran skibet for at undgå at blive et let mål for spøgelserne.

Belønninger

Hvis det lykkes dig at besejre spøgelsesskibet, skal du vende tilbage til The Oubliette for at hente din belønning. At fuldføre kontrakten vil give dig 1.000 sølv, men de mest værdifulde genstande er dråberne fra chefen – Ethereal Ashes og Vengeful Essence.

Ethereal Ashes kan bruges til at købe eksklusive varer fra Mysterious Rogue-leverandøren på The Oubliette. Saml 75 af dem for at få et Blue Spectre-ildvåben, som giver dit skib mulighed for at udsende blå flammer som Maangodin.

Tag udfordringen med spøgelsesskibet op og høst frugterne!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder